giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Σύντροφε θες να πείς πως η κυρία της υποδοχής .... η ελληνίδα.. προσφέρει και θεάρεστο έργο πέραν του καλωσορίσαμτος ?
η ελληνιδα δεεεεεν....
Σύντροφε θες να πείς πως η κυρία της υποδοχής .... η ελληνίδα.. προσφέρει και θεάρεστο έργο πέραν του καλωσορίσαμτος ?
η ελληνιδα δεεεεεν....
Αγγλίδα να μην είναι μόνο γιατί εκεί έχουν και πάλι τρελλές αγελάδες!!!Μαγκες μολις ηπια το καφεδακι μου και λεω να φαω την μεσημεριανη μπριζολιτσα!Τωρα το ερωτημα ειναι να την φαω και να ειναι βορειας βοσκης η αγελαδιτσα η να ειναι του κεντρου....!
Καλησπέρα ρε φίλε,ποιό διπλό?Αν κάνουν κάπου διπλό full service έφυγα με χίλια
Νομιζω οτι εχει ξανασυζητηθει περυσι το καλοκαιρι η συγκεκριμενη περιπτωση....ειναι μια κοπελιτσα η οποια κανει μασαζ σε καποιο χωρο δεν ειμαι ομως σιγουρος οτι ειναι η ιδια......εαν καποιος εχει επισκευτει ας ενημερωσει...ΑΠΟ_ΝΕΑΡΗ μασέζ ρεφλεξολόγο προσφέρεται: μυοχαλαρωτικό, τάι μασάζ, πάτημα πλάτης για σωματική ευεξία και χαλάρωση. Καθαρός διακριτικός χώρος στο κέντρο, Πλ. Κάννιγγος 11.00-22.00 Κυριακές ανοικτά 69΄******36
αγγελεια απο τα νεα ξερει καποιος κατι΄...
ασ ενιμερωσουμε
εφυγες με χιλια για στουρναρη 63, φρατζη 4, μαρνης 28 κλπ..
Πάτερ μου, πες μου σε παρακαλώ πως είναι δυνατόν κάθε μέρα να ξέρεις τι παίζει στα φραπεδάδικα, να γράφεις συνέχεια ενημερώσεις αλλά και να λειτουργείς στην ενορία σου! Πες μου το μυστικό!