leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Να βρούμε και την Έλενα και τι στον κόσμο...
Η Έλενα μαλον κρέμασε το στριγκάκι της ( κατά το κρέμασε τα παπούτσια)!!
Να βρούμε και την Έλενα και τι στον κόσμο...
απ οσο ξερω ειχε σοβαρο προβλημα με τα χερια της . βλεπεις η γυναικα εκανε μασαζ δεν χαιδευε απλα ..και αναγκαστικα σταματησε..ετσι εμαθα εγω τουλαχιστονμαγκες ,επειδη ημουν φαν της ελενας , εαν δουλευε ακομη θα το ηξερα. εχω την εντυπωση οτι συμπληρωσε τα ενσημα και βγηκε στη συνταξη .μακαρι να ξαναγυρισει γιατι ηταν η καλυτερη στο ειδος . παμε για αλλα πλεον.
Αυτοί γενικά κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά του είδους.Παιδιά τι παίζει με το City Gold Spa στη Βασιλίσσης Σοφίας? Άλλαξε η διοίκηση? Γύρισα Ελλάδα για λίγες μέρες και πήρα τηλέφωνο, και ρώτησα για body to body και μου λεει η τυπισσα "θα συννενοηθείτε με την κοπέλα" και λεω οτι δεν είμαι μακρυα μπορω να περάσω και μου κάνει "είμαστε μόνο με ραντεβού και δεν έχω τώρα, καλέστε σε μία ώρα". Προφανώς πήγα να καταθέσω αλλού όχι για την ώρα αλλά για το ότι μου τα μάσαγε στο τηλέφωνο εκτός και αν το κάνουν για να μην τους πιάσει καμία αστυνομία. Αλλά ρε παιδιά τι φάση με το συγκεκριμένο? Κάποτε ήταν αρκετά καλό με φρέσκα κορίτσια.
Ποια ειχες δει?πως περασες?Αυτοί γενικά κρατάνε πολύ χαμηλό προφίλ σε σχέση με τα άλλα μαγαζιά του είδους.
Αρχές Ιανουαρίου είχα περάσει διερευνητικα χωρίς ραντεβού και δεν είχα πρόβλημα, απλά η κυρία στην υποδοχή με ρώτησε από πού τους βρήκα, προφανώς για να καταλάβει για ποιο σκοπό ήμουν εκεί. Και μετά με οδήγησε στα ενδότερα.
66 τυπε.Ρε παιδιά μια ακριβεις διευθυνσει για το City Gold Spa για εμάς τους νέους . Ευχαριστώ εκ των πρωτερον
Από όσο γνωρίζω θα είναι Σάββατο στο μαγαζί παλιΠήγα στο Μπακνανά για Στέλλα.
Έλειπε αλλά δεν την βλέπω κ στο ρόστερ τις επόμενες μέρες.
Ξέρει κανείς κάτι;
Δεν νομίζω ότι έχεις σωστή πληροφοριση.......απ οσο ξερω ειχε σοβαρο προβλημα με τα χερια της . βλεπεις η γυναικα εκανε μασαζ δεν χαιδευε απλα ..και αναγκαστικα σταματησε..ετσι εμαθα εγω τουλαχιστον
Αυτο εμαθα και εγω το ειχε πει αλλωστεαπ οσο ξερω ειχε σοβαρο προβλημα με τα χερια της . βλεπεις η γυναικα εκανε μασαζ δεν χαιδευε απλα ..και αναγκαστικα σταματησε..ετσι εμαθα εγω τουλαχιστον
Και κατέβηκαν όλες οι φωτο απότομα απο το site και το μαγαζι έκοψε κάθε κουβέντα για την μέχρι εκείνη τη στιγμή σημείο αναφοράς ........δύσκολο.......Αυτο εμαθα και εγω το ειχε πει αλλωστε
αν παιχτηκε κατι λυπαμε αυτους που το παιζουν αφεντικα....Και κατέβηκαν όλες οι φωτο απότομα απο το site και το μαγαζι έκοψε κάθε κουβέντα για την μέχρι εκείνη τη στιγμή σημείο αναφοράς ........δύσκολο.......
