gourouNikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
δεν ηταν ο σκοπος μου να σε πεισω, αλλα αντρας δεν εισαι? ε..
δεν πιστευεις οτι μια γυναικα μπορει να ψαξει? εισαι πολυ πισω παλικαρι μου!
Heleng, τσεκαρε τα pm σου
δεν ηταν ο σκοπος μου να σε πεισω, αλλα αντρας δεν εισαι? ε..
δεν πιστευεις οτι μια γυναικα μπορει να ψαξει? εισαι πολυ πισω παλικαρι μου!
Γεια σας συναγωνιστες.Σημερα γυρισα απο Ευρωπη πηγα φ4 αλλα Μαρινα γιοκ.Βολευτηκα βεβαια με μια 2μετρη Ολγα αλλα εχω κολλημα.Ξερει κανενας τιπατα?Ευχαριστω εκ των προτερων.
γαμησε τα ...... αυτα ειναι για οταν θα γινουμε 50... θα φοραμε το κουστουμακι μας θα το παιζουμε μεγαλοστελεχη (με κολονακιωτικο μισθο)... και θα χαλαμε μονο τα λεφτα μας (και οχι τα νευρα μας ;) ) χαχαχαχαχαχαχαχα αν και για μενα δεν αξιζει... χιλιες φορες city tour... ;)
Για το elite στο κολωνάκι ξέρει κανείς τίποτα?
Thanks !!Αγαπητε αν δεις πιο πισω και αφοσον μιλαμε για την ιδια Μαρινα (που μαλλον αυτο συμβαινει) εχει φυγει απο Φ4 και κατοικοεδρευει Κηφισιας 12.
Για Κηφισια η Μαρουση ξερει κανεισ τιποτα να μου πει? και γενικα για β.π οτι ξερετε
καταρχην στο elite δεν εχει μονο ελληνιδες εχει και μια ρωσσιδα τεσπα εκει φιλε αμα παρεις ιφιγενεια φαιη το μονο που θα σου κανουν ειναι να σε τριβουν επι 45 λεπτα και δεν τολμας να πεις τπτ πονηρο γτ στο ξεκοβουν απο την αρχη.τωρα για τις αλλες κοπελλες που δεν ειναι τοσο εμφανισημες δεν ξερω τι να σου πω...δοκιμασε μηπως καταφερεις τπτ...γτ το φυσιολογικο ειναι οσες δεν ειναι τοσο ομορφες να ειναι και πιο "ευκολες" για να παρουν και αυτες κανεναν πελατη. αν θες δοκιμασε να μας πεις και μαςΓια το elite στο κολωνάκι ξέρει κανείς τίποτα?
καλησπέρα.μολις ανοιξα λογαριασμό παρόλο που παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα εδώ και 1 τουλαχιστον μηνα.θέλω να ρωτησω για βεικου υπάρχουν 2 μαγαζιά .τι παίζει
ναι, οτι δεν θα φας τιποτα..