You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Υπάρχουν για την ευκολία μας επομένως, τουλάχιστον 3 επιλογές, όσον αφορά τις τιμές στην προσφορά (μασάζ + 2 εκτονώσεις, διάρκειας 60'), στην περιοχή Συγγρού - Φιξ.Τα 45 λεπτά με 1 εκτόνωση 80 , με 2η + 20€
Τα 60 λεπτά με 1 εκτόνωση 100, με 2η + 20€
Λαθεμένα θεώρησα στο πάρελθον, ότι επιλέγοντας 1 ώρα επιλέγω κ 2 εκτονώσεις....Τσου. όχι εδώ.
Μια στα 80, μια στα 100 και μια στα (120 ευρώ, όπως αναφέρεις στο ποστ σου). Μια χαρά!
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.039
- Πόντοι
- 361
Υπάρχουν για την ευκολία μας επομένως, τουλάχιστον 3 επιλογές, όσον αφορά τις τιμές στην προσφορά (μασάζ + 2 εκτονώσεις, διάρκειας 60'), στην περιοχή Συγγρού - Φιξ.
Μια στα 80, μια στα 100 και μια στα (120 ευρώ, όπως αναφέρεις στο ποστ σου). Μια χαρά!
Λαγουμιτζή κ Σ40-42 80€ οι 2 εκτονώσεις κ κάποτε όσες πρόσφεραν κ πρωκτικό, στην ίδια τιμή. Φ7 αντίστοιχα οι 2 εκτονώσεις 80€Υπάρχουν για την ευκολία μας επομένως, τουλάχιστον 3 επιλογές, όσον αφορά τις τιμές στην προσφορά (μασάζ + 2 εκτονώσεις, διάρκειας 60'), στην περιοχή Συγγρού - Φιξ.
Στο Λ23 και Σ40-42 είναι και στα 30 λεπτά οι δύο εκτονώσεις αν είσαι κοκκορακι.Λαγουμιτζή κ Σ40-42 80€ οι 2 εκτονώσεις κ κάποτε όσες πρόσφεραν κ πρωκτικό, στην ίδια τιμή. Φ7 αντίστοιχα οι 2 εκτονώσεις 80€
Δεν έχω ακούσει να καταργήθηκε.
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.239
- Πόντοι
- 2.310
Τα Λ23 και Σ40-42 μας δίνουν τη δυνατότητα για 2 φορές χωρίς έξτρα. Προφανώς κάποιος που τελειώνει στο 2λεπτο, με μίνι άδειασμα χωρίς ενέργεια, είναι άδικο να φύγει έτσι. Το αναγνωρίζουν και δίνουν 2η ευκαιρία, δεν μας κοροιδεύουν ξεπετώντας μας, και το εκτιμάμε.
Από την άλλη κάποιος που τελειώνει στα 15-20 ή 30 λεπτά ή περισσότερο (δλδ. στο 50% της διάρκειας του προγράμματος) πρέπει να είναι χοντρός λακαμάς με δίπλωμα εάν θέλει και 2η φορά, αφού ΔΕΝ προλαβαίνει. Η 2η φορά είναι δυνατότητα και όχι αναγκαστικά ότι μας υπόσχονται ότι θα συμβεί απαραίτητα. Οπότε όταν μας λένε δεν προλαβαίνουμε και πρόκειται για αλήθεια και όχι για ξεπέτα, εγώ δεν επιμένω να δείχνω ..το δίπλωμα μου.
Να τα λέμε ΚΑΙ αυτά, αλλά ΚΑΙ εκείνα.
Από την άλλη κάποιος που τελειώνει στα 15-20 ή 30 λεπτά ή περισσότερο (δλδ. στο 50% της διάρκειας του προγράμματος) πρέπει να είναι χοντρός λακαμάς με δίπλωμα εάν θέλει και 2η φορά, αφού ΔΕΝ προλαβαίνει. Η 2η φορά είναι δυνατότητα και όχι αναγκαστικά ότι μας υπόσχονται ότι θα συμβεί απαραίτητα. Οπότε όταν μας λένε δεν προλαβαίνουμε και πρόκειται για αλήθεια και όχι για ξεπέτα, εγώ δεν επιμένω να δείχνω ..το δίπλωμα μου.
Να τα λέμε ΚΑΙ αυτά, αλλά ΚΑΙ εκείνα.
crazy bunny
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 2.651
- Πόντοι
- 2.471
Τρομερό vfm για να αδειάσεις δύο φορές χωρίς έξτρα χρέωσηΣτο Λ23 και Σ40-42 είναι και στα 30 λεπτά οι δύο εκτονώσεις αν είσαι κοκκορακι.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
πρωινος πρωινος βλεπω. κι εδω και σε αλλο νημα σημερα.Η αλήθεια είναι ότι στο Καλλιρόης με τον υπολογισμό του χρόνου έχουν ένα πρόβλημα .Ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα ιδίως αν τον μετράει καμμια Μαριάννα.....
