Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Καλησπερα σε ολους,
προσφατη συνεδρια στο City Spa Ναυαρινου Κεντρο.
3 κοπελες, δεν θυμαμαι ονοματα εκτοσ απο την Ναταλια *Ξανθια ομορφο σωματακι και χαμογελαστη.
προτιμηθηκε η Ναταλία και η συνεδρια ηταν απολαυστικη στο 1ο και 2ο μερος.
Σημειωτεον οτι το 1ο μερος περιελαμβανε κανονικο μασαζ και οχι τυπικο..
Κοστος 90/60' *ντουζακι πριν και μετα, στα συν η αποστειρωμενη πετσετα και η καθαριοτητα συνολικα .
Θα ξαναπηγαινα? NAI
Value 4 Money? Ουτε το φτηνοτερο ουτε ακριβοτερο, προσωπικα αποδεκτο κοστος για τισ παρεχομενες υπηρεσιες
Ευχαριστω οσους μου εδωσαν πληροφοριες
Γλωσσοφιλα δινει,;ακα. Μπουκι;

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Πέρασμα το μεσημεράκι από Σινώπης 29 με Μόνικα. Έχει δουλέψει και στο Συγγρού 40. Μελαχρινή
μιλφάρα γύρω στα 40 μαυρισμένη με κορμί κόλαση και επίσης κάνει επαγγελματικότατο μασάζ η εμπειρία της ξεχείλιζε! Πέρασα ένα υπέροχο μισάωρο τη συστήνω!
ποια μόνικα είναι αυτή????

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.125
Πόντοι
5.916
Μάγκες πήγα Φραντζή 2 για Αλισακι που είπε ο συναγωνιστής αλλά μάλλον έχει γίνει κάποιο λάθος! Η κοπέλα που περιγράφεται με το όνομα Βανέσα δεν είναι η πορνοστάρ που όλοι νομίζουμε! Στην εμφάνιση ίσως να την θυμίζει η αλήθεια είναι αλλά ωστόσο δυστυχώς δεν είχε τα ίδια τατουάζ ούτε την ίδια καυλιάρικη η συμπεριφορά που έχεις στις ταινίες!
Από θέμα εμφάνισής πολύ ωραίο στήθος ο κώλος έτσι κι έτσι και η μούρη μέτρια άβαφη κιόλας! Στα του αγώνα λίγο βιαστική κ αμέτοχη! Εν ολίγοις έμεινα μ την όρεξη! Η υπηρεσία να επισημάνω ότι ήτανε πολύ ευγενικοί και πολύ εξυπηρετικοί και μου Πρότεινε να πιω κάτι αλλά δεν ήθελα!
άσχετα με το αν είναι αυτή ή όχι(που προφανώς και είναι αφού το επιβεβαιώνει και ο φίλτατος ζάρος, το σέρβις της δεν έχει καμία σχέση με πορνοστάρ....αμέτοχη αρκετά και ψιλοαδιάφορη....δυστυχώς δεν....είναι μόνο για πρωτάρηδες και τύπους που ψάχνουν να γαμήσουν γρήγορα σε ένα στούντιο απλά για να χύσουν χωρίς να τους ενδιαφέρουν οι υπηρεσίες...

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Σήμερα πέρασα από το Φραντζή 2 και έκαναν τζακ-ποτ
Βγήκαν κανονικά οι κοπέλες για παρέλαση και ήταν σχεδόν 10 όλες οι βασικές εκεί Αντριάνα Νάνσυ Στεφανία μινα Σόφι Aρινσ Kitty Άντζελα και στο τέλος Βανέσα τη γνώρισα από το τατουάζ ενα πιστόλι στο πόδι το Τζακ Ποτ η πορνοστάρ ή Alice από το sugarbaby Όταν την είδα Έπαθα την πλάκα μου δεν πίστευα ότι μπορεί να δουλεύει σε μασάζ Όπως ήταν φυσικό το παράβολο και μπήκα θα ακολούθηση κριτική. Δε ξερω ποσες μαλακιες ειχα τραβήξει στα βίντεο Μελαχρινή έχει αδυνατίσει πολύ καλό στυλ και με καθόλου τουπέ πάρα πολύ γερή στα ενδότερα Κρίμα που δεν είχα να την πάρω μία ώρα πέρασα μόνο για 60 λεπτά επιφυλάσσομαι για αύριο.Και αύριο πάλι εκεί θα είμαι .Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες της στο σαιτ μας
alice δεν υπαρχει στον καταλογο . μηπως με καποιο αλλο ονομα ??? ποια εννοεις ??

