δεν λειπει....ειναι μονιμως αγκαζεΑυτή η Ζάρα στο sensuality, οποτε περνάω συνεχεια λείπει μου λέει η τσατσά. Έχει τύχει και σε εσάς;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.371
- Πόντοι
- 456
Χθες το μεσημέρι προς απόγευμα και οι 4 ελεύθερες ήταν.δεν λειπει....ειναι μονιμως αγκαζε
εγω δύο φορες που την πήρα ειχα πάρει τηλεφωνο πρώτα... γιατι πήγαινα και μου έλεγε η γρια ότι είναι κλεισμένη.... καλούλα είναι πάντως για τους ασιατόφιλους...Χθες το μεσημέρι προς απόγευμα και οι 4 ελεύθερες ήταν.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 4.130
Διαβάζω στις κριτικές, Sensuality 30 λεπτα 70 ευρώ, στο Εθναρχου μια ώρα 100......τα πράγματα αλλάζουν.......ελπιζω να αναβαθμίσουν και τις υπηρεσιες γιατί στο Εθναρχου τουλάχιστον που έχω αποψη η μια ώρα δεν είναι για 100......
Θα μου πείτε, τόσο κάνει .....
Λίγο απογοητευτικό!
Λίγο απογοητευτικό!
Από το νιρβάνα η Πάμελα;Δυστυχώς έχει αποσυρθεί πλέον απ το σπορ η καυλαρα η Παμελα , έχει καβατζωθει από γκομενο πλέον κι έχει επιστρέψει στην πατρίδα της , δεν την κόβω να επιστρέφει σύντομα στα μασσαζ , βέβαια ποτε δεν ξέρουμε τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον αλλά για την ώρα δύσκολα πιστεύω
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.688
- Πόντοι
- 11.096
Για άλλη Πάμελα λένε.Από το νιρβάνα η Πάμελα;
Συγνώμη δεν είδα από την αρχή τη συζήτησηΓια άλλη Πάμελα λένε.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.688
- Πόντοι
- 11.096
Σιγά κανένα πρόβλημα.Συγνώμη δεν είδα από την αρχή τη συζήτηση
Αρχές του χρόνου που πήγα τελευταία φορά θυμάμαι ότι ήταν 60 το μισάωρο και 80 η ώραΔιαβάζω στις κριτικές, Sensuality 30 λεπτα 70 ευρώ, στο Εθναρχου μια ώρα 100......τα πράγματα αλλάζουν.......ελπιζω να αναβαθμίσουν και τις υπηρεσιες γιατί στο Εθναρχου τουλάχιστον που έχω αποψη η μια ώρα δεν είναι για 100......
Λίγο απογοητευτικό!
Το άλλαξαν πρόσφατα;
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.371
- Πόντοι
- 456
Στο sensuality είναι 70-100.Αρχές του χρόνου που πήγα τελευταία φορά θυμάμαι ότι ήταν 60 το μισάωρο και 80 η ώρα
Το άλλαξαν πρόσφατα;
Πας ωρες που την παιρνω εγω τι να σου κανω...χε χεΧθες το μεσημέρι προς απόγευμα και οι 4 ελεύθερες ήταν.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
στο εθνάρχου συγκεκριμένα θα πρέπει να μας πληρώνουν βασικά για να συνευρεθούμε με τις γυναίκες που "εργάζονται" πλην ίσως της ρούλας και μάλιστα όχι με 100 αλλά με 5000 ευρώ...τσακιστή δεκάρα λιγότερη...βασικά με τόσα θα δελεαζόμουν να φάω και αυτή την αηδία το σούσι...Διαβάζω στις κριτικές, Sensuality 30 λεπτα 70 ευρώ, στο Εθναρχου μια ώρα 100......τα πράγματα αλλάζουν.......ελπιζω να αναβαθμίσουν και τις υπηρεσιες γιατί στο Εθναρχου τουλάχιστον που έχω αποψη η μια ώρα δεν είναι για 100......
Λίγο απογοητευτικό!
70 η ώρα; Η 60;Στο sensuality είναι 70-100.
gorgious87
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 59
- Πόντοι
- 0
Τζενη αξίζει και φάτσα ; γιατί φαίνεται να έχει κωλαρα στις φωτοςΣουλιου πηγα χτες Ευα σταθερη αξια μαζι με Ελενη και Τζενη,,, μασαζ αποθεωση και δευτερο προγραμμα δυνατο
Α, στο Εθνάρχου Μακαρίου αναφερόμουν. Στο Sensuality έχει και 50 απλό, νομίζω, εκτός αν το άλλαξε.Στο sensuality είναι 70-100.
thelastpm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.371
- Πόντοι
- 456
70 η ώρα; Η 60;
50 το απλό μισάωρο.Α, στο Εθνάρχου Μακαρίου αναφερόμουν. Στο Sensuality έχει και 50 απλό, νομίζω, εκτός αν το άλλαξε.
70 το μισάωρο με ελεύθερο στοματικό.
100 η μία ώρα.
Χαχα σωστόςστο εθνάρχου συγκεκριμένα θα πρέπει να μας πληρώνουν βασικά για να συνευρεθούμε με τις γυναίκες που "εργάζονται" πλην ίσως της ρούλας και μάλιστα όχι με 100 αλλά με 5000 ευρώ...τσακιστή δεκάρα λιγότερη...βασικά με τόσα θα δελεαζόμουν να φάω και αυτή την αηδία το σούσι...
Οκ ευχαριστώ50 το απλό μισάωρο.
70 το μισάωρο με ελεύθερο στοματικό.
100 η μία ώρα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 750K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις