Καλημέρα και να περάσουμε μία ωραία Κυριακή μία ερώτηση ήθελα να κάνω προς όλους σε ίδιο site με το δικό μας κάποιος παίκτης είπε ότι το 38 πέρασε για να δει αν είναι ανοιχτό και χτυπησε το κουδούνι και ανέβηκε απάνω και μια γνωστή υπεύθυνη να του ανοίγει την πόρτα και να του λέει ότι το μαγαζί δεν λειτουργεί άλλαξε διεύθυνση και κάνει ριζική ανακαίνιση και θα ανοίξει μετά το Πάσχα γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει ποιος το έχουνε πάρει η τι παίζει σε αυτό το μαγαζί σίγουρα από ότι λέει ανήκει πλέον σε αλυσίδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)
Καλημερα σε ολους, θα βρισκομαι Αθηνα σημερα και θα ημουν υποχρεος αν καποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες για να χαλαρωσω σημερα το βραδυ καπου στο κεντρο.
ειμαι απο θεσσαλονικη, πλεον κατοικος εξωτερικου οποτε δεν εχω πλεον επαφες ..παλιοτερα ειχα επισκεφτει ποσειδωνος..Λυκαβητου την Κα.Ελενη και Ομηρου.. Δημοκριτου..
οποιος θελει και μπορει να βοηθησει θα εκτιμηθει
ευχαριστωψ προκατβολικα
ειμαι απο θεσσαλονικη, πλεον κατοικος εξωτερικου οποτε δεν εχω πλεον επαφες ..παλιοτερα ειχα επισκεφτει ποσειδωνος..Λυκαβητου την Κα.Ελενη και Ομηρου.. Δημοκριτου..
ευχαριστωψ προκατβολικα
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Βραδυ και μασατζιδικο χλωμο σε κοβω...
Από ότι ξέρω αυτό που είναι ποιο αργά μέχρι τη 10 το βράδυ είναι το Nirvana . Μέχρι της 9 είναι όλα σχεδόν.Καλημερα σε ολους, θα βρισκομαι Αθηνα σημερα και θα ημουν υποχρεος αν καποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες για να χαλαρωσω σημερα το βραδυ καπου στο κεντρο.
ευχαριστωψ προκατβολικα
Και εγώ το διάβασα στο άλλο σαιτ αλλά είπανε ότι δε είναι η υπεύθυνη του 40-42 γιατί δε το έβρισε που χτύπησε το κουδούνι αφού δε έχουν ανοίξει ακόμα..Καλημέρα και να περάσουμε μία ωραία Κυριακή μία ερώτηση ήθελα να κάνω προς όλους σε ίδιο site με το δικό μας κάποιος παίκτης είπε ότι το 38 πέρασε για να δει αν είναι ανοιχτό και χτυπησε το κουδούνι και ανέβηκε απάνω και μια γνωστή υπεύθυνη να του ανοίγει την πόρτα και να του λέει ότι το μαγαζί δεν λειτουργεί άλλαξε διεύθυνση και κάνει ριζική ανακαίνιση και θα ανοίξει μετά το Πάσχα γνωρίζει κάποιος να ενημερώσει ποιος το έχουνε πάρει η τι παίζει σε αυτό το μαγαζί σίγουρα από ότι λέει ανήκει πλέον σε αλυσίδα
Άρα η φ2 η 108.
anavATIous
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2022
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.525
- Πόντοι
- 1.196
Στο κέντρο υπάρχει κ το Oasis στα Εξάρχεια μέχρι 21:00, υπάρχει εδώ διαφήμιση.Καλημερα σε ολους, θα βρισκομαι Αθηνα σημερα και θα ημουν υποχρεος αν καποιος μπορει να μου δωσει καποιες πληροφοριες για να χαλαρωσω σημερα το βραδυ καπου στο κεντρο.
ευχαριστωψ προκατβολικα
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Μπορείς να ψάξεις και το Σουλιου 4 σε πάροδο της ΣόλωνοςΣτο κέντρο υπάρχει κ το Oasis στα Εξάρχεια μέχρι 21:00, υπάρχει εδώ διαφήμιση.
Αυτά τα δύο έχουν σίγουρα κρεβάτι.Ερώτηση, τα μόνα μασάζ που εχ8υν κρεβάτι είναι το Λαγουμιτζή και το Συγγρού 40;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.422
- Πόντοι
- 41.813
ναι παιχτη.Ερώτηση, τα μόνα μασάζ που εχ8υν κρεβάτι είναι το Λαγουμιτζή και το Συγγρού 40;
εγω δεν θυμαμαι να εχει αναφερθει αλλο μαγαζι με κρεββατια στο φορουμ.
ειμαι και γερος ανθρωπος πλεον.
δεν τα μπορω μονο τα μασαζοκρεββατα πλεον για
σου βαζω φωτο απο Λαγουμιτζη.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.794
- Πόντοι
- 11.096
Ενημέρωση πλήρως όπως πάνταναι παιχτη.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.422
- Πόντοι
- 41.813
να σαι καλα μαν.Ενημέρωση πλήρως όπως πάντα
διαβασα την περιπετεια σου στο νημα της Αρτεμιδος κι απορω για το πεσιμο που σου εκαναν ορισμενοι. τεσπα δεν τρεχει τιποτα,προχωραμε.
παντως οι φωτο παλιες ειναι αυτες πριν κανα διμηνο νομιζω.
στη Σαββατιατικη επισκεψη που εκανα δεν τραβηξα φωτο.
μονο κριτικη εστειλα τωρα
δεν ειχα μπαταρια στο κινητο
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.794
- Πόντοι
- 11.096
Ε δέν τα ξέρεις τά γνωστά....καί ή πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι λέω μπαρούφες Δέν βαριέσαι πάμε παρακάτω στο άθλημα είναι αυτά.να σαι καλα μαν.
διαβασα την περιπετεια σου στο νημα της Αρτεμιδος κι απορω για το πεσιμο που σου εκαναν ορισμενοι. τεσπα δεν τρεχει τιποτα,προχωραμε.
παντως οι φωτο παλιες ειναι αυτες πριν κανα διμηνο νομιζω.
στη Σαββατιατικη επισκεψη που εκανα δεν τραβηξα φωτο.
μονο κριτικη εστειλα τωρα
δεν ειχα μπαταρια στο κινητο
Τήν καινούργια θέλω να δω Αμαλία νομίζω στο Λ23 μέ τήν πρώτη ευκαιρία.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.422
- Πόντοι
- 41.813
κι εγω θελω να το δω το κοριτσι αυτο.Ε δέν τα ξέρεις τά γνωστά....καί ή πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι λέω μπαρούφες Δέν βαριέσαι πάμε παρακάτω στο άθλημα είναι αυτά.
Τήν καινούργια θέλω να δω Αμαλία νομίζω στο Λ23 μέ τήν πρώτη ευκαιρία.
το Σαββατο που πηγα δεν δουλευε,δεν την ειδα ουτε μου την ανεφερε η υπηρεσια.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.794
- Πόντοι
- 11.096
Θά ενημερώσω αν έχω νέα πρώτοςκι εγω θελω να το δω το κοριτσι αυτο.
το Σαββατο που πηγα δεν δουλευε,δεν την ειδα ουτε μου την ανεφερε η υπηρεσια.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Έχει και το Συγγρου 108 σε ένα ή δυο δωμάτια....Ερώτηση, τα μόνα μασάζ που εχ8υν κρεβάτι είναι το Λαγουμιτζή και το Συγγρού 40;
Τα πιο ευρύχωρα δωμάτια αυτά...Μίνι σουίτα...ναι παιχτη.
Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.478
- Πόντοι
- 8.846
στο oasis στη σινώπης/αμπελόκηπους ξέρει κανείς τι παίζει?
τιμές, καθαριότητα...
για έλενα ενδιαφέρομαι
τιμές, καθαριότητα...
για έλενα ενδιαφέρομαι
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1