Zaros

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2022
Like
151
Πόντοι
0
alice δεν υπαρχει στον καταλογο . μηπως με καποιο αλλο ονομα ??? ποια εννοεις ??
Στο μαγαζί Εργάστηκε με το όνομα Βανέσα το κανονικό της όνομα στο sugar baby είναι Alice alisaki

Συνημμένα

• Screenshot_20220329-005415_Chrome.jpg
    Screenshot_20220329-005415_Chrome.jpg
    111,4 KB · Εμφανίσεις: 54

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.374
Πόντοι
456
Καλησπερα σε ολους,
προσφατη συνεδρια στο City Spa Ναυαρινου Κεντρο.
3 κοπελες, δεν θυμαμαι ονοματα εκτοσ απο την Ναταλια *Ξανθια ομορφο σωματακι και χαμογελαστη.
προτιμηθηκε η Ναταλία και η συνεδρια ηταν απολαυστικη στο 1ο και 2ο μερος.
Σημειωτεον οτι το 1ο μερος περιελαμβανε κανονικο μασαζ και οχι τυπικο..
Κοστος 90/60' *ντουζακι πριν και μετα, στα συν η αποστειρωμενη πετσετα και η καθαριοτητα συνολικα .
Θα ξαναπηγαινα? NAI
Value 4 Money? Ουτε το φτηνοτερο ουτε ακριβοτερο, προσωπικα αποδεκτο κοστος για τισ παρεχομενες υπηρεσιες
Ευχαριστω οσους μου εδωσαν πληροφοριες
90 € η ώρα στο city spa;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Στο μαγαζί Εργάστηκε με το όνομα Βανέσα το κανονικό της όνομα στο sugar baby είναι Alice alisaki
ευχαριστω γιατι μπλεχτηκα ειλικρινα.
δεν συνεχιζει ομως η κανω λαθος !

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καλημερα παιδια, την βοηθεια σας. Μετα απο παρα πολυ καιρο ξαναγραφω, και μαλιστα οχι για να δωσω πληροφορια αλλα για να ζητησω…
Θυμομουν πως στην Πατριαρχουν Ιωακειμ 45 υπηρχε μασατζιδικο που επεφτε μπριζολα.
Τωρα βλεπω ενα που δειχνει να ειναι μη μπριζολαδικο. Ξερει κανεις να μου πει αν συνεχιζει να ειναι γαμιστρωνας; Ή γενικα τι παιζει εκει;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Θυμομουν πως στην Πατριαρχουν Ιωακειμ 45 υπηρχε μασατζιδικο που επεφτε μπριζολα.
είσαι σίγουρος ότι έπεφτε μπριζόλα ή σου αδειάζανε το πορτοφόλι με υπόσχεση για την επόμενη φορά ?

Άμα ψάξεις είναι κλειδωμένο εδώ κ χρόνια το νήμα του θεραπευτηρίου ..
Αν θυμάμαι καλά ποτέ κ κανένας δεν δήλωσε ότι "έσπρωξε" εκεί μέσα .. ούτε καν φραπεδια

Εκτός κ αν το κρατάνε κάποιοι κρυφό ..
Πάντως είχε TOP κορμιά για να λέμε κ του στραβού το δίκιο .. κατάσταση Europa League κ πανω

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είσαι σίγουρος ότι έπεφτε μπριζόλα ή σου αδειάζανε το πορτοφόλι με υπόσχεση για την επόμενη φορά ?

