giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
H Φ4 μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?
21:00
H Φ4 μεχρι τι ωρα ειναι ανοιχτα?
ανοιχτο ειναι , και μας περιμενει. και με νεες παραλαβεςΚαμμια πληροφορια για Σκρα εχουμε? Ειναι ανοιχτο η ειναι αυτο που εκαναν ντου πριν λιγες μερες?σκεφτομαι να το επισκευθω σημερα μην τρεχω τσαμπα .....
ΟΚ εφυγα σε λιγο ......γιατι νομιζω ανοιγει στις 12 Ευχαριστωανοιχτο ειναι , και μας περιμενει. και με νεες παραλαβες
κηφησιας 12, υπαρχει και μια αισθητικος στο χαλανδρι μονη της αλλα λενε οτι δεν λεει πολλα και μεσογειων και μεσογειων 284 με επιφυλαξη ο αριθμοςΡε μαγκες δωστε λιγο πληροφοριες στον συναγωνιστη σας εκτος απο Serenity και choco spa παιζει κατι αλλο στα βορεια προαστια??
To κηφισιας 12 ειναι μαρουσι-κηφισια η αμπελοκηποι???κηφησιας 12, υπαρχει και μια αισθητικος στο χαλανδρι μονη της αλλα λενε οτι δεν λεει πολλα και μεσογειων και μεσογειων 284 με επιφυλαξη ο αριθμος
Η αισθητικος που αναφερεις στο χαλανδρι τι υπηρεσιες παρεχει?
εχεις εμπειρεια?
κερναει φραπεδακι η οχι?
οποιος ξερει ας μας κατατοπισει σχετικα με αυτην την περιπτωση...
αμπελοκηπουςTo κηφισιας 12 ειναι μαρουσι-κηφισια η αμπελοκηποι???
ευχαριστω
Kαι ξαναρωταω συναγωνιστες....αμπελοκηπους
Kαι ξαναρωταω συναγωνιστες....
βορεια προαστια εκτος απο choco spa και serenity υπαρχει κατι αλλο στα βορεια? κηφισια υπαρχει κατι?
ευχαριστω πολυ καλε μου φιλεΘησεως 27α μαρουσι
sorry φιλε. αν θες πες μου ποσα μετρα σε βολευει να περπατησεις η να οδηγησειςKαι ξαναρωταω συναγωνιστες....
βορεια προαστια εκτος απο choco spa και serenity υπαρχει κατι αλλο στα βορεια? κηφισια υπαρχει κατι?
χαχαχα καλο .....sorry φιλε. αν θες πες μου ποσα μετρα σε βολευει να περπατησεις η να οδηγησεις
Μολις γυρισα απο Θυσεως 27 Α μαρουσι....