Για δωσε πληροφοριες....Απο οσο ειδα το Σουλιου ξεκινησε διαφήμιση με φωτο των κοριτσιών....σε άλλο site.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
thanks70 τα 45' 90 η 1ωρα!! καθαρά ωραία δωμάτια με ντουζιέρα!!για την Ελένη δεν ξέρω δεν την έχω πάρει!
την έχεις δει τουλάχιστον?
τι λεει απο εμφανιση?
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 446
Εξαρτάται με τα γούστα του καθενός.... εγώ δεν τρελάθηκα!thanks
την έχεις δει τουλάχιστον?
τι λεει απο εμφανιση?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
από πρόσωπο ή σωμα?Εξαρτάται με τα γούστα του καθενός.... εγώ δεν τρελάθηκα!
προτιμώ μοντελέ σώμα και πρόσωπο προς το γλυκο, όχι πολύ πρόστυχο
ηλικια περιπου?
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 446
Δοκίμασε την Ράνια τότε πλησιάζει πιο πολύ σε αυτά που ζητάς!η Ράνια 35+από πρόσωπο ή σωμα?
προτιμώ μοντελέ σώμα και πρόσωπο προς το γλυκο, όχι πολύ πρόστυχο
ηλικια περιπου?
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
οκ ευχαριστωΔοκίμασε την Ράνια τότε πλησιάζει πιο πολύ σε αυτά που ζητάς!η Ράνια 35+
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.523
- Πόντοι
- 1.196
50 -60 ευρώ τα 30' κ 80 ευρώ τα 45' - 60'καλησπέρα συναγωνιστές πόσο πάει η τιμή για μασάζ και σεχ δεν έχω ξανά πάει μια βοήθεια παρακαλώ
6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
ναι παιχτη.
εγω δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει αλλο μαγαζι με κρεββατια στο φορουμ.
ειμαι και γερος ανθρωπος πλεον.
δεν τα μπορω μονο τα μασαζοκρεββατα πλεον για
σου βαζω φωτο απο Λαγουμιτζη.
δωμάτιο με όλα τα κομφόρ
Σωστος συμπαικτη εχει και το Σ108 και στα τρια δωματια ομως.Έχει και το Συγγρου 108 σε ένα ή δυο δωμάτια....
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Μασάζ
Με κανονικά κρεβάτια σε ΌΛΑ τα δωμάτια
Συγγρού 40-42
Λαγουμιτζή 23
Συγγρού 108
Ίσως και το Λέλας Καραγιάννη 35
Με (κρεβατο)καναπεδες σε ΌΛΑ τα δωμάτια
Φραντζή 2
Φίλωνος 95
λες και γαμάς σε ξενοδοχείο. Ενδιαφέρον
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Επιπλέον, κρεββάτο καναπέδες σε καποια δωμάτια, όχι σε ολα υπάρχουν σε διαφορα μαγαζιά (Φ7, Στουρνάρη στα γωνιακά 4, Μαρνης και σε ξανά δυο ακόμη. Αυτο που διαφέρει είναι εκτος της άνεσης και η καθαριότητα. Π.χ. Στο Στουρνάρη έχουν σεντόνι μιας χρήσης που βάζουν επανω στον καναπέ. Για τα αλλα επιφυλάσσομαι αν βάζεις την πετσέτα σου κλπ.Μασάζ
Με κανονικά κρεβάτια σε ΌΛΑ τα δωμάτια
Συγγρού 40-42
Λαγουμιτζή 23
Συγγρού 108
Ίσως και το Λέλας Καραγιάννη 35
Με (κρεβατο)καναπεδες σε ΌΛΑ τα δωμάτια
Φραντζή 2
Φίλωνος 95
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
και στο Μονής Προδρόμου δεν έχουνε επιπλέον καναπέ-κρεβάτι ?Επιπλέον, κρεββάτο καναπέδες σε καποια δωμάτια, όχι σε ολα υπάρχουν σε διαφορα μαγαζιά (Φ7, Στουρνάρη στα γωνιακά 4, Μαρνης και σε ξανά δυο ακόμη. Αυτο που διαφέρει είναι εκτος της άνεσης και η καθαριότητα. Π.χ. Στο Στουρνάρη έχουν σεντόνι μιας χρήσης που βάζουν επανω στον καναπέ. Για τα αλλα επιφυλάσσομαι αν βάζεις την πετσέτα σου κλπ.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Α καλά, άμα πας στη Λαγουμιτζή αποκλειστικά για μια κοπέλα, έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να πας ακλαφτος.Ε δέν τα ξέρεις τά γνωστά....καί ή πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι λέω μπαρούφες Δέν βαριέσαι πάμε παρακάτω στο άθλημα είναι αυτά.
Τήν καινούργια θέλω να δω Αμαλία νομίζω στο Λ23 μέ τήν πρώτη ευκαιρία.
Αφού συνήθως είναι πιασμένες οι καλές.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.789
- Πόντοι
- 11.096
Δεν έχεις άδικο μου έχει τύχει αυτή πού θέλω νά είναι δωμάτιο, αλλά και κάποιες λίγες φορές στάθηκα τυχερόςΑ καλά, άμα πας στη Λαγουμιτζή αποκλειστικά για μια κοπέλα, έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να πας ακλαφτος.
Αφού συνήθως είναι πιασμένες οι καλές.
ευχαριστώ αδερφέ50 -60 ευρώ τα 30' κ 80 ευρώ τα 45' - 60'
Σήμερα πέρασα από το Φραντζή 2 και έκαναν τζακ-ποτ
Βγήκαν κανονικά οι κοπέλες για παρέλαση και ήταν σχεδόν 10 όλες οι βασικές εκεί Αντριάνα Νάνσυ Στεφανία μινα Σόφι Aρινσ Kitty Άντζελα και στο τέλος Βανέσα τη γνώρισα από το τατουάζ ενα πιστόλι στο πόδι το Τζακ Ποτ η πορνοστάρ ή Alice από το sugarbaby Όταν την είδα Έπαθα την πλάκα μου δεν πίστευα ότι μπορεί να δουλεύει σε μασάζ Όπως ήταν φυσικό το παράβολο και μπήκα θα ακολούθηση κριτική. Δε ξερω ποσες μαλακιες ειχα τραβήξει στα βίντεο Μελαχρινή έχει αδυνατίσει πολύ καλό στυλ και με καθόλου τουπέ πάρα πολύ γερή στα ενδότερα Κρίμα που δεν είχα να την πάρω μία ώρα πέρασα μόνο για 60 λεπτά επιφυλάσσομαι για αύριο.Και αύριο πάλι εκεί θα είμαι .Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της στο σαιτ μας
Βγήκαν κανονικά οι κοπέλες για παρέλαση και ήταν σχεδόν 10 όλες οι βασικές εκεί Αντριάνα Νάνσυ Στεφανία μινα Σόφι Aρινσ Kitty Άντζελα και στο τέλος Βανέσα τη γνώρισα από το τατουάζ ενα πιστόλι στο πόδι το Τζακ Ποτ η πορνοστάρ ή Alice από το sugarbaby Όταν την είδα Έπαθα την πλάκα μου δεν πίστευα ότι μπορεί να δουλεύει σε μασάζ Όπως ήταν φυσικό το παράβολο και μπήκα θα ακολούθηση κριτική. Δε ξερω ποσες μαλακιες ειχα τραβήξει στα βίντεο Μελαχρινή έχει αδυνατίσει πολύ καλό στυλ και με καθόλου τουπέ πάρα πολύ γερή στα ενδότερα Κρίμα που δεν είχα να την πάρω μία ώρα πέρασα μόνο για 60 λεπτά επιφυλάσσομαι για αύριο.Και αύριο πάλι εκεί θα είμαι .Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της στο σαιτ μας
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66