ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2020
- Like
- 1.953
- Πόντοι
- 206
Δεν είχα για μια ώρα και τη πήρα 60 λεπτά μόνο....τι άλλο θα ακούσουμε.....χαχαχα
Φιλαράκι ένα λάθος δε αλλάζεις κάτι ήθελα να γράψω 60 ευρώ αν αυτό σε πειράζει οκ συγνώμηΔεν είχα για μια ώρα και τη πήρα 60 λεπτά μόνο....τι άλλο θα ακούσουμε.....χαχαχα
Πλάκα κανω ρε Αρχηγέ ....ας ευθυμήσουμε λιγάκι....Φιλαράκι ένα λάθος δε αλλάζεις κάτι ήθελα να γράψω 60 ευρώ αν αυτό σε πειράζει οκ συγνώμη
Οκ ρε φιλαράκι αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δε είμαι και ανετος οικονομικά μέχρι εκεί είναι τα χρήματα μου .αντε και καμιά φορά το μήνα και μια εσκορτ μέχρι εκεί. Και τώρα με 60 ευρώ τη Alice αν δεις τη ζήταγε όταν ήταν εσκορτ θα καταλάβεις γιατί είμαι μέσα στη καλή χαράΠλάκα κανω ρε Αρχηγέ ....ας ευθυμήσουμε λιγάκι....
Σωστά. Κλασικούς καναπεδες που αρκετοί ανοίγουν έχουν αρκετά μασάζ. Ίσως είναι αβόλοι διοτι έχουν τα χερούλια.Επιπλέον, κρεββάτο καναπέδες σε καποια δωμάτια, όχι σε ολα υπάρχουν σε διαφορα μαγαζιά (Φ7, Στουρνάρη στα γωνιακά 4, Μαρνης και σε ξανά δυο ακόμη. Αυτο που διαφέρει είναι εκτος της άνεσης και η καθαριότητα. Π.χ. Στο Στουρνάρη έχουν σεντόνι μιας χρήσης που βάζουν επανω στον καναπέ. Για τα αλλα επιφυλάσσομαι αν βάζεις την πετσέτα σου κλπ.
Μάστορα πιανεσσι στα μασαζοκρεβατα. Ενώ στα king size είσαι αρχονταςλες και γαμάς σε ξενοδοχείο. Ενδιαφέρον
το καλο ομως ειναι οτι ειναι συνεννοησιμη η κα Σοφια και κλεινει ραντεβου πολυ ευκολα.Α καλά, άμα πας στη Λαγουμιτζή αποκλειστικά για μια κοπέλα, έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να πας ακλαφτος.
Αφού συνήθως είναι πιασμένες οι καλές.
Σήμερα πέρασα από το Φραντζή 2 και έκαναν τζακ-ποτ
δεν ειναι το πρωτο μασαζομαγαζι που δουλευει ρε φιλε.η πορνοστάρ ή Alice από το sugarbaby Όταν την είδα Έπαθα την πλάκα μου δεν πίστευα ότι μπορεί να δουλεύει σε μασάζ
Και γιατί δε φίλε δε το γράφετε και εμείς πρέπει να μας πιάνουν μαλακές τα εσκορτ και να μας στα περνουν για αυτό είναι το σαιτ μέχρι πότε θα μας πιάνουν μαλακές. Εγώ πήρα μία φορά τη αντριανα που δούλευε στο μουσες με όνομα ειρήνη Και όχι τη ξανθιά που τώρα δουλεύει στο νιρβανα .Και πριν χρόνια τη είχα γαμιση πολλές φορές στο Μεταξουργείο και στο εσκορτ μου ζήταγε 140 .Τη να λέμε πρέπει να τα γράφουμε δε είναι κακό Εγώ δε τη είχα δει αλλού ξανατο καλο ομως ειναι οτι ειναι συνεννοησιμη η κα Σοφια και κλεινει ραντεβου πολυ ευκολα.
αν δεν ηταν τελευταια στιγμη την τελευταια φορα που πηγα με την Ευα,
θα ειχα παρει τηλεφωνακι,θα εκλεινα ραντεβουδακι
και θα ετρωγα το κωλαρακι της Κατιας.
δεν ειναι το πρωτο μασαζομαγαζι που δουλευει ρε φιλε.
Συγγρού 29 καλοκαίρι του 2012δεν ειναι το πρωτο μασαζομαγαζι που δουλευει ρε φιλε.
Θέλεις νά ακούς τά da da da τής Κατιαςτο καλο ομως ειναι οτι ειναι συνεννοησιμη η κα Σοφια και κλεινει ραντεβου πολυ ευκολα.
αν δεν ηταν τελευταια στιγμη την τελευταια φορα που πηγα με την Ευα,
θα ειχα παρει τηλεφωνακι,θα εκλεινα ραντεβουδακι
και θα ετρωγα το κωλαρακι της Κατιας.
δεν ειναι το πρωτο μασαζομαγαζι που δουλευει ρε φιλε.
συγγρου 29,λαγουμιτζη 23...Συγγρού 29 καλοκαίρι του 2012
Θέλεις νά ακούς τά da da da τής Κατιας
Φίλε μου αυτό που λες δεν παίζει με την καμία όταν μπήκα μέσα της έδειξα το βίντεο και τέτοια και της είπα ότι έχω τραβήξει τελείως μαλακίες Για σένα και γέλαγε μέχρι και το τατουάζ μπροστά της έχει πλάκα μας κάνεις δεν ήτανε εντάξει Μην τρελαθούμεΜάγκες πήγα Φραντζή 2 για Αλισακι που είπε ο συναγωνιστής αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος! Η κοπέλα που περιγράφεται με το όνομα Βανέσα δεν είναι η πορνοστάρ που όλοι νομίζουμε! Στην εμφάνιση ίσως να την θυμίζει η αλήθεια είναι αλλά ωστόσο δυστυχώς δεν είχε τα ίδια τατουάζ ούτε την ίδια καυλιάρικη η συμπεριφορά που έχεις στις ταινίες!
Από θέμα εμφάνισής πολύ ωραίο στήθος ο κώλος έτσι κι έτσι και η μούρη μέτρια άβαφη κιόλας! Στα του αγώνα λίγο βιαστική κ αμέτοχη! Εν ολίγοις έμεινα μ την όρεξη! Η υπηρεσία να επισημάνω ότι ήτανε πολύ ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί και μου Πρότεινε να πιω κάτι αλλά δεν ήθελα!
Οκ φίλε πάσο αν μιλήσατε κλπ! Εγώ αν δν είχες γράψει δεν θα έπαιρνα γραμμή καν ότι της μοιάζει αλλά για να το λες ότι μιλήσατε θα ήταν αυτή!Φίλε μου αυτό που λες δεν παίζει με την καμία όταν μπήκα μέσα της έδειξα το βίντεο και τέτοια και της είπα ότι έχω τραβήξει τελείως μαλακίες Για σένα και γέλαγε μέχρι και το τατουάζ μπροστά της έχει πλάκα μας κάνεις δεν ήτανε εντάξει Μην τρελαθούμε
Ήτανε ένα εκατομμύριο της εκατό δε καταλαβενω γιατί λες οτι δε ήταν.Αυτο που βλέπεις στη φωτογραφία ήταν 100%
συγνώμη ρε Λεξ... την πήρες και λες στον αγώνα λιγο βιαστική και αμέτοχη και τα τατουάζ δεν τα είδες?Οκ φίλε πάσο αν μιλήσατε κλπ! Εγώ αν δν είχες γράψει δεν θα έπαιρνα γραμμή καν ότι της μοιάζει αλλά για να το λες ότι μιλήσατε θα ήταν αυτή!
Δεν είναι φίλε μου το σκεπτικό μου απλά δεν ξέρω εμένα μάπα δεν μ μοιάζε! Όντως είχε τατου κάτω από βυζια αλλά σπάστηκα πολύ και δεν εδώσα σημασία! Σίγουρα δν μου θύμισε την τσόντα που είχα δει! Ωστόσο από μενα μαύρο είτε ήταν είτε δεν ήταν! Τα 60€ δεν είναι λίγα στις μέρες μας!συγνώμη ρε Λεξ... την πήρες και λες στον αγώνα λιγο βιαστική και αμέτοχη και τα τατουάζ δεν τα είδες?
και μετά λες πας πάσο γιατί μίλησε με τον Ζάρος...????
κάτι δεν πάει καλά στο σκεπτικό σου...
Εεεεεεεεεεε μια φορά και εγώ τυχερός και μου λένε ανέβαλετε η κλήρωση.συγνώμη ρε Λεξ... την πήρες και λες στον αγώνα λιγο βιαστική και αμέτοχη και τα τατουάζ δεν τα είδες?
και μετά λες πας πάσο γιατί μίλησε με τον Ζάρος...????
κάτι δεν πάει καλά στο σκεπτικό σου...