You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
νεα αξιολογη παρουσια με σουπερ προγραμματα στη στουρναρη 63.
μαριλενα, μαλλον ρουμανα, μελαχροινη, με κωλαρα και μπουταρες, 2αρια μασταρια και προστυχη παρουσια..
Δέσποτα, η Μαριλένα, ή πρώην Φραντζέσκα (παλιό ct) είναι ακριβώς όπως το περιγράφεις...
Ωστόσο από μασάζ δεν ξέρει γρι και βαριέται...
Από μαμήσι καλή, σφικτοκώλα, ωραίο αλλά μάλλον 3αρι στήθος στητούλι και ψιλοκαλή πίπα...
Ευλόγησοοοον!!!
Παίδες οι Μαριλένα ποιες μέρες και τι ώρες παίζει. Και τι τιμές αν ξέρετε. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε μασαντζίδικο, για εξηγήστε μου αν θέλετε τι παίζει. Πας εκεί ντε και καλά για μασάζ, τα βγάζεις όλα και πηδάς? Σόρυ για την αφελή ερώτηση αν ξέρει κάποιος ας δώσει τα φώτα του
Παίδες οι Μαριλένα ποιες μέρες και τι ώρες παίζει. Και τι τιμές αν ξέρετε. Επειδή δεν έχω ξαναπάει σε μασαντζίδικο, για εξηγήστε μου αν θέλετε τι παίζει. Πας εκεί ντε και καλά για μασάζ, τα βγάζεις όλα και πηδάς? Σόρυ για την αφελή ερώτηση αν ξέρει κάποιος ας δώσει τα φώτα του
1ον Δε - Σα, σε ώρες λειτουργίας (11-21 πλην Σαββάτου που είναι νομίζω 18)
2ον Μασαζάκι για ζέσταμα
3ον Μετά το ζέσταμα σου λέει να γυρίσεις κι εκεί...αρχίζουν όλα
4ον Τιμές 70 γιουρια με την μπριζολίτσα...
5ον Καλό βόλι
6ον Για περισσότερες πληροφορίες για μασατζίδικα και τρόπους κ.α. διάβασε έχουν γράψει χιλιάδες σειρές οι συναγωνιστές!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
και κυριακη μεχρι τις 18:00
Παίδες συγνώμη που γράφω στο καπάκι, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Στουρνάρη 63 στο κέντρο, είναι σε όροφο το μασατζίδικο ή σε ισόγειο? Επειδή θα πάω πρώτη φορά το κουδούνι τι λέει απ'έξω? Ή καλύτερα να ρωτήσω χτυπάς κάποιο κουδούνι ή η πόρτα είναι ανοικτή και γράφει κάτι από έξω, όπως είναι στα μπουρδέλα.Αν έχετε πάρει τη Μαριλένα μπορείτε να μου πείτε κάνει καλή περιποίηση, επιτρέπει πιπίλισμα και τέτοια. Κουλουράκι παίζει?
Παίδες συγνώμη που γράφω στο καπάκι, θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα. Στουρνάρη 63 στο κέντρο, είναι σε όροφο το μασατζίδικο ή σε ισόγειο? Επειδή θα πάω πρώτη φορά το κουδούνι τι λέει απ'έξω? Ή καλύτερα να ρωτήσω χτυπάς κάποιο κουδούνι ή η πόρτα είναι ανοικτή και γράφει κάτι από έξω, όπως είναι στα μπουρδέλα.Αν έχετε πάρει τη Μαριλένα μπορείτε να μου πείτε κάνει καλή περιποίηση, επιτρέπει πιπίλισμα και τέτοια. Κουλουράκι παίζει?
3ος
studio ή αισθητική νομίζω!!!
Κουλουράκι κατά περίπτωση αν γουστάρει η συναγωνίστρια...
Ρώτα Πιτσιλιστή ή τον Δεσπότη....Αυτοί πρέπει να ξέρουν!!!ΨΑΧΝΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
ΨΑΧΝΩ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΕΝΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
αναρωτιεμαι γιατι δεν γραφεις με μικρα γραμματα? δεν βαρεθηκες να σου σβηνουν τα ποστ λογω παραβιασης κανονων λειτουργιας του site?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
φιλε GIANNHS2 σου εχω στειλει απο το πρωτο σου ποστ και πμ. γραφε με μικρους χαρακτηρες γιατι ειμαι αναγκασμενος να διαγραφω τα μηνυματα..
άμα δεν σε ξέρουν....tough luck!!!Να ναι καλά ο πάτερ όμως δεν έχω λάβει ακόμα το pm. Ρε φίλε 70 γιούρια και να μην φάς παραπάει ρε γαμώτο.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ποιο πμ βρε παληκαρια ?
στον GIANNHS2 ειπα οτι εστειλα.
τωρα στο στελνω..
στον GIANNHS2 ειπα οτι εστειλα.
τωρα στο στελνω..
dpapadopoylos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλέ μου πάτερ, ξερεις τι παιζει αυτη τη στιγμη στο μαρούσι πίσω από το ιατρικό???
εχω απογοητευτεί!!!!
εχω απογοητευτεί!!!!
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι δεν εχω παει, καθως δε με βολευει το σημειο..
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Αν έχετε πάρει τη Μαριλένα μπορείτε να μου πείτε κάνει καλή περιποίηση, επιτρέπει πιπίλισμα και τέτοια. Κουλουράκι παίζει?
κουλουρακι quarantee παιζει φιλελληνων και μητροπολεως γωνια...κοστος 0.50 σεντς Of γιουρια....και διπλα εχει και καστανακι..
Συναγωνιστη παιζει μασαζακι και φραπεδακι με ωραιο αφρογαλο!Καποιοι μιλησαν και για καλαμακι αλλα εγω δεν εχω πιει ποτε με καλαμακι στο μαγαζι αυτο...μονο λιγο γλωσομπεγλερισμα στους δυο μπιλιοφορους εχει παιξει....αλλα τον λεβιε τιποτα!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66