Επισκέπτης
ποιος τολμησε να στεναχωρησει τον ζερο? !!μαζι θα παμε και θα σε κερασω την στελλα και οποια αλλη θελεις,να κανετε τριπλετα !!ετσι ξηγιεται ο γουορ... !!οποτε διαλεξε την δευτερη που θα σε συντροφευσει ;) ;) ;) ;)
φίλε έχω να πάω απο την άνοιξη στην Φ4.
μεχρι τότε πήγαινα και έπαιρνα την Στέλλα την milf με τις καμπυλες και το εκφυλο πρόσωπο. Δυστυχώς μετά κάποιος γνωστός μου έφαγε κόλλημα με την πάρτη της και πήγαινε καθε μέρα (!) ενίοτε και 2 φορες την ημέρα και μου την μαγάρισε!!!
εκτοτε δεν ξαναπάτησα...
Απο οσο ξερω το ροντστερ εχει ανανεωθει απο τοτε.
Η Θοδωρα εμενα μου αρέσει και την προτείνω. Πολλοι κάνουν παράπονα, αλλά ειναι απο αυτες που πρέπει να επενδυσεις για να έχεις payback. Εγώ την ξέρω 3 χρόνια και παντα περναω καλα μαζι της.
Η Μαρίνα αν δουλευει ακομα ειναι εγγύηση.
Για την ¨Αννα εχω ακουσει πολύ καλά λόγια, ωστόσο υπάρχει και η Στέλλα που ειπα παραπάνω.
Διαλεξε και πάρε σου εδωσα 4 εναλλακτικές.
Panx μεγαλη φαντασια εχεις εδω ειναι βαλκανια οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξει ο κολος μας ετσι και τα μασαζ 5 λεπτα μασαζ 5 λεπτα φραπε και αν τα χωσεις 5 λεπτα μπριζολα!!!
κομπλε 80€
στο 13 ειναι η νασια ειναι απιστευτη μπριζολα και τι μπριζολα T-BONE!!!!!!!
στον αριθμό 23, το κουδουνι: bioenergya ή κάπως έτσι εγώ πηγα είδα μία τατιάνα αλλά εκείνη τη στιγμη δεν υπήρχε άλλη και την έκανα!!! για πείτε παίζει τίποτα εκεί?? με βολεύει αφάνταστα...Σύντροφε για στείλε αν θέλεις με pm περαιτέρω λεπτομέρειες (κουδούνι κλπ)΄,γείτονας βλέπεις...
Φιλε Zero εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο μασαζ???? Βλεπω χαμηλο πολυ το κοστολογιο του ενλογω ιδρυματος και αναρωτιεμαι μηπως απο την δευτερη φορα προχωρανε και σε αλλες υπηρεσιες,30 μονο ευρω για μασαζ.....ακομα και σε ιδρυματα που δεν κανουν πολλα πραγματα(με το ζορι πληρωμενο φραπε) το κοστος του μασαζ ειναι 50 ή 60 ευρω χωρις παρελκομενα μιλαω παντα.....γιατι αυτοι να το χρεωνουν 30???????Εντυπωση μου κανει!!!!χθές πήγα σε μασατζίδικο στο Χαλάνδρι στην πλατεία Δουρου
Λειτουργει απο το καλοκαιρι, και έχει αγγελια στις εφημεριδες που διαφημίζει το μασάζ μόνο 30 ευρώ.
Χώρος μέτριος, κοπέλες μόνο Ελληνίδες και ΜΟΝΟ μασάζ, τιποτα αλλο αυστηρά!
Δεν γαμιεται λέω ενα μασαάκι με 30 ευρω δεν με χαλαει....
Διαρκεια 45 λεπτά, πάρα πολύ καλό και χαλαρώτικο μασάζ, αφου με πήρε ο ύπνος και δεν ξύπναγα....
Δεν νομίζω να ξαναπάω, αλλά αν θελετε σοβαρο και φτηνο μασάζ ανευ ειναι ΟΚ
Φιλε Zero εισαι σιγουρος οτι ειναι μονο μασαζ???? Βλεπω χαμηλο πολυ το κοστολογιο του ενλογω ιδρυματος και αναρωτιεμαι μηπως απο την δευτερη φορα προχωρανε και σε αλλες υπηρεσιες,30 μονο ευρω για μασαζ.....ακομα και σε ιδρυματα που δεν κανουν πολλα πραγματα(με το ζορι πληρωμενο φραπε) το κοστος του μασαζ ειναι 50 ή 60 ευρω χωρις παρελκομενα μιλαω παντα.....γιατι αυτοι να το χρεωνουν 30???????Εντυπωση μου κανει!!!!
Απο κοριτσια ειπες μονο ελληνιδες......βλεπονται ή ειναι ελληνιδες που συμπληρωνουν τα ενσημα για να βγουν στην συνταξη.