You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
και ένα άλλο το διαφημίζει σε αγγελίες αλλά ούτε την ώρα που έχεις πληρώσει δεν κάθεσαι σε εκείνο όχι 2η φορά να κάνεις κάτι.. Μην σε παρασύρει καμία αγγελία! Συγγρού 40 και Λαγουμιτζή μέχρι να βαρεθείς όσες σου αρέσουν απο εκεί.. μετά ξανά στην μιζέρια της 1 φορας!Μύστες μου καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ξέρουμε ποια μασατζιδικα επιτρέπουν δυο πιστολιές στην ώρα η το μισάωρο , όπως είναι στη Σοφία στο Λαγουμιτζη ;;
Τις προάλλες που πήγα κτύπησα αλλά δεν άνοιξαν .Γ. Μπουζιανη 2 & Βουλιαγμενης ένα η δυο δρόμους πιο κοντα (προς την Αθήνα) απο το Εθναρχου Μακαριου. Πορτα γκρι με εξωτερικό κουδούνι. Δεν υπάρχουν αλλα διακριτικά...
Ίσως έπρεπε να πάρω τηλ. πριν
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.785
- Πόντοι
- 6.946
Λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο, δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν το κλασικό ωράριο των άλλων μασατζίδικων(π.χ., θυμάμαι κάτι για 14:00 - 01:00 σε μια ιστοσελίδα). Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είδα για το ωράριο, ας επιβεβαιώσει κάποιος που πήγε τακτικά και ξέρει. Καλύτερα τηλέφωνο πριν πάμε;Τις προάλλες που πήγα κτύπησα αλλά δεν άνοιξαν .
Ίσως έπρεπε να πάρω τηλ. πριν
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Υπαρχει ανάρτηση και προγραμμα σε άλλο site, θα σου στείλω....Λίγο που έψαξα στο διαδίκτυο, δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν το κλασικό ωράριο των άλλων μασατζίδικων(π.χ., θυμάμαι κάτι για 14:00 - 01:00 σε μια ιστοσελίδα). Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είδα για το ωράριο, ας επιβεβαιώσει κάποιος που πήγε τακτικά και ξέρει. Καλύτερα τηλέφωνο πριν πάμε;
Τον τελευταίο καιρό είναι ανοικτό όταν είναι εκεί η Λαουρα, συνήθως βραδάκι..
Ναι.Εγω είχα πάει στο ωράριο που έλεγε αυτό το πρόγραμμα,αλλά δεν άνοιξαν.Υπαρχει ανάρτηση και προγραμμα σε άλλο site, θα σου στείλω....
Πιθανόν να θέλει τηλ. ραντεβού πριν.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.096
- Πόντοι
- 4.130
Μαλλον αν την κλείνουν για μια ώρα.....ξαναλέω εχει μεγαλώσει αλλα εξακολουθεί να εχει μεγάλο fun club...Ναι.Εγω είχα πάει στο ωράριο που έλεγε αυτό το πρόγραμμα,αλλά δεν άνοιξαν.
Ευχαριστώ .Θα προσπαθήσω να πάρω και τηλ όταν ξαναβρεθώ στην περιοχή.Μαλλον αν την κλείνουν για μια ώρα.....ξαναλέω εχει μεγαλώσει αλλα εξακολουθεί να εχει μεγάλο fun club...
Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.635
- Πόντοι
- 2.596
Από σέρβις υπηρεσίες τι λέει;καλή;Μαλλον αν την κλείνουν για μια ώρα.....ξαναλέω εχει μεγαλώσει αλλα εξακολουθεί να εχει μεγάλο fun club...
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.199
- Πόντοι
- 4.365
Πάντως για όποιον θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό είναι και αυτός εδώ (που αν δεν κάνω λάθος είναι ο παλιός podolagnos του σαιτ) και όταν τον είχα πάρει τηλ είπε ότι παίζει και γαμήσι με +20€
Πας καλά ρε? Ποστάρεις την τελειωμένη πούστρα με τα φουλ ακάποτα στο τιμημένο Μασατζίδικα ????
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 736
Νομίζω 80€ ώρα με δυο ψεκ είναι μόνο το ΛαγουμιτζηΕίναι ένα studio που λειτουργεί και σαν μασαζ έχοντας τιμές για ολα τα γούστα. Δεν θα βρεις μια ώρα 80 με δυο, αλλα εχει τιμές καλύτερες απο studio, π.χ. 45 λεπτα 100.....
Η Λαουρα είναι/ηταν κατα την γνώμη μου ότι καλυτερο εχει περάσει ποτε απο τα studio. Εχει μεγαλώσει τώρα αλλα οι υπηρεσιες της παραμένουν τοπ. Το μαγαζι είναι πολυτελέστατο και ότι πιο καθαρο υπαρχει.
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.928
- Πόντοι
- 2.476
μπορουμε και εμεις να εχουμε το site. εχω χασει χρονια την Λαουρα και ειναι ωρα να την ξαναβρω!Υπαρχει ανάρτηση και προγραμμα σε άλλο site, θα σου στείλω....
walker 76
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 44
- Like
- 6.174
- Πόντοι
- 2.836
Λειτουργεί μόνο με ραντεβού πάρε μεσημέρι όπως εγώ.Ναι.Εγω είχα πάει στο ωράριο που έλεγε αυτό το πρόγραμμα,αλλά δεν άνοιξαν.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Σου φαίνονται εδώ οι τύποι να ψάχνουν τριχωτά κωλαράκια;Πάντως για όποιον θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό είναι και αυτός εδώ (που αν δεν κάνω λάθος είναι ο παλιός podolagnos του σαιτ) και όταν τον είχα πάρει τηλ είπε ότι παίζει και γαμήσι με +20€
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.068
- Πόντοι
- 371
Πέρασμα από κέντρο από ΧΟ massage στα εξαρχεια, μετά από πολύ ψάξιμο για την κατερινα και τη μαρια από το βουλής.
Μαρία μέσα στο δωμάτιο αλλά υπήρχε ένα πανέμορφο άβγαλτο αλβανικό μπουμπούκι εκεί με το όνομα asi. φυσικά και πέρασα διπλό όμως γιατί ήθελα και την εμπειρία της κατερίνας.
Μαρία μέσα στο δωμάτιο αλλά υπήρχε ένα πανέμορφο άβγαλτο αλβανικό μπουμπούκι εκεί με το όνομα asi. φυσικά και πέρασα διπλό όμως γιατί ήθελα και την εμπειρία της κατερίνας.
christos9595
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Περασμα απο μεσογειων 208, η μονη που βλεποταν ηταν η αγαπη (35+) οι αλλες δεν, εχει δοκιμασει κανεις;
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
Μετά την εκκλησία του Αγ. Ιωάννη στην Λ. Βουλιαγμένης 3 στενό στα δεξιά σουΠού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.
Κοντά σχετικά στο μετρό είναι...Πού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.
Γιατί με το πάρκινγκ έχει ένα θέμα...Βασικά τα στενά είναι δύσκολα...
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66