Για την ιστορία βέβαια συζητάμε αλλα μαλλον κατι άλλο χοντρό παίχτηκε....
Το μόνο σίγουρο είναι ότι άφησε ένα μεγάλο κενό στο μασαζ ιδίως σε b2b και Νουρου .....
Ενδιαφερον να ενημερωσω και φιλο απ το Παλαιο Φαληρο που νομιζει στη περιοχη του δε παιζουν τετοια...διπλα στο σπιτι του το χει...Παιδιά καλησπέρα.
Στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο δίπλα απ' το βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ υπάρχει μασατζιδικο όπου εκτός των άλλων έχει και δύο προγράμματα body to body και τζακουζι.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Έχω κάνει body to body με Τζένη Ρουμάνα γύρω στα 40 καλή , δε κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και πηδάς.
Έχω κάνει τζακουζι με ratou Ινδονησια μελαχρινό αδύνατο δεν είμαι σίγουρος για την ηλικία της καθότι ασσιατισα, σου κάνει μασαζ μέσα στη μπανιέρα και μετά σεξ .
Χώρος καθαρός, υποδοχή όμορφη.
Προσοχή είναι και κανονικό μασατζιδικο.
Είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το χώρο και γενικά μασατζιδικο
Hase άστο καλύτερα, μάλλον ήταν πρωταπριλιάτικο το παραπάνω... Το μαγαζί είναι στα "όχι" και κατά περίπτωση "ίσως". Μην χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα. Πάμε παρακάτω...Ενδιαφερον να ενημερωσω και φιλο απ το Παλαιο Φαληρο που νομιζει στη περιοχη του δε παιζουν τετοια...διπλα στο σπιτι του το χει...
Αυτο το εχω απορια μι εγω..αν ξερει κανεις να μας πει!Καλησπέρα μια ερώτηση αυτο το city gold spa ειναι οπως το φρατζη και το λαγουμτζη εννοω ιδιες υπηρεσίες με τα ίδια λεφτα πανω κατω?στα αλλα εχω παει πολλες φορες αλλα εκει οχι και στο eritic portal στις φωτο δείχνει μουναρες αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια πληροφορία κατι?ευχαριστω εκ τον προτερων
Ευχαριστω πολυ! Καλα που μου το ειπες γιατι εχω φιλους προς φαληρο και παω συχνα..και θα πηγαινα να δω ασκοπα...!Hase άστο καλύτερα, μάλλον ήταν πρωταπριλιάτικο το παραπάνω... Το μαγαζί είναι στα "όχι" και κατά περίπτωση "ίσως". Μην χάνεις τον χρόνο σου άσκοπα. Πάμε παρακάτω...
Τη μέρα εκείνη ήταν Ηλέκτρα, Άρτεμις και ακόμα 1-2 που δεν θυμάμαι ονόματα. Η Άρτεμις με διαφορά η πιο νεαρή, πλέον δεν υπάρχει στο πρόγραμμα. Μάλιστα ήθελα εκείνη και κατά λάθος είπα Ηλέκτρα, οπότε η Ηλέκτρα εμφανίστηκε. Μεγαλούτσικη αλλά εμφανίσιμη. Θερμή κι επικοινωνιακή, με έφτιαξε εύκολα.Ποια ειχες δει?πως περασες?
δες το σχόλιό μου αμέσως παραπάνω.Καλησπέρα μια ερώτηση αυτο το city gold spa ειναι οπως το φρατζη και το λαγουμτζη εννοω ιδιες υπηρεσίες με τα ίδια λεφτα πανω κατω?στα αλλα εχω παει πολλες φορες αλλα εκει οχι και στο eritic portal στις φωτο δείχνει μουναρες αν μπορεί κάποιος να μου δώσει μια πληροφορία κατι?ευχαριστω εκ τον προτερων