χωρις μασαζ ομως. δεν βγαινει ο χρονος στο μισαωρο και με μασαζ.Στο Λ23 και Σ40-42 είναι και στα 30 λεπτά οι δύο εκτονώσεις αν είσαι κοκκορακι.
Οι γέροντες ξυπνάνε πρωί..πρωινος πρωινος βλεπω. κι εδω και σε αλλο νημα σημερα.
πρωινος πρωινος βλεπω. κι εδω και σε αλλο νημα σημερα.
Για να μην ανησυχείς ξανακοιμηθηκα .Οι γέροντες ξυπνάνε πρωί..
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
συμπληρωνω...Οι γέροντες ξυπνάνε πρωί..
...για να κανονισουν τις βρωμοδουλειες τους.
Μέσα είσαι.συμπληρωνω...
...για να κανονισουν τις βρωμοδουλειες τους.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.558
- Πόντοι
- 41.813
αρα κανονισες τα ραντεβουδακια και ξανακοιμηθηκες ησυχοςΓια να μην ανησυχείς ξανακοιμηθηκα .
Περίπου.αρα κανονισες τα ραντεβουδακια και ξανακοιμηθηκες ησυχος
DRMG
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.283
- Πόντοι
- 2.257
Ισχύει. Σωστός ο φίλος.Η αλήθεια είναι ότι στο Καλλιρόης με τον υπολογισμό του χρόνου έχουν ένα πρόβλημα .Ο χρόνος τρέχει πιο γρήγορα ιδίως αν τον μετράει καμμια Μαριάννα.....
Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.436
Από αύριο Δευτέρα 5/12 /2022 και για όλη την εβδομάδα θα υπάρχει προσφορά στο πρόγραμμα Nuru μασάζ με τα γνήσια προϊόντα Nuru από 120 ευρώ στα 100.
Ευκαιρία να μυήθητε στην μαγεία του Νουρου από τα έμπειρα χέρια των μασεζ του Paradise Spa.
Ευκαιρία να μυήθητε στην μαγεία του Νουρου από τα έμπειρα χέρια των μασεζ του Paradise Spa.
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Καλώς φίλε μου σε ευχαριστώΕπειδη είστε δύο άτομα θα πρότεινα ένα από τα γνωστά μαγαζιά. Διαφημίζονται εδώ. Διάλεξε ποιες σας αρέσουν περνά από το μαγαζί και βουρ. Όλα έχουν φωτογραφίες κοριτσιών
Nikosbou1995
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2018
- Like
- 631
- Πόντοι
- 81
Ναι είναι λίγο γενικό αυτό το καταλαβαίνω. Έχω διαβάσει γενικά και σκέφτηκα οποίος μπορεί να μας κάνει και μια πρόταση για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα μιας και θα είναι η 1η φορά σε μασαζιδικο. Μπουρδέλα στούντιο στριπ τα γυρνάμε πολλά χρόνια εκεί θέλουμε 1η φορά να πάμε και επειδή δεν μένουμε Αθήνα αλλά ερχόμαστε συχνά για να μην χάνουμε χρόνο σε βόλτες τέτοιες άσκοπες χρειάζομαι βοήθεια!Πέρα από αυτά που σας γράφει ο Αλέξανδρος, εγώ θα πρότεινα να κάτσετε να διαβάσετε προσεκτικά όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα και τις κριτικές μελών , για να γλυτώσετε χάσιμο χρόνου και χρημάτων .
Τα "καλα μαγαζιά" που ζητάς να σου προτείνουμε είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο σαν ερώτηση
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Υπάρχει μασάζατζιδικο με μαυρουλες;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
οκ καταλαβα... λοιπον σε αυτη την περίπτωση το μαγαζι που έχει γράψει λίγο πιο πάνω απο τη δική σου ανάρτηση.. ανηκει στα καλά μαγαζιά για αυτο που ψάχνειςΝαι είναι λίγο γενικό αυτό το καταλαβαίνω. Έχω διαβάσει γενικά και σκέφτηκα οποίος μπορεί να μας κάνει και μια πρόταση για να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα μιας και θα είναι η 1η φορά σε μασαζιδικο. Μπουρδέλα στούντιο στριπ τα γυρνάμε πολλά χρόνια εκεί θέλουμε 1η φορά να πάμε και επειδή δεν μένουμε Αθήνα αλλά ερχόμαστε συχνά για να μην χάνουμε χρόνο σε βόλτες τέτοιες άσκοπες χρειάζομαι βοήθεια!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66