Επισκέπτης
και δεν την έβαλες κάτω από το ράσο να της τραβήξεις καμιά εξομολογήσει?οχι, το σεβαστηκε !!!!
μπαινοντας γονατισε και μου φιλησε το χερι, αλλα νομιζε οτι κουβαλουσα μαζι μου το παγκαρι..
και δεν την έβαλες κάτω από το ράσο να της τραβήξεις καμιά εξομολογήσει?οχι, το σεβαστηκε !!!!
μπαινοντας γονατισε και μου φιλησε το χερι, αλλα νομιζε οτι κουβαλουσα μαζι μου το παγκαρι..
πρέπει να την γράψεις στο κατηχητικό της ενορίας σου για να στρώσει λίγο.δεν προλαβε, επιασε το χαρτι να σκουπιστει..
Κατσε πανω μηδενικη ανοχη!
Εδωσες 90 και σου ζηταγε +20.... εαν ηταν αλλος στην θεση σου με χαμηλοτερη πειρα θα τα ειχε δωσει και θα ελεγε και ευχαριστω............δεν ξερω πως σου βγηκε ο συνειρμος, παντως εγω 100αρι για μασαζομπριζολα, εχω δωσει ελαχιστες φορες..
και γιατι δε λες οτι στο εν λογω μαγαζι υπαρχουν και ενιοτε αξιολογα τεμαχια με 70 ευρω ?? ή και σε αλλα μαγαζια με 80 ??
τα 100αρια ειναι αρπαχτες των κοριτσιων και ελαχιστες φορες οφειλονται στα μαγαζια..
Και τι μενει.....εαν εξαιρεσεις 6 μαγαζια?????αλλα 4-5 αντε 6, δηλαδη σχεδον τα μισα χρεωνουν 100αρικο.κοιτα, τα 100αρια κατα τη γνωμη μου ειναι οι εξαιρεσεις, οχι ο κανονας.
νομιζω οτι εχει δημιουργηθει η εντυπωση οτι ειναι ο κανονας, απο μερικα παληκαρια που δινουν 80-90 και 100+ ακομη ευρω, για εναν γραπε ή εναν αυτο-φραπε..
αν εξαιρεσεις ιλιαδα, συγγρου 12 και 3-4 ακομη μαγαζια (spa του κωλου) που θελουν τα μαλλιοκεφελα τους, τα υπολοιπα κυμαινονται στα 70-80 ευρω. βεβαια στα ιδια αυτα μαγαζια, υπαρχουν παντα και τα τσόλια που θελουν να σε γδυσουν, αλλα αμα εισαι μαλακας θα σε γδυσουν ετσι κι αλλιως όπου και να πας..
Στο ξαναλεω δεν διαφωνω μαζι σου...δεν εχω καμια ορεξη να σκορπαω 100αρικα....αλλα θυμησου την κουβεντα που σου λεω....Μεχρι τα Χριστουγεννα θα πληρωνουμε 100αρικο πλεον σε ολα.
Και τι μενει.....εαν εξαιρεσεις 6 μαγαζια?????αλλα 4-5 αντε 6, δηλαδη σχεδον τα μισα χρεωνουν 100αρικο.
Επισης στα εναπομειναντα στα 70-80 τι τεμαχια παιζουν????Οκ εννιοτε και καλα.... αλλα τα ψαχνεις με το κυαλι.
Στο ξαναλεω δεν διαφωνω μαζι σου...δεν εχω καμια ορεξη να σκορπαω 100αρικα....αλλα θυμησου την κουβεντα που σου λεω....Μεχρι τα Χριστουγεννα θα πληρωνουμε 100αρικο πλεον σε ολα.
εγω παιδια παντως προτεινω να μην ξαναπαμε σε μασαζερι-πατισερι.Ας την βγαζουμε με τσοντα και ενιοτε με κανα φραπεδακι σε φραπετεριες κεντρου και παραλιακης....δεν εχουμε λεφτα για σπαταλες ανουσιες...το αντιδωρον της εξομολογησεως για τον προτερον αμαρτωλον βιον θα το παραλαβετε απο την μονη παπαγιωργη.Απο εδω και στο εξης αγνη και καθαρη απο αμαρτιες ζωη,οχι στην πορνεια,ναι στο φρεντο και στην σοκολατα!