Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Εγω τα βλεπω να δουλευουν καργα, ακομα και μαγαζια με χοντρες και ασχημες
Στο νημα του Εθναρχου Μακαριου ανέφερε συναγωνιστής ότι ηταν ο ένας πάνω στον άλλο.....και μάλιστα ελεύθερη ηταν η Ρούλα!! Σεβασμός στα γούστα......

Christos098

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
694
Πόντοι
81
Θέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο «η Ζανα το εχει παρατήσει» γιατί ειμουνα εκεί την Παρασκευή, είχε 9 κοπέλες και η ίδια ηταν στις επαλξεις....
Καμία ανανέωση, δε συγκρίνονται οι επιλογές με το παρελθόν (Ελένη Ρανια Νικολ) συν τα χρόνια στο κεφάλι

• Like
Αντιδράσεις: flynow

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.081
Πόντοι
4.130
Καμία ανανέωση, δε συγκρίνονται οι επιλογές με το παρελθόν (Ελένη Ρανια Νικολ) συν τα χρόνια στο κεφάλι
Κατά καιρούς το προσπαθεί αλλα δεν είναι ευκολο για μια νέα να επιζήσει σε μαγαζι με σταθερή πελατεία που οι περισσότεροι πηγαίνουν στοχευμένα εκτος αν είναι θεογκομενα που τετοιες σήμερα σπανίζουν. Αλλα και το μαγαζι δεν εχει λόγο να κόβει φλέβες όταν είναι φουλ πολυ συχνά.....
Εμένα πήγε αλλου το μυαλό μου όταν είπες το εχει παρατήσει, γιατί προσεχει τα πάντα και όπως ίσως είδατε όταν διασταυρώσει το περιεχόμενο αρνητικής κριτικής ......παίρνει μέτρα.....

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
Μολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!
βαλε και ξενοδοχείο...160
και είναι απολύτως άγνωστο το τι θα πάρεις στο τέλος.

CaptainNemo

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2017
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
0
Μολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!
Ανοίγοντας τη σελίδα επικοινωνίας, βλέπω το πάνω email τους είναι osmosemassage, υποθέτω λοιπόν πως δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση και κάποια σχέση με το Osmose θα υπάρχει.
Τώρα πως κάποια λαγωνικά βλέπουν κατευθείαν μούφα, προκαλεί και απορίες....

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26

gash573

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπερα, Δαναη απο Σουλιου εχει δοκιμασει καποιος? Εντυπωσεις;

tribal

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
40
Like
1.943
Πόντοι
5.220

Butser7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
280
Πόντοι
280
Παιδιά καλησπέρα.
Στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο δίπλα απ' το βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ υπάρχει μασατζιδικο όπου εκτός των άλλων έχει και δύο προγράμματα body to body και τζακουζι.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Έχω κάνει body to body με Τζένη Ρουμάνα γύρω στα 40 καλή , δε κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και πηδάς.
Έχω κάνει τζακουζι με ratou Ινδονησια μελαχρινό αδύνατο δεν είμαι σίγουρος για την ηλικία της καθότι ασσιατισα, σου κάνει μασαζ μέσα στη μπανιέρα και μετά σεξ .
Χώρος καθαρός, υποδοχή όμορφη.
Προσοχή είναι και κανονικό μασατζιδικο.
Είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το χώρο και γενικά μασατζιδικο

geo69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2007
Κριτικές
5
Like
494
Πόντοι
26
Παιδιά καλησπέρα.
Στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο δίπλα απ' το βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ υπάρχει μασατζιδικο όπου εκτός των άλλων έχει και δύο προγράμματα body to body και τζακουζι.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Έχω κάνει body to body με Τζένη Ρουμάνα γύρω στα 40 καλή , δε κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και πηδάς.
Έχω κάνει τζακουζι με ratou Ινδονησια μελαχρινό αδύνατο δεν είμαι σίγουρος για την ηλικία της καθότι ασσιατισα, σου κάνει μασαζ μέσα στη μπανιέρα και μετά σεξ .
τι λες ? η πρώτη φορά που πηγες και εκανες δυο ραντεβού ? άντε ! δε το καταλάβαμε.

MALAPERDONIOS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2014
Like
1.543
Πόντοι
206
ψήνεται το μπήφ

Jon Stewart Popcorn GIF

gash573

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2020
Like
10
Πόντοι
0
Παιδιά καλησπέρα.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Για δωσε μας ενα τηλ. να κανονησουμε......

BabyFarkMcGeezax

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Κριτικές
4
Like
302
Πόντοι
21
Παιδιά καλησπέρα.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.

Αυτό δεν είναι το galaxy από το νήμα μασατζιδικα που φραπας; Από πότε κάνουν φουλ πρόγραμμα;

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.447
Πόντοι
2.256
εσείς των μαγαζιών που μας διαβάζετε στα κρυφά...... βάλτε καλύτερους πρόμοτορες για κάνουν τις δουλειές σας , γιατί αυτοί που έχετε τώρα είναι τόσο ηλίθιοι που καρφώνονται από μόνοι τους και σας κάνουν ζημιά

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα θα κατέβω Αθήνα την επόμενη εβδομάδα και θα μένω νεο Φάληρο σε ποιο με προτείνεται να πάω για χαλάρωση και για παιχνίδια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom