gourouNikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ειλικρινα δεν θυμαμαι τι εχει απεναντι, εχω να παω 2-3 χρονια. Γι' αυτο και δεν ειχα παραπανω στοιχεια μεχρι προχθες που ειδα το τηλεφωνο της σε αγγελια στα Νεα.
με ολα αυτα που ακουω λεω να παρατησω τα στουντιοΔιαβασα πολλες αποριες για το τι ειναι το "προμασαζ"!
Μαγκες θα σας τις λυσω εγω!
Το "προμασαζ" ειναι το γλυψιμο στις μπαλες!
Και η "σταθεροποιηση της αναπνοης" ειναι ο σταθερος ρυθμος στο φραπεδοκαλαμο!Εν δυο,εν δυο εν δυο...κτλ!
καλα ρε πατερ...τι διαδρομες κανεις καθημερινα?? μιλαμε , ξερεις ολα τα μασσατζιδικα αθηνων-πειραιως και περιχωρον...!!! πως τα καταφερνεις>??
για πες περισοτερα γι'αυτο στην τραλλεων....ειμαι πολυ κοντα....δεν αξιζει?
αυτο τις κελσου ειναι καθετα τις βουλιαγμενης στο υψος προς αθηνα. οντως ειχε τζακουζια και ωραια ρωσσιδια. πριν χρονια ηταν πολυ χαι before makis αλλα ηταν σε στιλ στουνδιο
πόσο φαινεται οτι εισαι πελατης........να ξερες πόσο!
Ε ενταξει οχι και να προχωρησεις σε αποτομες αποφασεις!
Σιγα σιγα να τα κοψεις...μην παθεις και τιποτα!!!
Λιγο λιγο το κοβουν το τσιγαρο αλλιως περνεις κιλα!!!
εργαζόμενο μιλφ με διπλό ρόλο (και στην υποδοχή.....
αμα γαμαει με εκπτωση τοτε αξιζει ο κοπος. εγω του ειχα στειλει πμ και δεν απαντησε...
Πηγα την Δευτερα στην Ηρωων Πολυτεχνειου στον Πειραια.3 κυριες απο 35-55 ,Καλλιτερη η Τατιανα 35 χρονων , καλο κορμι σφικτο καθαρη βυζακι μικρο και σφικτο. Αυτη διαλεξα καλο μασαζ απολο αισθησιακο με χαιδεματα στα μπαλακια δηθεν τυχαια και μετα ανασκελα και γδυνεται και αυτη μενοντας μονο με ενα κοκκινο στριγκακι .Οταν της ζητησεισ πιπα αφου σου γλειφει πολυ ωρα τα μπαλακια σου βαζει προφυλαξη και παει στο κατω μερος του κρεβατιου και ανεβαινει στα ποδια σου και παιζει με τον π... σου.Δεχτηκε οποια σταση της ζητησα , εδωσα 70 ευρω και εφυγα ευχαριστημενος , θα ξαναπαω.
Την Δευτερα θα παω στο Μαρνης ποια να ζητησω ?Εχω να παω κανα δυο χρονια.
το λοιπον,Την Δευτερα θα παω στο Μαρνης ποια να ζητησω ?Εχω να παω κανα δυο χρονια.
εργαζόμενο μιλφ με διπλό ρόλο (και στην υποδοχή),