Άμα ψάξεις είναι κλειδωμένο εδώ κ χρόνια το νήμα του θεραπευτηρίου ..
Αν θυμάμαι καλά ποτέ κ κανένας δεν δήλωσε ότι "έσπρωξε" εκεί μέσα .. ούτε καν φραπεδια

Εκτός κ αν το κρατάνε κάποιοι κρυφό ..
Πάντως είχε TOP κορμιά για να λέμε κ του στραβού το δίκιο .. κατάσταση Europa League κ πανω
Με ηρεμησες αρκετα με την απαντηση σου. Ειπα να κανω ενα δωρο σε γυναικα και λεω μην μας βγει ξυνο χαχαχα…να πεσει πανω σε τιποτα ψωλαραδες που σφυροκοπουν ο,τι κυκλοφορει απο την καυλα ή αεχισουν οι θεραπενιδες να τη χαιδευουν αλλιως

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Δεν ξέρω τι λενε στο Φ2 για Άννα αλλα απο έγκυρο φίλο, στο Στουντιο 12, εχει ουρά κάθε μέρα.....

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
Νέο μαγαζί έχουμε πληροφορίες;

Συνημμένα

• IMG20220418160923.jpg
    IMG20220418160923.jpg
    2,2 MB · Εμφανίσεις: 79
  • IMG20220418160934.jpg
    IMG20220418160934.jpg
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 86

lagos28

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
439
Πόντοι
311
εντάξει με διαφορά 4 ωρών καλά είναι, επίσης υπολόγισε ότι στα δύο συγκεκριμένα δε παίζει διμπαλο παρά μόνο με έξτρα λεφτά, πιο παλιά πηγαίναμε σε δύο και 3(σπάνια) με διμπαλες συνεδρίες
Σε πολλά έχει διμπαλο στη Μάρνης έχει με συνενόηση με την κοπέλα όπως και στα άλλα μαγαζιά...

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Ερωτηση για πολυ ψαγμενους μυστες του μασαζ : πριν αρκετα χρονια, κοντα 8-9, ειχε ανοιξει για λιγο ενα μασατζιδικο στην οδο Ερμου στο Ελληνικο. Ειχα ανεβει, ο χωρος ηταν σαν παλια γραφεια εταιρειας. Η τσατσα μου παρουσιασε καποιες κοπελες σχετικα καλες και νεες (καμια σχεση με milf ή τελειωμενες ρωσοφωνες).
Ωσπου στο τελος, μου λεει : εχουμε και το μοντελο μας, Ελληνιδα. Και σκαει ενα κουκλι, μια γυναικαρα που δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει απο κοντα τοσο ομορφη. Σα μοντελο στην τηλεοραση ηταν. Κοστος ειχε 120 ευρω, και τοτε μεσα στη φουλ κριση δεν τα ειχα και εφυγα. Μεχρι να μαζεψω, ειχε κλεισει. Ξερει κανεις ετσι για την κουβεντα τι ηταν αυτο το μασαζ, ποσο λειτουργησε, ή καποια ενδιαφερουσα ιστορια;

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.180
Πόντοι
5.595
Ερωτηση για πολυ ψαγμενους μυστες του μασαζ : πριν αρκετα χρονια, κοντα 8-9, ειχε ανοιξει για λιγο ενα μασατζιδικο στην οδο Ερμου στο Ελληνικο. Ειχα ανεβει, ο χωρος ηταν σαν παλια γραφεια εταιρειας. Η τσατσα μου παρουσιασε καποιες κοπελες σχετικα καλες και νεες (καμια σχεση με milf ή τελειωμενες ρωσοφωνες).
Ωσπου στο τελος, μου λεει : εχουμε και το μοντελο μας, Ελληνιδα. Και σκαει ενα κουκλι, μια γυναικαρα που δεν θυμαμαι να εχω ξαναδει απο κοντα τοσο ομορφη. Σα μοντελο στην τηλεοραση ηταν. Κοστος ειχε 120 ευρω, και τοτε μεσα στη φουλ κριση δεν τα ειχα και εφυγα. Μεχρι να μαζεψω, ειχε κλεισει. Ξερει κανεις ετσι για την κουβεντα τι ηταν αυτο το μασαζ, ποσο λειτουργησε, ή καποια ενδιαφερουσα ιστορια;
Nαι...!!! Που το θυμήθηκες ρε παιχτη...???!!!
Γωνιακο.. πανω στην Βουλιαγμενης...ε?
Οντως ειχε πολυ ωραια μουνακια.... ειχα παρει καποια....:smiling-face-with-heart-eyes:
αστερίες στο κρεβάτι... αλλα μπιμπελό!!!
Δεν πρεπει να λειτούργησε για πολυ... μονο 2-3 μηνες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom