Άρα....???Μου ειχε κανει εντυπωση και η Ρουλα πριν λιγο καιρο, παλια καραβανα στον χωρο, αλλα το μουνακι στενο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Αρα το μουνακι το φυλανε για την πρωτη νυχτα του γαμουΆρα....???
Και η Ρουλα??????Αρα το μουνακι το φυλανε για την πρωτη νυχτα του γαμου
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Παρε και Αντελινα μετα ,ειναι δυναμητης,Τετάρτη πέρασα από το Φραντζή 2 είχες στο σύνολο 10 γυναίκες οι πιο πολλές είναι στο δωμάτιο κατάφερα να δω τη Νάνσυ ,τη γνωστή τη ζωή δεν την είδα γιατί ηταν στο δωμάτιο , την Αντελίνα είδα αλλά έχει δωμάτιο ειναι μουναρα οπως και πριν μπορώ να πω και καλύτερη και πέρασε περασε με χαιρέτησε κσι πηγε στο δωμάτιο .Επίσης είδα και την Καρολίνα την Πάμελα και την Κατερίνα που ήταν ελεύθερες. Όλες οι άλλες στα δωμάτια με τη συμβουλη ενος φίλου εδώ πέρα στο bou και μου εγγυήθηκε 100% για τις υπηρεσίες της Κατερίνας αποφάσισα να την πάρω μίλησα και λίγο με την υπεύθυνη και μου είπε ότι είναι εγγύηση αλλά μου είπε ότι μπορώ να την πάρω μόνο για μισή ώρα γιατί μετά έχει ραντεβού μόνο τόση ώρα προλαβαίνω φυσικά δέχτηκα . Γιατί Δεν την ήξερα κιόλας και φοβήθηκα είναι μία ψηλή αδύνατη κοπέλα μοντέλο ότι ακριβώς λεμεψ στριπτιτζούδες. Τελικά πέρασα και ήτανε Καταπληκτική και ομιλητική και με το καλαμπούρι της στο μασάζ δεν το έχει τόσο πολύ αλλά σε όλα τα Αλλα πολύ καλή και πιστεύω αύριο να μπορέσω να ανεβάσω και κριτική. Εγώ ένα ερώτημα θα κάνω γιατί εφόσον αυτή η κοπέλα δουλεύει τόσο πολύ βάση τα λεγόμενα τις υπεύθυνης και βάση αυτά που λέει ο φίλος μου ποτέ δεν είδα κάτι δεν αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα έτσι απορία το έχω.
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ξεχασες τους αγπουληδες χεχεΜανώλη, αν και διακρίνω μια συγγένεια με τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού όσον αφορά στο γραπτό σου λόγο, την απάντηση την έδωσες μόνος σου!!! Μονοφαγάδες και φόβος μη χαρακτηριστεί κάποιος προμότωρας!!!
kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.823
- Πόντοι
- 4.496
Κατά καιρούς οι περισσότεροι περνάμε όλα τα στάδια!! Θες ο ενθουσιασμός; Θες ότι δεν κρατιόμαστε και θέλουμε να το πούμε στους *φίλους μας;;; Θες ότι ξεγελιώμαστε και πιστεύουμε σε αποκλειστικότητες από πουτάνες;;; Άβυσσος!!!Ξεχασες τους αγπουληδες χεχε
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Εχεις δικιο ετσι.Κατά καιρούς οι περισσότεροι περνάμε όλα τα στάδια!! Θες ο ενθουσιασμός; Θες ότι δεν κρατιόμαστε και θέλουμε να το πούμε στους *φίλους μας;;; Θες ότι ξεγελιώμαστε και πιστεύουμε σε αποκλειστικότητες από πουτάνες;;; Άβυσσος!!!
