Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Εγω τα βλεπω να δουλευουν καργα, ακομα και μαγαζια με χοντρες και ασχημες
Στο νημα του Εθναρχου Μακαριου ανέφερε συναγωνιστής ότι ηταν ο ένας πάνω στον άλλο.....και μάλιστα ελεύθερη ηταν η Ρούλα!! Σεβασμός στα γούστα......Εγω τα βλεπω να δουλευουν καργα, ακομα και μαγαζια με χοντρες και ασχημες
Καμία ανανέωση, δε συγκρίνονται οι επιλογές με το παρελθόν (Ελένη Ρανια Νικολ) συν τα χρόνια στο κεφάλιΘέλεις να γίνεις πιο συγκεκριμένος στο «η Ζανα το εχει παρατήσει» γιατί ειμουνα εκεί την Παρασκευή, είχε 9 κοπέλες και η ίδια ηταν στις επαλξεις....
Κατά καιρούς το προσπαθεί αλλα δεν είναι ευκολο για μια νέα να επιζήσει σε μαγαζι με σταθερή πελατεία που οι περισσότεροι πηγαίνουν στοχευμένα εκτος αν είναι θεογκομενα που τετοιες σήμερα σπανίζουν. Αλλα και το μαγαζι δεν εχει λόγο να κόβει φλέβες όταν είναι φουλ πολυ συχνά.....Καμία ανανέωση, δε συγκρίνονται οι επιλογές με το παρελθόν (Ελένη Ρανια Νικολ) συν τα χρόνια στο κεφάλι
Aπίστευτοι μπαζογαμιάδες παντού!!!!!!!!!Εγω τα βλεπω να δουλευουν καργα, ακομα και μαγαζια με χοντρες και ασχημες
Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά μάλλον μουφα μου μυρίζειΑρχική - erosmassage
erosmassage.gr
το έχουμε υπόψιν μας ;;η μόνο εγώ το βλέπω πρώτη φορά ;;
βαλε και ξενοδοχείο...160Μολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!
Ανοίγοντας τη σελίδα επικοινωνίας, βλέπω το πάνω email τους είναι osmosemassage, υποθέτω λοιπόν πως δεν πρόκειται για απλή σύμπτωση και κάποια σχέση με το Osmose θα υπάρχει.Μολις το είδα κι εγω στο fb και απο τα προγράμματα που διάβασα...φούντωσα!!!Εχει body to body ,nuru κλπ...οι τιμές βέβαια τσουζουν ολα στα 100+...και δεν βλέπω πουθενά τις λαδοκόρες!!!!Οποιος εχει εμπειρία ας βοηθήσει...!!!!!
δεν είναι μούφα. είναι αληθινό μόνο αν δει κάποιος τι mail επικοινωνίας έχουν. το παλιό τιμημένοΦαίνεται ενδιαφέρον αλλά μάλλον μουφα μου μυρίζει
Αυτό εννοούσα μούφα . Παρουσίαση στο σαιτ τοπ , ταντρα, Νούρου και στην ουσία μια από τα ίδια τα γνωστά .δεν είναι μούφα. είναι αληθινό μόνο αν δει κάποιος τι mail επικοινωνίας έχουν. το παλιό τιμημένο
osmosemassage@hotmail.com
τι λες ? η πρώτη φορά που πηγες και εκανες δυο ραντεβού ? άντε ! δε το καταλάβαμε.Παιδιά καλησπέρα.
Στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο δίπλα απ' το βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ υπάρχει μασατζιδικο όπου εκτός των άλλων έχει και δύο προγράμματα body to body και τζακουζι.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Έχω κάνει body to body με Τζένη Ρουμάνα γύρω στα 40 καλή , δε κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και πηδάς.
Έχω κάνει τζακουζι με ratou Ινδονησια μελαχρινό αδύνατο δεν είμαι σίγουρος για την ηλικία της καθότι ασσιατισα, σου κάνει μασαζ μέσα στη μπανιέρα και μετά σεξ .
Χώρος καθαρός, υποδοχή όμορφη.
Προσοχή είναι και κανονικό μασατζιδικο.
Είναι η πρώτη φορά που επισκέφτηκα το χώρο και γενικά μασατζιδικο
Kατι δε μου κολλαει εδω...τι λες ? η πρώτη φορά που πηγες και εκανες δυο ραντεβού ? άντε ! δε το καταλάβαμε.
Για δωσε μας ενα τηλ. να κανονησουμε......Παιδιά καλησπέρα.
Στην Αμφιθέας στο Παλαιό Φάληρο δίπλα απ' το βενζινάδικο της ΕΤΕΚΑ υπάρχει μασατζιδικο όπου εκτός των άλλων έχει και δύο προγράμματα body to body και τζακουζι.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
Έχω κάνει body to body με Τζένη Ρουμάνα γύρω στα 40 καλή , δε κάνει πίπα χωρίς προφυλακτικό και πηδάς.
Έχω κάνει τζακουζι με ratou Ινδονησια μελαχρινό αδύνατο δεν είμαι σίγουρος για την ηλικία της καθότι ασσιατισα, σου κάνει μασαζ μέσα στη μπανιέρα και μετά σεξ .
Παιδιά καλησπέρα.
Μια ώρα κόστος 109 ευρώ.
το galaxy ειναιΑυτό δεν είναι το galaxy από το νήμα μασατζιδικα που φραπας; Από πότε κάνουν φουλ πρόγραμμα;