You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.774
- Πόντοι
- 9.846
Τράβα στην πρώτη σελίδα του νήματος για το Λ23.Αν έχει κάποιος το τηλ του Λ23 σε πμ.. Ευχαριστω
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.Τράβα στην πρώτη σελίδα του νήματος για το Λ23.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 30.774
- Πόντοι
- 9.846
Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Ναι, λάθος, στον προηγούμενο ήθελα να απαντήσω!Μάλλον σε άλλον πηγαίνει αυτό που είπες. Εγώ απλά του είπα που θα βρει τα τηλέφωνα.
Επίσης το Λ23 δεν είναι στούντιο και δεν έχει καμία σχέση με αυτά που λες φίλε. Μάλλον θα αναφέρεσαι σε κάτι άλλο και θα μπερδεύτηκες.
Για το Sensuality.
Εχει διαφορα, πρωι λειτουργει ως μασαζ με αλλες τιμες χρονο στο δωματιο κ προγραμματα, το βραδυ λειτουργει ως στουντιο ακριβως με τις κοπελες του κηφισου 30-60( αυτες δε κανουν συνηθως πρωινες βαρδιες εκει)Στούντιο είναι, τιμές και πρόγραμμα στούντιο. Άσε τα περί μασάζ την ημέρα και στούντιο το βράδυ, καμία διαφορά.
50 μισαωρο, 80 1ωρα, 100 body to body, αυτα ισχυουν μεχρι τις 20:00 (μετα τις 20:00 ειναι το ιδιο στουντιο με κηφισου 30-60)Στο sensuality spa ξέρει κάποιος πόσο πάει το μισάωρο;
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Εμένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ από στούντιο, πήγα πριν το μεσημέρι.Εχει διαφορα, πρωι λειτουργει ως μασαζ με αλλες τιμες χρονο στο δωματιο κ προγραμματα, το βραδυ λειτουργει ως στουντιο ακριβως με τις κοπελες του κηφισου 30-60( αυτες δε κανουν συνηθως πρωινες βαρδιες εκει)
50€, τελείωμα, γεια σας.
Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, ρώτησα από πριν για πρόγραμμα και τιμές...
Άρα στούντιο η φάσηΕμένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ από στούντιο, πήγα πριν το μεσημέρι.
50€, τελείωμα, γεια σας.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Ναι.Άρα στούντιο η φάση
Συμπλήρωσα την προηγούμενη δημοσίευση μου.
Τώρα, αν για άλλους γνωστούς και εκλεκτούς, ισχύουν άλλα, δεν μπορώ να γνωρίζω.
Χμ..κακο αυτο, βεβαια επειδη εγω ειμαι αρκετα συχνος απ το μαγαζι αυτο, με ξερουν..δε μ εχουν ξεπεταξει ποτε, και στο χρονο καθονται και με το παραπανω..ειδα ομως διαφορα μεγαλη στις βαρδιες το βραδυ..κι ετσι δε ξαναπηγα νυχτα!Ναι.
Συμπλήρωσα την προηγούμενη δημοσίευση μου.
Τώρα, αν για άλλους γνωστούς και εκλεκτούς, ισχύουν άλλα, δεν μπορώ να γνωρίζω.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Σε εμένα δεν υπήρξε ποτέ η υπόνοια, εκ μέρους τους, ότι είναι μασάζ.Χμ..κακο αυτο, βεβαια επειδη εγω ειμαι αρκετα συχνος απ το μαγαζι αυτο, με ξερουν..δε μ εχουν ξεπεταξει ποτε, και στο χρονο καθονται και με το παραπανω..ειδα ομως διαφορα μεγαλη στις βαρδιες το βραδυ..κι ετσι δε ξαναπηγα νυχτα!
Τιμή απλού, +20€ τα έξτρα, κ.λ.π. Πάντα πιέζει η τσατσά τουλάχιστον για το 70αρι.
Αυτά μου ανακοινωθηκαν
Αν βιαζονται κακως..γιατι μαγαζια υπαρχουν..οπως και να χει χρονια πολλα υγεια και..καλα "σουβλισματα"!!Εμένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ από στούντιο, πήγα πριν το μεσημέρι.
50€, τελείωμα, γεια σας.
Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, ρώτησα από πριν για πρόγραμμα και τιμές...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.621
- Πόντοι
- 6.946
Όπως τα λες.Αν βιαζονται κακως..γιατι μαγαζια υπαρχουν..οπως και να χει χρονια πολλα υγεια και..καλα "σουβλισματα"!!
Για να πω την αλήθεια όμως, έτσι περίμενα ότι θα είναι το κατάστημα στο μυαλό μου , δηλαδή θα δουλεύει ως στουντιο, και καθόλου ως μασάζ.
Δύσκολο να αλλάξει/αλλάζει η νοοτροπία κορασίδων/υπεύθυνων απο το ενα στο αλλο, απλά και μόνο επειδή είναι άλλη ώρα της ημέρας.
Οταν στον ιδιο χωρο μπερδευουν το τι ακριβως λειτουργει...αναμενομενο ειναι..το ιδιο ισχυει και για το λελας..εδω επιλεγεις μονο συγκεκριμενες κοπελες που ξερεις πως θα περασεις καλα..αλλιως αλλου.Όπως τα λες.
Για να πω την αλήθεια όμως, έτσι περίμενα ότι θα είναι το κατάστημα στο μυαλό μου , δηλαδή θα δουλεύει ως στουντιο, και καθόλου ως μασάζ.
Δύσκολο να αλλάξει/αλλάζει η νοοτροπία κορασίδων/υπεύθυνων απο το ενα στο αλλο, απλά και μόνο επειδή είναι άλλη ώρα της ημέρας.
Σε ευχαριστώ για την πληροφορία50 μισαωρο, 80 1ωρα, 100 body to body, αυτα ισχυουν μεχρι τις 20:00 (μετα τις 20:00 ειναι το ιδιο στουντιο με κηφισου 30-60)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66