σωσταΟκ κανονική τιμή μασατζιδικου 80+80
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
ευχαριστώ φιλε
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.902
- Πόντοι
- 2.846
Ρίξε και καμοια περιγραφή της Βιολέτας ρε man , ηλικια , σώμα, αδύνατη ? γεματουλα? σκινυ ?? ,κοντούλα ή αλογο κουρσας ?? ...Ξανθούλη , ή καστανο το μωρό ?? Από κωλι, κωλαρα ?? Δώσε 2 φονιεντα για τη Βιολέτα για ριξε εικόνα .....
Τελευταία τροποποίηση:
Η ξανθούλα κοντούλα αδυνατούλα κωλαράκι με γυαλακια ,,, Κάποιες φορές ντροπαλή με άντρα αλλά με γυναίκα στο διπλό ξεσαλώνει σίγουρα είναι νέα στο χώρο αλλά έχει σοβαρή προοπτική ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστικός μιλώντας από δικιά μου εμπειρίαΡίξε και καμοια περιγραφή της Βιολέτας ρε man , ηλικια , σώμα, αδύνατη ? γεματουλα? σκινυ ?? ,κοντούλα ή αλογο κουρσας ?? ...Ξανθούλη , ή καστανο το μωρό ?? Από κωλι, κωλαρα ?? Δώσε 2 φονιεντα για τη Βιολέτα για ριξε εικόνα .....
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 499
- Πόντοι
- 26
Το «ακόμα» το είδες ;;; Το παραπάνω λέωτυπε απο 60 ξεκινάνε τα προγραμματα τους.... μασαζ μιας ωρας λέει.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
ρε συ μας δουλεύεις?Κάποιες φορές ντροπαλή με άντρα αλλά με γυναίκα στο διπλό ξεσαλώνει
πήρες και διπλό? και ξεσάλωσε το Βιολετάκι?
αλλά μόνη της είναι ντροπαλή?
κάτι δεν μου κάθεται...
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.672
- Πόντοι
- 6.946
Όλα τα κορίτσια σε μασαζοστούντια και δέλα, είναι και λεσβίες; Όλες κάνουν διπλό;
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
και ξεσαλώνουν κιόλας!Όλα τα κορίτσια σε μασαζοστούντια και δέλα, είναι και λεσβίες; Όλες κάνουν διπλό;
Αν μιλας για την ΕΥΑ ειναι μια ιστορια μονη της !!!!!Όλα τα κορίτσια σε μασαζοστούντια και δέλα, είναι και λεσβίες; Όλες κάνουν διπλό;
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.057
- Πόντοι
- 371
ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!Αν μιλας για την ΕΥΑ ειναι μια ιστορια μονη της !!!!!
Μοναχο πουστη....ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!
Αστα μην το συζητας !!!!ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!
πιστευω με την Κατερινα θα εκαναν απιστευτο DUO αλλα το Κατερινακι δεν δεχεται ουτε συζητηση δυστυχως .....
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.410
- Πόντοι
- 3.246
η Βικτώρια σταμάτησε για πάντα;;Ελένη στανταράκι.
Τζένη οκ.
Λίνα μια χαρά
Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταιαρε συ μας δουλεύεις?
πήρες και διπλό? και ξεσάλωσε το Βιολετάκι?
αλλά μόνη της είναι ντροπαλή?
κάτι δεν μου κάθεται...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταια
για να ξέρω αν θα πάρω...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...
Η Βικτώρια είχε πάει στο Λέλας. Αναμονή τώρα...και θα δούμεη Βικτώρια σταμάτησε για πάντα;;
Επίσης απίστευτα πιπίνα από αυτές τις χώρες , όπου τα έπαιρνα συνέχεια για τρίο (με 10 χιλιάδες δρχ. το "κομμάτι") είχε το "μασατζίδικο" που ήταν στην οδό Κεφαλληνίας 99 (έτσι τα έλεγαν όλα πριν το 2009...είναι κλειστό πολλά χρόνια τώρα) κάτω από την Πατησίων...Αξέχαστες κοπέλες αλλά και υπηρεσίες.. ακόμα και μετά που γινόταν πανικός προτεραιότητα είχε ο ΚΑΘΕ πελάτης να περάσει καλά..είχε ένα υπεροπλο από Τσεχία,σορρυ λόγω ηλικίας και μαλακιας δεν θυμάμαι όνομα που πιο πολύ γούσταρε αυτό παρά ο καθείς..θενκς αδερφέ για το flash back!
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.057
- Πόντοι
- 371
νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχαεγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.571
- Πόντοι
- 5.946
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
πέτρα όντως... από τα πιό ωραία κορμιά εβερ!νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66