G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
για μια καινουρια ονοματι αννα τι λεει ??? ειναι ομορφη??? ηταν εκει?
Φίλε καλημέρα.
Την Άννα δεν την ξέρω,δεν έχει τύχη ούτε καν να την δω ακόμα.
για μια καινουρια ονοματι αννα τι λεει ??? ειναι ομορφη??? ηταν εκει?
georgepapa xaxaxaxaxaxaxa αφου τους καλυπτεις ολους εσυνα τα λεει αυτα καποιος που δινει info, οχι καποιος που ολο ζηταει..
ok φιλε απλα ειχε πει ενας πιο πανω οτι αξιζει... βεβαια γουστα ειναι αυτα... αν δεν πας να δεις ο ιδιος...Φίλε καλημέρα.
Την Άννα δεν την ξέρω,δεν έχει τύχη ούτε καν να την δω ακόμα.
στο 13 ειναι η νασια ειναι απιστευτη μπριζολα και τι μπριζολα T-BONE!!!!!!!
wind ειναι ανω γλυφαδα η γλυφαδα ??? εχει μονο ελληνιδες μεσα ??? γτ φιλε τα μαγαζια που εχουνε μονο ελληνιδες μεσα (εμφανισιμες) δουλευουν μονο για γερα πορτοφολια και οχι για εμας τον λαουτζικοΜεταξά 23 στη Γλυφάδα. Κατηγορηματικά ΔΕΝ. Κι όποιος συναγωνιστής είχε γράψει πως έφαγε μπριζόλα μάλλον μας κοροιδεύει. Και για να είμαι σαφής είτε ήξερε από αλλού μία από τις κυρίες, είτε θα είχε πάει καμμιά δεκαριά φορές δηλαδή είχε δώσει κοντά στα 800 ευρώ, πράγμα αδύνατο γιατί το μαγαζί είναι εκεί μόνο δυό βδομάδες, είτε είναι κράχτης οπότε θέλει γιουχάρισμα. Αυτά για την ιστορία
τι λαουτζικος με τετοιο ονομα. στο τελος θα μας πεις οτι εισαι και του κκεwind ειναι ανω γλυφαδα η γλυφαδα ??? εχει μονο ελληνιδες μεσα ??? γτ φιλε τα μαγαζια που εχουνε μονο ελληνιδες μεσα (εμφανισιμες) δουλευουν μονο για γερα πορτοφολια και οχι για εμας τον λαουτζικο
Στουρναρη αριθμο και οροφο? το κουδουνι τι λεει? σορυ που σας τα πρηζω αλλα πρωταρης και γω. γενικα ποση ωρα κρατατει το ολο σκηνικο? προφυλακτικα να εχω εγω η εχουν εκει?
wind ειναι ανω γλυφαδα η γλυφαδα ??? εχει μονο ελληνιδες μεσα ??? γτ φιλε τα μαγαζια που εχουνε μονο ελληνιδες μεσα (εμφανισιμες) δουλευουν μονο για γερα πορτοφολια και οχι για εμας τον λαουτζικο
ευχαριστω πολυ....θα καταθεσω εμπειριες...αλλα και σεις ρε παιδια βοηθηστε τους πρωταρηδες του ειδους...
γαμησε τα ...... αυτα ειναι για οταν θα γινουμε 50... θα φοραμε το κουστουμακι μας θα το παιζουμε μεγαλοστελεχη (με κολονακιωτικο μισθο)... και θα χαλαμε μονο τα λεφτα μας (και οχι τα νευρα μας ;) ) χαχαχαχαχαχαχαχα αν και για μενα δεν αξιζει... χιλιες φορες city tour... ;)αν μιλας για τα μασατζιδικα που εχουν μονο ελληνιδες, δεν ειναι για γερα πορτοφολια, αλλα για γερα νευρα..