Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 34
- Like
- 7.813
- Πόντοι
- 3.886
Ένα massagio στο Κερατσίνι Υ φάση είναι αυτό;
Τους καινούριους τους δικαιολογώ. Τους τα χώνω βέβαια , αλλα εν μέρει τους δικαιολογώ. Αλλα εσένα ρε μαλάκα με 10 χρόνια ενεργής παρουσίας στο φόρουμ δε σε δικαιολογω με τίποτα.Ένα massagio στο Κερατσίνι Υ φάση είναι αυτό;
Μ'αρέσει ρε συ που παίρνεις στα σοβαρά τους τιποτένιους και τους απαντάς κιόλας. Χαρά στην υπομονή σουNectar τι εννοείς αν παίζει κάποιο σαιτ;
Θα πάτε στην Ταυλανδη, στην Πατάγια τυπε;Καλησπέρα στην ομάδα. Θα επισκεφθούμε με τον κολλητό μου την πόλη της ακολασίας σύντομα.. θα ήθελα λοιπόν μιας και θα είναι η 1η φορά που θέλουμε να πάμε σε τέτοιο μαγαζί όποιος γνωρίζει καλά να μας προτείνει τα καλύτερα στο είδος που να πετσωνεις. Ευχαριστώ πολύ
Χαχαχαχα κάποια στιγμή στο μέλλον είναι το όνειρο μου να πάω Ταϊλάνδη. Για την ώρα στην Αθήνα αναφερθηκα αδερφούλη!Θα πάτε στην Ταυλανδη, στην Πατάγια τυπε;
Χαχαχαχα κάποια στιγμή στο μέλλον είναι το όνειρο μου να πάω Ταϊλάνδη. Για την ώρα στην Αθήνα αναφερθηκα αδερφούλη!
60-80Επειδή δεν τα ξέρω καλά τα περί των μασατζιδικων...Τι τιμές παίζουν για την όλη διαδικασία;
Κέντρο Αθήνα. Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε με αμάξι θα είμαστε. Μπορείς να μου πεις τα καλά μαγαζιά της Αθήνας με ωραία μουνάκια που να γαμας η καμία πίπα δεν μας ενδιαφέρει τόσο το μασάζ!!!Εκεί είναι η πραγματική γενέτειρα του καλού μασάζ.
Επειδή τα γούστα διαφέρουν θα πρέπει ο ίδιος να εντοπίσεις κάτι που σου κινεί την περιέργεια. Επισης σε ποια περιοχή θα μείνετε;
Κέντρο Αθήνα. Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε με αμάξι θα είμαστε. Μπορείς να μου πεις τα καλά μαγαζιά της Αθήνας με ωραία μουνάκια που να γαμας η καμία πίπα δεν μας ενδιαφέρει τόσο το μασάζ!!!
Κέντρο Αθήνα. Μπορούμε να πάμε οπουδήποτε με αμάξι θα είμαστε. Μπορείς να μου πεις τα καλά μαγαζιά της Αθήνας με ωραία μουνάκια που να γαμας η καμία πίπα δεν μας ενδιαφέρει τόσο το μασάζ!!!
Πέρα από αυτά που σας γράφει ο Αλέξανδρος, εγώ θα πρότεινα να κάτσετε να διαβάσετε προσεκτικά όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα και τις κριτικές μελών , για να γλυτώσετε χάσιμο χρόνου και χρημάτων .Επειδη είστε δύο άτομα θα πρότεινα ένα από τα γνωστά μαγαζιά. Διαφημίζονται εδώ. Διάλεξε ποιες σας αρέσουν περνά από το μαγαζί και βουρ. Όλα έχουν φωτογραφίες κοριτσιών
Συνάδελφοι, είναι η ίδια τιμή 80/ώρα καί μέ κώλο? κάπου άκουσα ότι γιά κώλο ανεβαίνουν στά 100... τί αληθεύει?Η αλήθεια είναι ότι δουλεύουν πολύ τον κωλο εκεί μέσα με αποτέλεσμα να στενεύει το μουνι τους .
Πέρα από αυτά που σας γράφει ο Αλέξανδρος, εγώ θα πρότεινα να κάτσετε να διαβάσετε προσεκτικά όλα αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα και τις κριτικές μελών , για να γλυτώσετε χάσιμο χρόνου και χρημάτων .
Τα "καλα μαγαζιά" που ζητάς να σου προτείνουμε είναι κάτι πολύ γενικό και αόριστο σαν ερώτηση
Το δεύτερο.Συνάδελφοι, είναι η ίδια τιμή 80/ώρα καί μέ κώλο? κάπου άκουσα ότι γιά κώλο ανεβαίνουν στά 100... τί αληθεύει?
Στο Καλλιρόης 48, μήπως υπάρχει κ πρόγραμμα 45' κ αν υπάρχει παρακαλώ πόσο κοστίζει;Στα 80/ώρα είναι οι τιμές σ'αυτή τη γειτονιά;;;
ναι είναι το βασικό πρόγραμμα και κοστίζει 80 εΣτο Καλλιρόης 48, μήπως υπάρχει κ πρόγραμμα 45' κ αν υπάρχει παρακαλώ πόσο κοστίζει;
Ευχαριστώ.ναι είναι το βασικό πρόγραμμα και κοστίζει 80 ε
Σε όλα τα προγράμματα το συγκεκριμένο μαγαζί έχει+20€ την 2η εκτόνωση. Δεν παίζει ρόλο η διάρκεια με την 2η εκτόνωση εδώ....Την έχω πατήσει. Θέλει διαπραγμάτευση για τα πάντα πριν την είσοδο εδώ.Ευχαριστώ.
Άραγε πόσο να κοστίζει το πρόγραμμα των 60' με 1 μόνο εκτόνωση κ πόσο με 2 εκτονώσεις;
Άρα στο Καλλιρόης 48, το πρόγραμμα των 45' είναι το βασικό και κοστίζει 80 ε.Σε όλα τα προγράμματα το συγκεκριμένο μαγαζί έχει+20€ την 2η εκτόνωση. Δεν παίζει ρόλο η διάρκεια με την 2η εκτόνωση εδώ....Την έχω πατήσει. Θέλει διαπραγμάτευση για τα πάντα πριν την είσοδο εδώ.
Τα 45 λεπτά με 1 εκτόνωση 80 , με 2η + 20€Άρα στο Καλλιρόης 48, το πρόγραμμα των 45' είναι το βασικό και κοστίζει 80 ε.
Σε όλα τα προγράμματα το συγκεκριμένο μαγαζί έχει +20€ την 2η εκτόνωση.
Όμως παρακαλώ, πόσο τελικά κοστίζει το πρόγραμμα των 60' με 1 μόνο εκτόνωση, για να μη πάω στα τυφλά;