Αρχοντικος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2022
- Like
- 1.310
- Πόντοι
- 206
Ολες δουλευουν εκει.Τετάρτη πέρασα από το Φραντζή 2 είχες στο σύνολο 10 γυναίκες οι πιο πολλές είναι στο δωμάτιο κατάφερα να δω τη Νάνσυ ,τη γνωστή τη ζωή δεν την είδα γιατί ηταν στο δωμάτιο , την Αντελίνα είδα αλλά έχει δωμάτιο ειναι μουναρα οπως και πριν μπορώ να πω και καλύτερη και πέρασε περασε με χαιρέτησε κσι πηγε στο δωμάτιο .Επίσης είδα και την Καρολίνα την Πάμελα και την Κατερίνα που ήταν ελεύθερες. Όλες οι άλλες στα δωμάτια με τη συμβουλη ενος φίλου εδώ πέρα στο bou και μου εγγυήθηκε 100% για τις υπηρεσίες της Κατερίνας αποφάσισα να την πάρω μίλησα και λίγο με την υπεύθυνη και μου είπε ότι είναι εγγύηση αλλά μου είπε ότι μπορώ να την πάρω μόνο για μισή ώρα γιατί μετά έχει ραντεβού μόνο τόση ώρα προλαβαίνω φυσικά δέχτηκα . Γιατί Δεν την ήξερα κιόλας και φοβήθηκα είναι μία ψηλή αδύνατη κοπέλα μοντέλο ότι ακριβώς λεμεψ στριπτιτζούδες. Τελικά πέρασα και ήτανε Καταπληκτική και ομιλητική και με το καλαμπούρι της στο μασάζ δεν το έχει τόσο πολύ αλλά σε όλα τα Αλλα πολύ καλή και πιστεύω αύριο να μπορέσω να ανεβάσω και κριτική. Εγώ ένα ερώτημα θα κάνω γιατί εφόσον αυτή η κοπέλα δουλεύει τόσο πολύ βάση τα λεγόμενα τις υπεύθυνης και βάση αυτά που λέει ο φίλος μου ποτέ δεν είδα κάτι δεν αναφέρει κάτι για τη συγκεκριμένη κοπέλα έτσι απορία το έχω.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Στο ερώτημα παραπάνω .. Ναι _ η Βυζαρού Πολωνή Αλίνα είναι κάθε μέρα στο Σολ 70. Η γκιλφ Χαρά ( γνωστή και από το Σ 108) έχει σταματήσει
Ψωλεκτωρ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2017
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.688
- Πόντοι
- 736
Μάγκες μιας και σας πετυχα εδώ και λέμε για βυζαρες, επισκέφθηκα στο μασατζιδικο Σουλιου 4 και πέρασα με Βικτωρια! Μέτριο ανάστημα από γειτονική μας προσφιλή χώρα με ωραία καυλοφατσα χείλη δοντια, τρομερές βυζαρες για τα γούστα μου, έχει τα πιασίματακια της και λίγη κυτταρίτιδα αλλά τον ρούφαγε με μανία και τα πήρε δυο φορές, την μια στις βυζαρες της καθώς τον έπαιζα και την άλλη στο στόμα! Τίμια επιλογή! Το μόνο αρνητικό ότι είναι λίγο καιρό Ελλάδα και ξέρει λίγες λέξεις όποτε δεν είναι τόσο εύκολη η επικοινωνία!
ares
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2006
- Like
- 595
- Πόντοι
- 96
Μπορει να κανουν και μουνοραφη υπαρχουν πολλοι πλαστικοι γι'αυτο που τους το κανουν σαν καινουργιο παρθενα δηλαδηΗ αλήθεια είναι ότι δουλεύουν πολύ τον κωλο εκεί μέσα με αποτέλεσμα να στενεύει το μουνι τους .
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Μυστες μου, μια Μπέλα που συμμετέχει σήμερα στο ρόστερ του Μάρνη 28 είναι η πρώην Μαίρη απο Λαγουμιτζή;
nick9x
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 3.670
- Πόντοι
- 6.495
Η Μαίρη με τη φίλη της Λάιλα , λες?Μυστες μου, μια Μπέλα που συμμετέχει σήμερα στο ρόστερ του Μάρνη 28 είναι η πρώην Μαίρη απο Λαγουμιτζή;
Ξαναγύρισαν?
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.941
- Πόντοι
- 19.505
Πήγα γιατι με έτρωγε η περιέργεια. Είναι άλλη. Ξανθιά μιλφ, μακρύ μαλλί εξτένσιον, καλούτσικη.Η Μαίρη με τη φίλη της Λάιλα , λες?
Ξαναγύρισαν?
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.549
- Πόντοι
- 1.196
Αγαπητοί φίλοι σε κριτική μου είχα κλικάρει επίσης στο Handjob (μαλακία), Μασάζ, Πίπα με προφυλακτικό, κ Πίπα χωρίς προφυλακτικό, αλλά όταν κλίκαρα στο Σεξ τα προηγούμενα εξαφανίστηκαν κ έμεινε μόνο το Σεξ στην κριτική μου. Μάλλον κάτι δεν κάνω σωστά! Παρακαλώ για όποιον ξέρει, κάθε οδηγία κ βοήθεια δεκτή!
Nikosavdis1996
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2022
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Κανένα μασάζ που να έχει κορίτσια να κάνουν αναλ παίζει?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.553
- Πόντοι
- 2.256
Τι τα πέρασες ρε τα κορίτσια; Πουτάνες; Φυσικοθεραπεύτριες είναι.Κανένα μασάζ που να έχει κορίτσια να κάνουν αναλ παίζει?
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Nectar τι εννοείς αν παίζει κάποιο σαιτ;
Παρόμοια θέματα