Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Καλημερα συγχρονη περιγραφη απο περασμενη εβδομαδα!!! Ευα Ελληνιδα 35 ετων με πολυ καλους τροπους και εκπληκτικο μασσαζ στηθος ομορφο γεματο και με πολυ κεφι ιδρωνει τη φανελα σε ολα τα επιπεδα πρωτο και δευτερο μεροα εφυγα ανανεωμενος πηρα υψος χαχα καλη βολτα λοιπον
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η Ευα δεν ειναι αυτη της Εθναρχου Μακαριου οπως ειχε πει καποιος καποτε.
Εαν κρινω απο τας περιγραφας (οπως ελεγε ο Χατζηχρηστος).:grin:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Καλημερα συγχρονη περιγραφη απο περασμενη εβδομαδα!!! Ευα Ελληνιδα 35 ετων με πολυ καλους τροπους και εκπληκτικο μασσαζ στηθος ομορφο γεματο και με πολυ κεφι ιδρωνει τη φανελα σε ολα τα επιπεδα πρωτο και δευτερο μεροα εφυγα ανανεωμενος πηρα υψος χαχα καλη βολτα λοιπον
Ευχαριστώ αλλα μπορεις να πεις κατι για την εξωτερική εμφανιση?

adventure1290

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
983
Πόντοι
81
Για πες μας συναγωνιστή, πάμε και χτυπάμε το κουδούνι ή πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
Για πες μας συναγωνιστή, πάμε και χτυπάμε το κουδούνι ή πρέπει να προηγηθεί τηλέφωνο;
Εγώ που πήρα τηλέφωνο πρόσφατα και ρώτησα να περάσω, όταν έφτασα μιλούσε/κατειλλημμένο για πάρα πολλή ώρα το τηλέφωνο(κυριολεκτικά), πόσο να περίμενα πια(δεν έγραφε και τίποτα από κάτω, προσπαθούσα να επικοινωνήσω αλλά εις μάτην).

Τελευταία τροποποίηση:

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Δεν υπαρχει κουδούνι με ονομα να χτυπήσεις. Εχει τρία κουδούνια χωρίς ονομα.....Μόλις φτάσεις εκεί παιρνεις τηλ.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Εχω την εντυπωση οτι αυτη η Ευα δεν ειναι αυτη της Εθναρχου Μακαριου οπως ειχε πει καποιος καποτε.
Εαν κρινω απο τας περιγραφας (οπως ελεγε ο Χατζηχρηστος).:grin:
αγαπητε κανεις λαθος. Και η Ευα και η Κατερινα προερχονται απο Εθναρχου Μακαριου.
Η Ευα οπως αντιστοιχα και η Ελενα Μπακνανα εχει δημιουργησει "σχολη" !!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
αγαπητε κανεις λαθος. Και η Ευα και η Κατερινα προερχονται απο Εθναρχου Μακαριου.
Η Ευα οπως αντιστοιχα και η Ελενα Μπακνανα εχει δημιουργησει "σχολη" !!!
Η Εύα που ήταν η και είναι στην Εθνάρχου Μακαρίου τελευταία δεν είναι ούτε Ελληνιδα ,ούτε 35 χρόνων ,ούτε έχει πλούσιο στηθος.
Αυτή η περιγραφή δόθηκε.
Εκτός αν μιλάμε για άλλη Εύα .

adventure1290

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Like
983
Πόντοι
81
Κατάλαβα, θα κάνω σήμερα προσπάθεια να επικοινωνήσω τηλεφωνικά και ελπίζω να είμαι τυχερός.
Η Εύα και η Κατερίνα ήταν πριν από αρκετό καιρό Εθ. Μακαρίου, Έκαναν μια προσπάθεια στη Βουλής που δεν τις άφησαν για πολύ, και τώρα υποθέτω γι'αυτό προσέχουν πολύ στη Σουλίου.

Knoper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2022
Like
2.737
Πόντοι
446
Έχει περάσει κάποιος από Σολωμού τώρα τελευταία;;;;έχω καιρό να κατέβω, είναι η αλινα ακόμη εκεί;;

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.057
Πόντοι
371
Καλησπέρα από ΣΟυλίου η Ευά είναι η γνωστή από εθναρχου από την πρώτη φουρνια που λεμε την καλη! Ξανθιά με μεγαλα βυζιά και χαμογελαστή. Το τελευταιο καιρό υπήρχε όντως και αλλη κοπέλα με το ονομα Ευα μελαχρινή κοντούλα γεματουλα και μικρό βυζακι . Εκεί κάπου μπλεχτ΄τηκαμε με τα ονοματα , αλλα φανταζομαι τα μαγαζια καμια φορα το κανουν για να μην ψαχνουν αλλα ονοματα, οπως πχ το μπελα παιζει παντου, εχουμε 300 μπελες!
Τωρα οσο για την πορτα, να πω εγω προχθες που περασα κ περιμενα στο σαλονι, πραγματικα χαμος στο τηλ και η υπευθυνη δεν προλαβαινε η κοπελα, καθως ελεγε και σε καθε εναν στο τηλ το προγραμμα τα κοστη κτλπ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Συμπέρασμα : ανοιξτε και αλλα μαγαζια, υπάρχει χώρος για όλους!!! και φέρτε κοριτσάκια καινουρια!!

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Η Εύα που ήταν η και είναι στην Εθνάρχου Μακαρίου τελευταία δεν είναι ούτε Ελληνιδα ,ούτε 35 χρόνων ,ούτε έχει πλούσιο στηθος.
Αυτή η περιγραφή δόθηκε.
Εκτός αν μιλάμε για άλλη Εύα .
Αγαπητε και τωρα που μιλαμε παιζει ΕΥΑ και στην Εθναρχου Μακαριου.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΕΥΑ στη Σουλιου.
παρακατω συναγωνιστης σου δινει και αλλες λεπτομερειες.
Οσο αφορα την εμφανιση της ΕΥΑΣ Σουλιου ειναι οπως την περιγραψαμε με πλουσιο στηθος αστειρευτη διαθεση πολυ δυνατες υπηρεσιες.
Επισης σου ζητω συγνωμη αλλα δεν ζητησα το διαβατηριο της συνεπως αγνοω την εθνικοτητα , οπως το θετεις ...

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.006
Πόντοι
20.686
Αγαπητε και τωρα που μιλαμε παιζει ΕΥΑ και στην Εθναρχου Μακαριου.
ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την ΕΥΑ στη Σουλιου.
παρακατω συναγωνιστης σου δινει και αλλες λεπτομερειες.
Οσο αφορα την εμφανιση της ΕΥΑΣ Σουλιου ειναι οπως την περιγραψαμε με πλουσιο στηθος αστειρευτη διαθεση πολυ δυνατες υπηρεσιες.
Επισης σου ζητω συγνωμη αλλα δεν ζητησα το διαβατηριο της συνεπως αγνοω την εθνικοτητα , οπως το θετεις ...
Πρόκειται για συνωνυμία αγαπητέ.Και το κατάλαβα από την περιγραφή .Απλώς άλλος συνάδελφος είχε δώσει λανθασμένη πληροφορία προ καιρού.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Πρόκειται για συνωνυμία αγαπητέ.Και το κατάλαβα από την περιγραφή .Απλώς άλλος συνάδελφος είχε δώσει λανθασμένη πληροφορία προ καιρού.
συμφωνουμε ! καλη απολαυση !

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.214
Πόντοι
206
Δεν υπαρχει κουδούνι με ονομα να χτυπήσεις. Εχει τρία κουδούνια χωρίς ονομα.....Μόλις φτάσεις εκεί παιρνεις τηλ.

O easyrider2 τηλεφωνούσε για ωρα ...κ δεν του ανοίγανε!!!!!

Μπας κ πρέπει να χτυπήσεις κ τα τρία κουδουνια...αλλά ισως ενοχλήσεις αλλους... τεσπα

Η Εύα άξιζει δλδ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.689
Πόντοι
6.946
O easyrider2 τηλεφωνούσε για ωρα ...κ δεν του ανοίγανε!!!!!

Μπας κ πρέπει να χτυπήσεις κ τα τρία κουδουνια...αλλά ισως ενοχλήσεις αλλους... τεσπα

Η Εύα άξιζει δλδ
Για 15-20 λεπτά έκατσα και τηλεφωνούσα, ήταν συνεχώς κατειλλημμένο(ή έτσι μου έδειχνε τουλάχιστον), δεν μπορούσα να περιμένω και όλη την ημέρα... Δεν με πήρε ποτέ πίσω κανένας όμως, αν θεωρηθεί ότι κάποιος τηλεφωνεί τόσες φορές και δεν έχεις την περιέργεια να απαντήσεις στο νούμερο που καλεί(και πριν λίγη ώρα είχα τηλεφωνήσει και μου είπαν να περάσω).
Ας είναι όμως, δεν κρατάω κακία, αλλά δεν ξέρω πότε θα είμαι ξανά εύκαιρος για εκεί, και μην κάνω πάλι τζάμπα κόπο.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.084
Πόντοι
4.130
Για 15-20 λεπτά έκατσα και τηλεφωνούσα, ήταν συνεχώς κατειλλημμένο(ή έτσι μου έδειχνε τουλάχιστον), δεν μπορούσα να περιμένω και όλη την ημέρα... Δεν με πήρε ποτέ πίσω κανένας όμως, αν θεωρηθεί ότι κάποιος τηλεφωνεί τόσες φορές και δεν έχεις την περιέργεια να απαντήσεις στο νούμερο που καλεί(και πριν λίγη ώρα είχα τηλεφωνήσει και μου είπαν να περάσω).
Ας είναι όμως, δεν κρατάω κακία, αλλά δεν ξέρω πότε θα είμαι ξανά εύκαιρος για εκεί, και μην κάνω πάλι τζάμπα κόπο.
Ελπίζω να μην πλήρωσες και πάρκινγκ γιατί εκεί είναι μονόδρομος......

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.167
Πόντοι
7.195
Ελπίζω να μην πλήρωσες και πάρκινγκ γιατί εκεί είναι μονόδρομος......
συνιστω το υπογειο παρκινγκ της Πλατειας Κλαυθμωνος παμφηνο για την περιοχη , 2,5 € / ωρα, παντα εχει θεση το κλειδωνεις και δεν ασχολουνται οι παρκαδοροι με μεσα εξω.
η Σουλιου 2 φαναρια δρομος Θεμιστοκλεους και Εμμανουηλ Μπενακη αριστερα.
και δεν ασχολεισαι αλλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom