professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 11.096
Οκ λάθος κατάλαβα.Όχι φίλε από σ29
Οκ λάθος κατάλαβα.Όχι φίλε από σ29
Βολικό όντως.
Ευτυχώς και για τα 2 μαγαζιά, υπάρχει plan B.Βολικό όντως.
Τίποτα τρομερό μικρό στήθος, ανύπαρκτος κωλος ο φωτογραφως έχει κάνει τρομερή δουλειά,1,50 με τά χέρια στην ανάταση και υπηρεσίες στούντιο, αποφεύγει να τον τρώει όλο και έχει μια τεράστια κρεατοελιά κάτω από τον αφαλό της . Πεταμένα λεφτά για εμένα.Καλησπέρα συναγωνιστές για ΕΥΗ από sensuality έχουμε καμμία πληροφορία; Κοντή με ξανθό μαλλί και γυαλιά!
Και αλλα πολλα, π.χ. Λαζουμιτζη23, Συγγρου 40, Sweet escape (αν προλάβεις 2...), Σουλιου 4, Κηφισιας 10, Μπακνανα, Φραντζή 7 κλπ. Κλπ.Καλησπέρα
Με 80 € δύο εκτονωσεις, υπάρχουν το Λελας, Σαπφούς και Diamond ?
Πήρα κάτι τηλέφωνα και ζητάνε ο,τι να ναι.
Ίσως πρέπει να φτιαχτεί ένας τιμοκαταλογος για διευκόλυνση.
Ολα μαζι.....δύσκολο.....Καλησπέρα μάγκες υγεία σε όλους! Ήρθα σήμερα Αθήνα ως Πέμπτη πρωί.Θα ήθελα προτάσεις για τις καλύτερες σε μασάζ με σεξ είμαι φαν του στυλ ψηλή νταρντανα με μεγάλα βυζιά.Ευχαριστω εκ των προτέρων!
Το sweet escape στην Ιερά Οδό;Διαβάζοντας ολα τα σχόλια συναγωνιστών για το sweet escape καταλαβαινω ότι υπαρχει μια γραμμή που λέει, ξεκινάμε με μασαζ 30 λεπτών μετα σεξ οσο παει....μπανάκι, φιλάκι και γεια σας. Και βέβαια ολα παίζονται στο στοματικο, αν τα καταφέρεις/ αντέξεις.....πηδάς..... Το διμπαλο μαλλον εκτος προγράμματος......δεν ζητάνε χρήματα αλλα δεν προλαβαίνεις!
Εγω που ζητησα να ξεκινήσω με σεξ, πήγε καροτσάκι το μασαζ (30λεπτα) και τελειώνοντας το μασαζ ετοιμαζόταν να με κάνει μπανιο και μόλις που πρόλαβα ένα γρηγορο επειδή υπηρχε χρόνος επειδή το πρώτο ηταν γρηγορο...
Εχει καποιος διαφορετική αποψη ή θα πρέπει να έχουμε υπ όψιν ότι σε αυτο το μαγαζι το προγραμμα είναι ένα και καλο....με καλο μασαζ, αλλα ένα πήδημα...
Στο Κηφισίας είναι 60 με 1 εκτόνωση... εκτός κ αν άλλαξε κάτι γιατί έχω κ καιρό να πάω!!Και αλλα πολλα, π.χ. Λαζουμιτζη23, Συγγρου 40, Sweet escape (αν προλάβεις 2...), Σουλιου 4, Κηφισιας 10, Μπακνανα, Φραντζή 7 κλπ. Κλπ.
ΝαιΤο sweet escape στην Ιερά Οδό;
Λαζουμιτζή23, Συγγρού 40 - 42, Sweet escape, Φραντζή 7, Στουρνάρα 29, Σολωμού 70, κ.α.Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
Που ΔΕΝ μπορείς να βρεις μιλφ είναι το σωστό.....Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος
Sweet escape Αιγάλεω.Καλησπέρα ομάδα που θα βρω μιλφ μπορεί να με βοηθήσει κάποιος ;
ΌΧΙπάρκαρα και ανέβηκα Φ2, αλλα έπεσε το μάτι μου σε πολλές κάμερες ( που δεν υπήρχαν) στο Φ4. εχει κανείς εικόνα αν άνοιξε πάλι αυτο?