παληκαρι, αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ, θα εκανες το σταυρό σου (αν εισαι χριστιανος ) που δεν σου εκανε τιποτε η ζανα..
Θες να μου εξηγήσεις για να μην διαβάζω 337 σελίδες?
παληκαρι, αν ειχες διαβασει ολο το θρεντ, θα εκανες το σταυρό σου (αν εισαι χριστιανος ) που δεν σου εκανε τιποτε η ζανα..
Από Σ63
Όσον αφορά την Έλενα εχω να πω πως σίγουρα από εμφάνιση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο
(ψηλή, μελαχροινή, χοντρούλα με στήθος 4-5 αλλά πεσμένο) που όμως κάνει full πρόγραμμα 70€ στο οποίο ανταποκρίνεται 100%.
Η Σίσσυ τώρα είναι σαφώς πολύ πιο εμφανίσημη (ψηλή, μελαμψή με ωραίο κορμί, στήθος 2-3 σφιχτό και στητό, οπίσθια σφιχτά σε καλή αναλογία σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα) που κάνει full πρόγραμμα 70€ αλλά βάζει κάποιους φραγμούς, τουλάχιστον σε μένα.
Για την Τζούλη έχω αναφερθεί σε προηγούμενο post.
Καλημερα
ποιο στουντιο ειναι το Φ 4 και καποια αλλα συνθηματικα που γραφεται , πεστε και σε μενα που ειμαι νεος στην παρεα σας.
Επισης επειδη θα παω μεσημερι στο Μαρνης να ζητησω την Ζανα η θα την πατησω οπως ο συναγωνιστης , υπαρχει καποιο συνθημα για εκει , θελω φουλ σερβις.
Τι λετε για την Αντζελα η Αννα που μου συστησε καποιος φιλος απο δω μεσα.
Σε ευχαριστωφίλε , έχει γραφτεί παλιοτερα
ότι κάνει διάφορα- και ότι το βάζει και μέσα ακαποτο , και ότι εφ όσον τα κανει σε πολλούς κλπ , κλπ
..και αν θες εξηγησε μου τι ειναι τα Σ & Φ που διαβαζω .
ομηρου,ομηρου,ομηρου,ομηρου,ομηρουπαληκαρια, τις διευθυνσεις απ τα καταστηματα παραγωγης πολιτισμου μπορουμε να τις γραφουμε κανονικα για να μην μπερδευονται και οι νεοι φιλοι μας..
******,******,******,******,******
καλημερα παιδια. μετα απο την σαββατιατικη μασαζοβολτα σε φρα, ιλιαδα, και σκρ, τιμησα τελικα αυτο της ζησιμοπ. ηταν μια κοντουλα η τανια τιποτα το ιδιαιτερο αλλα βαριομουνα να ξανατρεχω πισω.ωραιο λεπτο κορμακι αλλα απο φραπε γαμτα. μου τον εκανε ελληνικο μερακλιδικο και με πολλες φουσκαλες. αφου στο τελος τις λεω κανε ενα εσπρεσακι γιατι εχουμε και δουλειες. δεν λεω ωραια ειναι να εχει διαρκεια αλλα αμα δεν σε ενθουσιαζει η μασουζ και σου πιανει και μια ωρα την παρλα ενω σηκωνει πανια στο καταρτι σου , τι να πω ξενερωνω. η σκρ παντως ειχε δυο ωραια μωρακια που ηταν και παλια αλλα επειδη ειχαν κατι σαν παρτακι μεταξυ τους (μαλλον +ενας νταβας) ειπα να την κανω μιας και δεν ειχαν μπουφε
Kαποια καλη στο Στουρναρη μια και ειναι κοντα με το Μαρνης για το οποιο περιμενω ακομα συμβουλες απο τους εμπειροτερους.στουρναρη 63 και φρατζη 4..