You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
τηλεφωνο αγγελια ???
- Nuru / Body to Body Massage 80 Ευρω / ώρα
- Jacuzzi Massage 80 Ευρώ
- +Το δώρο μου
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Σήμερα μεσημέρι στο μαγαζί της Άννας στην Δάφνη. Μου ανοίγει κανονικά κάτω, φτάνω πάνω κ ανοίγει δειλά την πόρτα....Έλα από Δευτέρα αγόρι μου, έχει έλθει "έλεγχος" ! Από μέσα 2 άντρες με πολιτικά. Πρέπει να έκανα την πιο γρήγορη μου έξοδο από μαγαζί!!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Είναι ένα που είναι η Ρούλα και η Λιζα; Γιατί ήθελα να πάω και στ τηλ μου είπαν ότι δεν έχουν ρεύμα και θα κλείσουν!Σήμερα μεσημέρι στο μαγαζί της Άννας στην Δάφνη. Μου ανοίγει κανονικά κάτω, φτάνω πάνω κ ανοίγει δειλά την πόρτα....Έλα από Δευτέρα αγόρι μου, έχει έλθει "έλεγχος" ! Από μέσα 2 άντρες με πολιτικά. Πρέπει να έκανα την πιο γρήγορη μου έξοδο από μαγαζί!!
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Αυτό είναι φίλε μου. Μετά τις 15:00 σήμερα;Είναι ένα που είναι η Ρούλα και η Λιζα; Γιατί ήθελα να πάω και στ τηλ μου είπαν ότι δεν έχουν ρεύμα και θα κλείσουν!
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.692
- Πόντοι
- 736
Ναι ναι κι έλεγα να πάω γιατί είδα καλές κριτικές αλλά ευτυχώς δεν ξεκίνησα! Κυριακές ανοίγουν;Αυτό είναι φίλε μου. Μετά τις 15:00 σήμερα;
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Ναι ναι κι έλεγα να πάω γιατί είδα καλές κριτικές αλλά ευτυχώς δεν ξεκίνησα! Κυριακές ανοίγο
Είναι κλειστάΝαι ναι κι έλεγα να πάω γιατί είδα καλές κριτικές αλλά ευτυχώς δεν ξεκίνησα! Κυριακές ανοίγουν;
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Παίξε τζόκερ φίλεΝαι ναι κι έλεγα να πάω γιατί είδα καλές κριτικές αλλά ευτυχώς δεν ξεκίνησα! Κυριακές ανοίγουν;
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.596
- Πόντοι
- 2.256
να πληρωθούν πήγαν τα παιδιά... πρέπει να αγοράσουν δώρα για τις γιορτέςΈλα από Δευτέρα αγόρι μου, έχει έλθει "έλεγχος" ! Από μέσα 2 άντρες με πολιτικά.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Με τους πελατες δεν κανουν κατι!Σήμερα μεσημέρι στο μαγαζί της Άννας στην Δάφνη. Μου ανοίγει κανονικά κάτω, φτάνω πάνω κ ανοίγει δειλά την πόρτα....Έλα από Δευτέρα αγόρι μου, έχει έλθει "έλεγχος" ! Από μέσα 2 άντρες με πολιτικά. Πρέπει να έκανα την πιο γρήγορη μου έξοδο από μαγαζί!!
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Εγώ δεν θα ήθελα να το ρισκάρω αυτό...Με τους πελατες δεν κανουν κατι!
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 206
Το λεω οταν εισαι δωματιο.Εγώ δεν θα ήθελα να το ρισκάρω αυτό...
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
Σήμερα μεσημέρι στο μαγαζί της Άννας στην Δάφνη. Μου ανοίγει κανονικά κάτω, φτάνω πάνω κ ανοίγει δειλά την πόρτα....Έλα από Δευτέρα αγόρι μου, έχει έλθει "έλεγχος" ! Από μέσα 2 άντρες με πολιτικά. Πρέπει να έκανα την πιο γρήγορη μου έξοδο από μαγαζί!!
ΕΛΑΣ: 25 συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr
Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.
www.iefimerida.gr
Χριστουγεννα,πρωτοχρονια κλπ ερχονται
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 27.140
- Πόντοι
- 11.096
Έξοδα, δώρα, παιχνίδια, υποχρεώσεις, δώρα στην γκόμενα, κάνα ταξιδακι Χριστουγεννιάτικο Στας Ευρωπας επίσης με την γκόμενα κλπ κλπ......ΕΛΑΣ: 25 συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr
Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.www.iefimerida.gr
Δεν έπεσε τό μαρούλι νά τά αποτέλεσματα
Να έχει πάει κάποιος να τόν βρέξει και να τού ζητάνε στοιχεία κλπ
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.797
- Πόντοι
- 41.813
ε που να φτασουν τα 600€ που τους εταξε ο κουλης με τοσα εξοδα?Έξοδα, δώρα, παιχνίδια, υποχρεώσεις, δώρα στην γκόμενα, κάνα ταξιδακι Χριστουγεννιάτικο Στας Ευρωπας επίσης με την γκόμενα κλπ κλπ......
Όσοι ξέχασαν ότι βγήκε το νέο λάδι την πάτησαν.Έξοδα, δώρα, παιχνίδια, υποχρεώσεις, δώρα στην γκόμενα, κάνα ταξιδακι Χριστουγεννιάτικο Στας Ευρωπας επίσης με την γκόμενα κλπ κλπ......
Ελέγθηκαν και 8 θαμώνες...Έξοδα, δώρα, παιχνίδια, υποχρεώσεις, δώρα στην γκόμενα, κάνα ταξιδακι Χριστουγεννιάτικο Στας Ευρωπας επίσης με την γκόμενα κλπ κλπ......
καλησπερα.μπορει καποιος να ενημερωσει για το μεχρι που φτανει το μασαζ στην αθηνα?φτανει στο σεξ ή μενει στον φραπε?υπαρχουν μασαζιδικα στην αθηνα στην κυψελη ή στο κεντρο(μοναστηρακι,ψυρρη,συνταγμα,πλακα ή καπου εκει μεσα) που να μπορεις στο τελος να κανεις κατι?αν δεν μπορειτε εδω στειλτε μου παρακαλω ενα p.m.
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.596
- Πόντοι
- 2.256
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.607
- Πόντοι
- 1.196
Ο άντρας να είναι το αφεντικό, να είναι ο υπεύθυνος ή μήπως να ήταν πελάτης;ΕΛΑΣ: 25 συλλήψεις κατά τη διάρκεια επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr
Σε 25 συλλήψεις (24 γυναίκες και ένας άνδρας) προχώρησε η ΕΛΑΣ κατά τη διάρκεια ειδικής επιχείρησης σε οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας, η οποία πραγματοποιήθηκε κατά το διήμερο 9-10 Δεκεμβρίου. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή.www.iefimerida.gr
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις