Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Δεν είχα για μια ώρα και τη πήρα 60 λεπτά μόνο....τι άλλο θα ακούσουμε.....χαχαχα
Φιλαράκι ένα λάθος δε αλλάζεις κάτι ήθελα να γράψω 60 ευρώ αν αυτό σε πειράζει οκ συγνώμη

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.953
Πόντοι
206

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Πλάκα κανω ρε Αρχηγέ ....ας ευθυμήσουμε λιγάκι....
Οκ ρε φιλαράκι αλλά είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δε είμαι και ανετος οικονομικά μέχρι εκεί είναι τα χρήματα μου .αντε και καμιά φορά το μήνα και μια εσκορτ μέχρι εκεί. Και τώρα με 60 ευρώ τη Alice αν δεις τη ζήταγε όταν ήταν εσκορτ θα καταλάβεις γιατί είμαι μέσα στη καλή χαρά

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Ναιιι
Επιπλέον, κρεββάτο καναπέδες σε καποια δωμάτια, όχι σε ολα υπάρχουν σε διαφορα μαγαζιά (Φ7, Στουρνάρη στα γωνιακά 4, Μαρνης και σε ξανά δυο ακόμη. Αυτο που διαφέρει είναι εκτος της άνεσης και η καθαριότητα. Π.χ. Στο Στουρνάρη έχουν σεντόνι μιας χρήσης που βάζουν επανω στον καναπέ. Για τα αλλα επιφυλάσσομαι αν βάζεις την πετσέτα σου κλπ.
Σωστά. Κλασικούς καναπεδες που αρκετοί ανοίγουν έχουν αρκετά μασάζ. Ίσως είναι αβόλοι διοτι έχουν τα χερούλια.

Αναρωτιέμαι... το Luxury Spa Μπουζιάνη 2 σαν πρώην στούντιο Sensuality λογικά θα έχει κανονικά κρεβάτια.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.410
Πόντοι
41.813
Α καλά, άμα πας στη Λαγουμιτζή αποκλειστικά για μια κοπέλα, έχεις πολύ μεγάλη πιθανότητα να πας ακλαφτος.

Αφού συνήθως είναι πιασμένες οι καλές.
το καλο ομως ειναι οτι ειναι συνεννοησιμη η κα Σοφια και κλεινει ραντεβου πολυ ευκολα.
αν δεν ηταν τελευταια στιγμη την τελευταια φορα που πηγα με την Ευα,
θα ειχα παρει τηλεφωνακι,θα εκλεινα ραντεβουδακι
και θα ετρωγα το κωλαρακι της Κατιας. :globeos-cigar:

Σήμερα πέρασα από το Φραντζή 2 και έκαναν τζακ-ποτ
η πορνοστάρ ή Alice από το sugarbaby Όταν την είδα Έπαθα την πλάκα μου δεν πίστευα ότι μπορεί να δουλεύει σε μασάζ
δεν ειναι το πρωτο μασαζομαγαζι που δουλευει ρε φιλε.

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
το καλο ομως ειναι οτι ειναι συνεννοησιμη η κα Σοφια και κλεινει ραντεβου πολυ ευκολα.

Και γιατί δε φίλε δε το γράφετε και εμείς πρέπει να μας πιάνουν μαλακές τα εσκορτ και να μας στα περνουν για αυτό είναι το σαιτ μέχρι πότε θα μας πιάνουν μαλακές. Εγώ πήρα μία φορά τη αντριανα που δούλευε στο μουσες με όνομα ειρήνη Και όχι τη ξανθιά που τώρα δουλεύει στο νιρβανα .Και πριν χρόνια τη είχα γαμιση πολλές φορές στο Μεταξουργείο και στο εσκορτ μου ζήταγε 140 .Τη να λέμε πρέπει να τα γράφουμε δε είναι κακό Εγώ δε τη είχα δει αλλού ξανα

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.789
Πόντοι
11.096

Θέλεις νά ακούς τά da da da τής Κατιας :2funny::2funny::2funny:

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Μάγκες πήγα Φραντζή 2 για Αλισακι που είπε ο συναγωνιστής αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος! Η κοπέλα που περιγράφεται με το όνομα Βανέσα δεν είναι η πορνοστάρ που όλοι νομίζουμε! Στην εμφάνιση ίσως να την θυμίζει η αλήθεια είναι αλλά ωστόσο δυστυχώς δεν είχε τα ίδια τατουάζ ούτε την ίδια καυλιάρικη η συμπεριφορά που έχεις στις ταινίες!
Από θέμα εμφάνισής πολύ ωραίο στήθος ο κώλος έτσι κι έτσι και η μούρη μέτρια άβαφη κιόλας! Στα του αγώνα λίγο βιαστική κ αμέτοχη! Εν ολίγοις έμεινα μ την όρεξη! Η υπηρεσία να επισημάνω ότι ήτανε πολύ ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί και μου Πρότεινε να πιω κάτι αλλά δεν ήθελα!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.410
Πόντοι
41.813

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Μάγκες πήγα Φραντζή 2 για Αλισακι που είπε ο συναγωνιστής αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος! Η κοπέλα που περιγράφεται με το όνομα Βανέσα δεν είναι η πορνοστάρ που όλοι νομίζουμε! Στην εμφάνιση ίσως να την θυμίζει η αλήθεια είναι αλλά ωστόσο δυστυχώς δεν είχε τα ίδια τατουάζ ούτε την ίδια καυλιάρικη η συμπεριφορά που έχεις στις ταινίες!
Από θέμα εμφάνισής πολύ ωραίο στήθος ο κώλος έτσι κι έτσι και η μούρη μέτρια άβαφη κιόλας! Στα του αγώνα λίγο βιαστική κ αμέτοχη! Εν ολίγοις έμεινα μ την όρεξη! Η υπηρεσία να επισημάνω ότι ήτανε πολύ ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί και μου Πρότεινε να πιω κάτι αλλά δεν ήθελα!
Φίλε μου αυτό που λες δεν παίζει με την καμία όταν μπήκα μέσα της έδειξα το βίντεο και τέτοια και της είπα ότι έχω τραβήξει τελείως μαλακίες Για σένα και γέλαγε μέχρι και το τατουάζ μπροστά της έχει πλάκα μας κάνεις δεν ήτανε εντάξει Μην τρελαθούμε
Ήτανε ένα εκατομμύριο της εκατό δε καταλαβενω γιατί λες οτι δε ήταν.Αυτο που βλέπεις στη φωτογραφία ήταν 100%

Συνημμένα

• Screenshot_20220329-005415_Chrome.jpg
    Screenshot_20220329-005415_Chrome.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 63

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Φίλε μου αυτό που λες δεν παίζει με την καμία όταν μπήκα μέσα της έδειξα το βίντεο και τέτοια και της είπα ότι έχω τραβήξει τελείως μαλακίες Για σένα και γέλαγε μέχρι και το τατουάζ μπροστά της έχει πλάκα μας κάνεις δεν ήτανε εντάξει Μην τρελαθούμε
Ήτανε ένα εκατομμύριο της εκατό δε καταλαβενω γιατί λες οτι δε ήταν.Αυτο που βλέπεις στη φωτογραφία ήταν 100%
Οκ φίλε πάσο αν μιλήσατε κλπ! Εγώ αν δν είχες γράψει δεν θα έπαιρνα γραμμή καν ότι της μοιάζει αλλά για να το λες ότι μιλήσατε θα ήταν αυτή!

• Like
Αντιδράσεις: Zaros

EKTORINO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές έρχομαι το ΣΚ Αθήνα από επαρχία ξέρει κανείς να μου πει τι παίζει Συγγρού 108

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους,
προσφατη συνεδρια στο City Spa Ναυαρινου Κεντρο.
3 κοπελες, δεν θυμαμαι ονοματα εκτοσ απο την Ναταλια *Ξανθια ομορφο σωματακι και χαμογελαστη.
προτιμηθηκε η Ναταλία και η συνεδρια ηταν απολαυστικη στο 1ο και 2ο μερος.
Σημειωτεον οτι το 1ο μερος περιελαμβανε κανονικο μασαζ και οχι τυπικο..
Κοστος 90/60' *ντουζακι πριν και μετα, στα συν η αποστειρωμενη πετσετα και η καθαριοτητα συνολικα .
Θα ξαναπηγαινα? NAI
Value 4 Money? Ουτε το φτηνοτερο ουτε ακριβοτερο, προσωπικα αποδεκτο κοστος για τισ παρεχομενες υπηρεσιες
Ευχαριστω οσους μου εδωσαν πληροφοριες

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Οκ φίλε πάσο αν μιλήσατε κλπ! Εγώ αν δν είχες γράψει δεν θα έπαιρνα γραμμή καν ότι της μοιάζει αλλά για να το λες ότι μιλήσατε θα ήταν αυτή!
συγνώμη ρε Λεξ... την πήρες και λες στον αγώνα λιγο βιαστική και αμέτοχη και τα τατουάζ δεν τα είδες?
και μετά λες πας πάσο γιατί μίλησε με τον Ζάρος...????
κάτι δεν πάει καλά στο σκεπτικό σου...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
συγνώμη ρε Λεξ... την πήρες και λες στον αγώνα λιγο βιαστική και αμέτοχη και τα τατουάζ δεν τα είδες?
Δεν είναι φίλε μου το σκεπτικό μου απλά δεν ξέρω εμένα μάπα δεν μ μοιάζε! Όντως είχε τατου κάτω από βυζια αλλά σπάστηκα πολύ και δεν εδώσα σημασία! Σίγουρα δν μου θύμισε την τσόντα που είχα δει! Ωστόσο από μενα μαύρο είτε ήταν είτε δεν ήταν! Τα 60€ δεν είναι λίγα στις μέρες μας!

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
Εεεεεεεεεεε μια φορά και εγώ τυχερός και μου λένε ανέβαλετε η κλήρωση. :buck2::buck2::buck2:

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.553
Πόντοι
736
Πέρασμα το μεσημεράκι από Σινώπης 29 με Μόνικα. Έχει δουλέψει και στο Συγγρού 40. Μελαχρινή
μιλφάρα γύρω στα 40 μαυρισμένη με κορμί κόλαση και επίσης κάνει επαγγελματικότατο μασάζ η εμπειρία της ξεχείλιζε! Πέρασα ένα υπέροχο μισάωρο τη συστήνω!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom