Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Εχει διαφορα, πρωι λειτουργει ως μασαζ με αλλες τιμες χρονο στο δωματιο κ προγραμματα, το βραδυ λειτουργει ως στουντιο ακριβως με τις κοπελες του κηφισου 30-60( αυτες δε κανουν συνηθως πρωινες βαρδιες εκει)
Εμένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ από στούντιο, πήγα πριν το μεσημέρι.
50€, τελείωμα, γεια σας.

Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, ρώτησα από πριν για πρόγραμμα και τιμές...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Ναι.
Συμπλήρωσα την προηγούμενη δημοσίευση μου.

Τώρα, αν για άλλους γνωστούς και εκλεκτούς, ισχύουν άλλα, δεν μπορώ να γνωρίζω.
Χμ..κακο αυτο, βεβαια επειδη εγω ειμαι αρκετα συχνος απ το μαγαζι αυτο, με ξερουν..δε μ εχουν ξεπεταξει ποτε, και στο χρονο καθονται και με το παραπανω..ειδα ομως διαφορα μεγαλη στις βαρδιες το βραδυ..κι ετσι δε ξαναπηγα νυχτα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Χμ..κακο αυτο, βεβαια επειδη εγω ειμαι αρκετα συχνος απ το μαγαζι αυτο, με ξερουν..δε μ εχουν ξεπεταξει ποτε, και στο χρονο καθονται και με το παραπανω..ειδα ομως διαφορα μεγαλη στις βαρδιες το βραδυ..κι ετσι δε ξαναπηγα νυχτα!
Σε εμένα δεν υπήρξε ποτέ η υπόνοια, εκ μέρους τους, ότι είναι μασάζ.
Τιμή απλού, +20€ τα έξτρα, κ.λ.π. Πάντα πιέζει η τσατσά τουλάχιστον για το 70αρι.
Αυτά μου ανακοινωθηκαν

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Εμένα δεν είχε ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΆ από στούντιο, πήγα πριν το μεσημέρι.
50€, τελείωμα, γεια σας.

Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, ρώτησα από πριν για πρόγραμμα και τιμές...
Αν βιαζονται κακως..γιατι μαγαζια υπαρχουν..οπως και να χει χρονια πολλα υγεια και..καλα "σουβλισματα"!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Αν βιαζονται κακως..γιατι μαγαζια υπαρχουν..οπως και να χει χρονια πολλα υγεια και..καλα "σουβλισματα"!!
Όπως τα λες.

Για να πω την αλήθεια όμως, έτσι περίμενα ότι θα είναι το κατάστημα στο μυαλό μου , δηλαδή θα δουλεύει ως στουντιο, και καθόλου ως μασάζ.
Δύσκολο να αλλάξει/αλλάζει η νοοτροπία κορασίδων/υπεύθυνων απο το ενα στο αλλο, απλά και μόνο επειδή είναι άλλη ώρα της ημέρας.

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Όπως τα λες.

Για να πω την αλήθεια όμως, έτσι περίμενα ότι θα είναι το κατάστημα στο μυαλό μου , δηλαδή θα δουλεύει ως στουντιο, και καθόλου ως μασάζ.
Δύσκολο να αλλάξει/αλλάζει η νοοτροπία κορασίδων/υπεύθυνων απο το ενα στο αλλο, απλά και μόνο επειδή είναι άλλη ώρα της ημέρας.
Οταν στον ιδιο χωρο μπερδευουν το τι ακριβως λειτουργει...αναμενομενο ειναι..το ιδιο ισχυει και για το λελας..εδω επιλεγεις μονο συγκεκριμενες κοπελες που ξερεις πως θα περασεις καλα..αλλιως αλλου.

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.210
Πόντοι
206
Παντού και πάντα επιλέγεις τις καλύτερες για να μην σε φολιασουν οι άλλες

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Οταν στον ιδιο χωρο μπερδευουν το τι ακριβως λειτουργει...αναμενομενο ειναι..το ιδιο ισχυει και για το λελας..εδω επιλεγεις μονο συγκεκριμενες κοπελες που ξερεις πως θα περασεις καλα..αλλιως αλλου.
Εγω εχω διαλεξει π.χ συγκεκριμενη κοπελα στο sensuality και συγκεκριμενη στο λελας, ετσι παντα μενω ευχαριστημενος απολυτα..και αν θελω κατι αλλο κοιταω αλλου!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Αυτή η Ζάρα στο sensuality, οποτε περνάω συνεχεια λείπει μου λέει η τσατσά. Έχει τύχει και σε εσάς;

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
61
Like
3.268
Πόντοι
2.666
Αυτή η Ζάρα στο sensuality, οποτε περνάω συνεχεια λείπει μου λέει η τσατσά. Έχει τύχει και σε εσάς;
Καλο ειναι να κλεινεις ραντεβου πρωτα , γενικα την κλεινουν αρκετοι αυτη ..δε τη πετυχαινεις κι ευκολα! τωρα βεβαια μπορει να ετυχε κ να μην ηταν εκει, μου ειχε τυχει κι εμενα..

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.708
Πόντοι
7.636
Καλο ειναι να κλεινεις ραντεβου πρωτα , γενικα την κλεινουν αρκετοι αυτη ..δε τη πετυχαινεις κι ευκολα! τωρα βεβαια μπορει να ετυχε κ να μην ηταν εκει, μου ειχε τυχει κι εμενα..
Μήπως οντως δεν είχε πάει και λένε έτσι...

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Καλησπερα, Δαναη απο Σουλιου εχει δοκιμασει καποιος? Εντυπωσεις;
Σουλιου πηγα χτες Ευα σταθερη αξια μαζι με Ελενη και Τζενη,,, μασαζ αποθεωση και δευτερο προγραμμα δυνατο

Tsotso_Gelato

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπέρα, το Hermes massage που κλείνεις ραντεβού και στο χώρο σου, είναι κανονικό ή γίνεται και παιχνίδι ? Έχει πάρει κανείς ? Ευχαριστώ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.656
Πόντοι
6.946
Καλησπέρα, το Hermes massage που κλείνεις ραντεβού και στο χώρο σου, είναι κανονικό ή γίνεται και παιχνίδι ? Έχει πάρει κανείς ? Ευχαριστώ.
Κανονικό μασάζ, καλό (από αυτές που έτυχα, υπάρχουν και εξαιρέσεις) . Μόνο μασάζ, έτσι;

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.894
Πόντοι
2.846
Παμελα? την ειχες πετυχει? Ξερουμε που πηγε?
Δυστυχώς έχει αποσυρθεί πλέον απ το σπορ η καυλαρα η Παμελα , έχει καβατζωθει από γκομενο πλέον κι έχει επιστρέψει στην πατρίδα της , δεν την κόβω να επιστρέφει σύντομα στα μασσαζ , βέβαια ποτε δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά για την ώρα δύσκολα πιστεύω

rageo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
128
Πόντοι
1
Καλημέρα κύριοι.η Στέλλα από Μπακνανά σταμάτησε η άλλαξε μαγαζί;
Έχω πάει αρκετές φορές κ λειπει

Stories

Νέο!