gourouNikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Για Στουρναρη εγω θα προτεινα Μαγια, Τζουλυ, Βικτωρια με αυτη τη σειρα.
το δικο σου ποστ για την κατια ειδα και ειπα να παω αλλα ελειπε. η μαλλον εφυγε τελειως. αν και ειχα το τηλεφωνο ειπα να περασω για καμια βολτα να δω μπας και εχει τιποτα καινουργιο.την αλλη φορα να παρεις την Κατια (αν ειναι εκει...) κανει πολυ καλο μασαζ και πολυ ωραια μπριζολιτσα και φραπεδακι...
Εγω παντως τη μπριζολιτσα στην Κηφ.12 την εφαγα καλοκαθαρισμενη, ξυρισμενη με ελευθερα πιασιματα μεσα - εξω και αν ηθελα θα ειχα και μπονους και εξτρα μπονους..., ισως η κοπελα σου να μην ειχε κανει αποτριχωση και σε ντραπηκε...!!!
edit giorgospapa: τσεκαρε πμ..
[/quote
Σε ευχαριστω ,και οι 3 δουλευουν φουλ σερβις ????
παιδια να ρωτησω κατι. στα μασατζιδικα πως γινεται η φαση μπαινεις και λες κανε μου μασαζ και μετα ρωτας για μπριζολα ή παιζει να πεσει και καμια φαπα? Δεν ξερω απο αυτο το αθλημα και λεω να δοκιμασω το Σαββατο. Επισης δωστε καμια διευθυνση και για αρχαριους.
Δεσποτα στα στελνω στο πμγια πες ονοματα και περιγραφες..
δεν εχει τπτ το αξιολογο αλλα κατα καιρους φερνει κατι καλο αλλα και αυτα δεν ξερω γιατι αλλα τι κανουν γρηγορα. παιζει και μπριζολα απο μερικες. ο φραπεςςςς 50. επειδη δεν θυμαμαι αριθμο σου στελνω το τηλεφωνο με pm, τσεκαρε τοΖησιμοπουλου Π Φάληρο τι νούμερο είναι? Παίζει κάτι αξιόλογο? Εντυπώσεις?
ΥΓ. Ξέρω πως έχουν γραφτεί πολλά για το ευαγές ίδρυμα, αλλά θέλω να πάω σήμερα και θέλω πρόσφατες πληροφορίες.
[/quote
Σε ευχαριστω ,και οι 3 δουλευουν φουλ σερβις ????
ναι και οι 3 δινουν φουλ σερβις
δεν εχει τπτ το αξιολογο αλλα κατα καιρους φερνει κατι καλο αλλα και αυτα δεν ξερω γιατι αλλα τι κανουν γρηγορα. παιζει και μπριζολα απο μερικες. ο φραπεςςςς 50. επειδη δεν θυμαμαι αριθμο σου στελνω το τηλεφωνο με pm, τσεκαρε το
ηταν. αφου εγραψα οτι εφυγεδηλαδη το κορυφαιο κομματι αυτη τη στιγμη ειναι αυτη η Κατια?
παρε μαι χρυση ευκαιρεια ρε φιλε και δες
Στουρναρη αριθμο και οροφο? το κουδουνι τι λεει? σορυ που σας τα πρηζω αλλα πρωταρης και γω. γενικα ποση ωρα κρατατει το ολο σκηνικο? προφυλακτικα να εχω εγω η εχουν εκει?