Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.902
Πόντοι
2.846
Ρίξε και καμοια περιγραφή της Βιολέτας ρε man , ηλικια , σώμα, αδύνατη ? γεματουλα? σκινυ ?? ,κοντούλα ή αλογο κουρσας ?? ...Ξανθούλη , ή καστανο το μωρό ?? Από κωλι, κωλαρα ?? Δώσε 2 φονιεντα για τη Βιολέτα για ριξε εικόνα .....

Τελευταία τροποποίηση:

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Ρίξε και καμοια περιγραφή της Βιολέτας ρε man , ηλικια , σώμα, αδύνατη ? γεματουλα? σκινυ ?? ,κοντούλα ή αλογο κουρσας ?? ...Ξανθούλη , ή καστανο το μωρό ?? Από κωλι, κωλαρα ?? Δώσε 2 φονιεντα για τη Βιολέτα για ριξε εικόνα .....
Η ξανθούλα κοντούλα αδυνατούλα κωλαράκι με γυαλακια ,,, Κάποιες φορές ντροπαλή με άντρα αλλά με γυναίκα στο διπλό ξεσαλώνει σίγουρα είναι νέα στο χώρο αλλά έχει σοβαρή προοπτική ελπίζω να ήμουν αρκετά κατατοπιστικός μιλώντας από δικιά μου εμπειρία

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Κάποιες φορές ντροπαλή με άντρα αλλά με γυναίκα στο διπλό ξεσαλώνει
ρε συ μας δουλεύεις?
πήρες και διπλό? και ξεσάλωσε το Βιολετάκι?
αλλά μόνη της είναι ντροπαλή?
κάτι δεν μου κάθεται...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.672
Πόντοι
6.946
Όλα τα κορίτσια σε μασαζοστούντια και δέλα, είναι και λεσβίες; Όλες κάνουν διπλό;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
ακριβώς, θεωρώ πως αν την πετύχεις στη μερα της... καυλωνει και μοναχό!!
Αστα μην το συζητας !!!!
πιστευω με την Κατερινα θα εκαναν απιστευτο DUO αλλα το Κατερινακι δεν δεχεται ουτε συζητηση δυστυχως .....

• Like
Αντιδράσεις: acab3

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
ρε συ μας δουλεύεις?
πήρες και διπλό? και ξεσάλωσε το Βιολετάκι?
αλλά μόνη της είναι ντροπαλή?
κάτι δεν μου κάθεται...
Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταια :)

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Promotion μου μυριζεται, καθως γραφτηκαν ασχημα σχολια για τη Σουλιου τελευταια :)
εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
για να ξέρω αν θα πάρω...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Αξέχαστες κοπέλες αλλά και υπηρεσίες.. ακόμα και μετά που γινόταν πανικός προτεραιότητα είχε ο ΚΑΘΕ πελάτης να περάσει καλά..είχε ένα υπεροπλο από Τσεχία,σορρυ λόγω ηλικίας και μαλακιας δεν θυμάμαι όνομα που πιο πολύ γούσταρε αυτό παρά ο καθείς..θενκς αδερφέ για το flash back!
Επίσης απίστευτα πιπίνα από αυτές τις χώρες , όπου τα έπαιρνα συνέχεια για τρίο (με 10 χιλιάδες δρχ. το "κομμάτι") είχε το "μασατζίδικο" που ήταν στην οδό Κεφαλληνίας 99 (έτσι τα έλεγαν όλα πριν το 2009...είναι κλειστό πολλά χρόνια τώρα) κάτω από την Πατησίων...

ctlover

Μέγας
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
35
Like
1.541
Πόντοι
4.392
εγώ περιμένω επιβεβαίωση ότι η Βιολέττα αποδίδει καλύτερα με γυναίκες παρά με άντρες...
αααχ είχαμε την Νίκη την Βουλγάρα το αλφάδι, κι από τότε δεν έχουμε δει άσπρη μέρα...
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχα

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Ακριβώς έτσι! μετά τη Νίκη σχεδόν τίποτα.
Κάτι πήγε να κάνει το ψιλολιγνο μελαχρινό (Ελένη?) αλλά πολύ μέτρια πράγματα.
νικαρα, θεα με τα τατου τα ωραια και εκεινο το κορμι πετρα..... παει, το χασαμε το κορμι ... χαχα
πέτρα όντως... από τα πιό ωραία κορμιά εβερ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom