Αν μιλας για την ΕΥΑ ειναι μια ιστορια μονη της !!!!!Όλα τα κορίτσια σε μασαζοστούντια και δέλα, είναι και λεσβίες; Όλες κάνουν διπλό;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.138
- Πόντοι
- 371
ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!Αν μιλας για την ΕΥΑ ειναι μια ιστορια μονη της !!!!!
Μοναχο πουστη....ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!
Αστα μην το συζητας !!!!ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!
πιστευω με την Κατερινα θα εκαναν απιστευτο DUO αλλα το Κατερινακι δεν δεχεται ουτε συζητηση δυστυχως .....
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 18
- Like
- 17.100
- Πόντοι
- 3.246
η Βικτώρια σταμάτησε για πάντα;;Ελένη στανταράκι.
Τζένη οκ.
Λίνα μια χαρά
Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταιαρε συ μας δουλεύεις?
πήρες και διπλό? και ξεσάλωσε το Βιολετάκι?
αλλά μόνη της είναι ντροπαλή?
κάτι δεν μου κάθεται...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.302
- Πόντοι
- 5.946
εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταια
για να ξέρω αν θα πάρω...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...
Η Βικτώρια είχε πάει στο Λέλας. Αναμονή τώρα...και θα δούμεη Βικτώρια σταμάτησε για πάντα;;
Επίσης απίστευτα πιπίνα από αυτές τις χώρες , όπου τα έπαιρνα συνέχεια για τρίο (με 10 χιλιάδες δρχ. το "κομμάτι") είχε το "μασατζίδικο" που ήταν στην οδό Κεφαλληνίας 99 (έτσι τα έλεγαν όλα πριν το 2009...είναι κλειστό πολλά χρόνια τώρα) κάτω από την Πατησίων...Αξέχαστες κοπέλες αλλά και υπηρεσίες.. ακόμα και μετά που γινόταν πανικός προτεραιότητα είχε ο ΚΑΘΕ πελάτης να περάσει καλά..είχε ένα υπεροπλο από Τσεχία,σορρυ λόγω ηλικίας και μαλακιας δεν θυμάμαι όνομα που πιο πολύ γούσταρε αυτό παρά ο καθείς..θενκς αδερφέ για το flash back!
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.138
- Πόντοι
- 371
νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχαεγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.302
- Πόντοι
- 5.946
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
πέτρα όντως... από τα πιό ωραία κορμιά εβερ!νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.302
- Πόντοι
- 5.946
ωραίο μουνί η Κατερίνα... υψηλών προδιαγραφών πριν μια 15ετία βέβαια...Αστα μην το συζητας !!!!
πιστευω με την Κατερινα θα εκαναν απιστευτο DUO αλλα το Κατερινακι δεν δεχεται ουτε συζητηση δυστυχως .....
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 39.891
- Πόντοι
- 19.795
Ρούλα, από τότε που ήταν στην Ομήρου.Ρε παίδες εγώ την Ρούλα την είχα πάρει πριν 20 χρόνια όταν ήταν 40 !!!!!!
Ακομα παραμενει αγαπητε . Θα την πεισεις να περασει μαζι μας ???ωραίο μουνί η Κατερίνα... υψηλών προδιαγραφών πριν μια 15ετία βέβαια...
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.111
- Πόντοι
- 361
Με την Ρίτα στην Δάφνη να έβλεπες....Αχ το Ριτάκι.....Αστα μην το συζητας !!!!
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 29
- Like
- 21.302
- Πόντοι
- 5.946
Μαργα-Ριτα-ράκι... είχα πάρει και κώλο μια φορά... ααααχΜε την Ρίτα στην Δάφνη να έβλεπες....Αχ το Ριτάκι.....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 766K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66