Θα προσπαθήσω στα γρήγορα να σου πω δυο πράγματα απο τη δίκη μου σκοπιά......προφανώς τα δυο μαγαζιά έχουν τους δικούς τους φαν και μπορει οι απόψεις να διηστανται, εγω ειμαι δεδηλωμένος φαν του Στουρνάρη το λεω απο πριν αλλα έχω παει αρκετες φορές και στο άλλο....
Λοιπόν, το Στουρνάρη είναι πιο στοχευμένο στο μασαζ και εχει τουλάχιστον τεσσερεις (Λια, Μονικα, Ελένη, Βερονικα και Σόφη) που στο πακέτο θα παρεις και πολυ καλο μασαζ. Για τον γράφοντα η Μονικα προσφέρει το καλυτερο της αγοράς σε τετοια μαγαζιά. Ο κόσμος του είναι κυρίως 40+, οι κοπέλες οι περισσότερες μιλφ εκτος απο Άννα, Μελινα και Παολα. Εκτος απο Λια και Βερονικα θα έλεγα ότι οι περισσότερες (συνήθως 10+) είναι gfe style. Η πιο gfe style.... εχει πιο ατμόσφαιρα μασαζ με δυνατότητα τζακούζι και Νουρου.
Το Λ23 είναι πιο «ξενοδοχείο ημιδιαμονης» με διπλό κρεββάτι στο δωματιο, που θα πας κυρίως για το σεξ, εχει δυο τρεις (διορθώστε με αν κάνω λαθος) Ειρήνη, Άντζελα, Βαλεντίνα που θα παρεις καλές έως πολυ καλές υπηρεσιες σεξ και κατι σαν μασαζ ή ας πούμε μασαζ. Είναι πιο φτηνό απο το Στουρνάρη στην ώρα (80 αντί 100) για δυο πιστολιές.
Για τα υπόλοιπα μπες και πάρε εικόνες......
Ελπιζω να βοηθησα....ίσως κάποιοι να διαφωνήσουν, αυτη είναι η δίκη μου αποψη....