Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Cooper S

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Απρ 2021
Κριτικές
31
Like
3.977
Πόντοι
2.846

Εχει τηλ για ρντβ

Ενδιαφέρον φαίνεται

SotirisCP3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
889
Πόντοι
81
Ενδιαφέρον φαίνεται
Ισχύει. Έχουν αρκετές αγγελίες και στο k*n* s*x, αλλά τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες απο το παραπανω λινκ, καταλαβαινω οτι προκειται για το ίδιο. Ο χώρος φαινεται επαγγελματικος, οπότε λέω να παρω να κλεισω ραντεβουδάκι για σήμερα.

Θα επιστρεψω αυριο, λογικά, με κριτική, αν παω.

EKTORINO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Φίλοι έχω έρθει από επαρχία Αθήνα και ετοιμάζομαι να πάω Καλλιρρόης 48 για μια κινεζα που μου έχουν πει. Ξέρει κανείς αξίζει η θα πάνε τζάμπα τα λεφτά?

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
609
Πόντοι
3.015
Θέλω να ελπίζω ότι μετά τα μέσα Απριλίου ή αρχές Μαιου που θα έχει τελειώσει αυτή η φαρσοτραγωδια του Μαλακά Πουτινα φαντάζομαι θα ξεκινήσουν πάλι πτήσεις και ελπίζω να έρθει κάποια νέα εργάτρια ή και παλιά καραβάνα όλο οι ίδιες και οι ίδιες αρχίζει και κουράζει το πράγμα
γατακια ...:cry: ο πολεμος θα διαρκεσει για μηνες...:uzi::uzi:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Το Σουλίου 4 είναι
Υπάρχουν αναφορές για το μαγαζί
Σάββατο 2 κοπέλες στο μαγαζι «κρυφό σχολιό» Μαρία με ράστα μακρύ μαλι και χαμόγελο πολυ όμορφη αλλα και Νίκη πιο εντυπωσιακή στο σαλόνι, πιο μαζεμένη αλλα μια χαρα στο πολυ καλο δωματιο. Κατερίνα για σεριφισα. Άψογο σερβις. . Η Ευα δεν δουλεύει Σάββατο. Κυριακές κλειστό. Ότι άλλο θέλετε εδώ ειμαι. Δεν γράφω περισσότερα αφου το μαγαζι διαλέγει να λειτουργεί ετσι.....
Για bixterious και clonarius δεν κάνει....όσον αφορά Μαρία και Νίκη. Η Νίκη θα είναι εδώ άλλες δυο εβδομάδες, όσοι προλάβετε. Μετα Μάιο.....

Αρχοντικος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2022
Like
1.310
Πόντοι
206
Σάββατο 2 κοπέλες στο μαγαζι «κρυφό σχολιό» Μαρία με ράστα μακρύ μαλι και χαμόγελο πολυ όμορφη αλλα και Νίκη πιο εντυπωσιακή στο σαλόνι, πιο μαζεμένη αλλα μια χαρα στο πολυ καλο δωματιο. Κατερίνα για σεριφισα. Άψογο σερβις. . Η Ευα δεν δουλεύει Σάββατο. Κυριακές κλειστό. Ότι άλλο θέλετε εδώ ειμαι. Δεν γράφω περισσότερα αφου το μαγαζι διαλέγει να λειτουργεί ετσι.....
Για bixterious και clonarius δεν κάνει....όσον αφορά Μαρία και Νίκη. Η Νίκη θα είναι εδώ άλλες δυο εβδομάδες, όσοι προλάβετε. Μετα Μάιο.....
Γλωσσωφιλα δινουν, τελειωμα στο στομα κανουν συναγωνιστη;

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Καλύτερο σέρβις;
Καλυτερη εμφανιση;
ποιες λες;
θενκς

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Γλωσσωφιλα δινουν, τελειωμα στο στομα κανουν συναγωνιστη;
Θα μιλήσω για Νίκη που πηρα. Γλωσσόφιλα με προσοχή και με δισταγμό. Πηρε λίγη ώρα να συντονιστούμε. Όταν κατάλαβε ότι τελειώνω τον εβγαλε απο το στόμα. Το στοματικο ηταν καλο αλλα μέχρι εκεί. Αυτά σαν δίκη μου εμπειρία....

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Καλύτερο σέρβις;
Καλυτερη εμφανιση;
ποιες λες;
θενκς
Υποτίθεται ότι τα κίνητρα για το μαγαζι ηταν Ευα και Κατερίνα και κάποιοι πρότειναν να μην αγνοήσουμε Νίκη. Εγω με αυτά στο νου πηγα....
Λοιπόν Ευα δεν ειδα γιατί ηταν Σάββατο, η Κατερίνα ηταν με φόρμα και απο τις άλλες δυο πηρα Νίκη.
Γύρω στα 30 (είχε δουλέψει παλιά σε μασαζ που λειτουργούσε στη Γλυφάδα για όσους θυμούνται) πολυ καλο σωμα και καλο προσωπο. Καλύτερη σε εμφανιση απο ότι βλέπετε σε Λαγουμιτζή, Μάρνης, Στουρνάρη. Σε gfe πλαισια, πολυ καθαρη και προσαρμόσιμη. Μασαζ στο μέσο όρο....αλλα με προγραμμα και συνέχεια. Όχι πασαλειματα....
Το μαγαζι είναι εντελώς καινούργιο και πολυ καθαρο! Η Κατερίνα πολυ ευγενική.

sergyma

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
19
Like
399
Πόντοι
6.060
Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Μπορει καποιος να δώσει μια σύγχρονη περιγραφη της Ευας απο το Σουλιου?

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Κριτικές
13
Like
2.865
Πόντοι
746
Είναι απο εδω μέσα και αν ναι να γράψει κριτική ο συμπολεμιστής για Ντιάνα και ώρα 15:20 απο το μασατζίδικο στην ιερά οδό 259. Έδεινε πόνο και είπα να φύγω μην πέσει το μαγαζάκι απο την πρέσσα που έδεινε.

Man696969

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
254
Πόντοι
20
Μπορει καποιος να δώσει μια σύγχρονη περιγραφη της Ευας απο το Σουλιου?
Καλημερα συγχρονη περιγραφη απο περασμενη εβδομαδα!!! Ευα Ελληνιδα 35 ετων με πολυ καλους τροπους και εκπληκτικο μασσαζ στηθος ομορφο γεματο και με πολυ κεφι ιδρωνει τη φανελα σε ολα τα επιπεδα πρωτο και δευτερο μεροα εφυγα ανανεωμενος πηρα υψος χαχα καλη βολτα λοιπον

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Καλημερα συγχρονη περιγραφη απο περασμενη εβδομαδα!!! Ευα Ελληνιδα 35 ετων με πολυ καλους τροπους και εκπληκτικο μασσαζ στηθος ομορφο γεματο και με πολυ κεφι ιδρωνει τη φανελα σε ολα τα επιπεδα πρωτο και δευτερο μεροα εφυγα ανανεωμενος πηρα υψος χαχα καλη βολτα λοιπον
Ένα μπαλάκι στην ώρα ?

mamaya99

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2022
Like
53
Πόντοι
0
Καλησπέρα,έχει δοκιμάσει κανείς Τζεσι από Βελβετ να μας πεί πόσο προχωράει??

cursed

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
643
Πόντοι
301
Καλησπέρα,έχει δοκιμάσει κανείς Τζεσι από Βελβετ να μας πεί πόσο προχωράει??
Σε λάθος νήμα ρωτάς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom