Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (5 μέλη και 43 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Καλλιρρόης Μαριάννα και Ρούλα

Στο Συγγρού ποιες;
Με την Μαριάννα , την τελευταία φορά, την γαμουσα ιεραποστολικά και στο μουνι, και όταν το έβαλα στον κωλο της δεν με άφησε να μπω καλά, κρατούσε απόσταση, και σε 2 λεπτά με σταμάτησε γιατί είπε ότι πονούσε.

Λες να έπεσα σε άσχημη στιγμή; Γενικώς τις δύο τελευταίες φόρες (από τις τρεις που την είδα), ήταν η αποθέωση της ξεπέτας... Βιαζόταν πολύ να χύσω, να τελειώνω, άλλη συμπεριφορά από την πρώτη φορά που την γνώρισα.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.013
Πόντοι
20.686
Με την Μαριάννα , την τελευταία φορά, την γαμουσα ιεραποστολικά και στο μουνι, και όταν το έβαλα στον κωλο της δεν με άφησε να μπω καλά, κρατούσε απόσταση, και σε 2 λεπτά με σταμάτησε γιατί είπε ότι πονούσε.

Λες να έπεσα σε άσχημη στιγμή; Γενικώς τις δύο τελευταίες φόρες (από τις τρεις που την είδα), ήταν η αποθέωση της ξεπέτας... Βιαζόταν πολύ να χύσω, να τελειώνω, άλλη συμπεριφορά από την πρώτη φορά που την γνώρισα.
Έτσι είναι η Μαριάνα.
Δυστυχώς μεγάλη ξεπετα.
Το περίεργο είναι πως δεν σου ζήτησε +20.
Μια φορά εμένα ενώ την είχα πάρει κιαλλες φορές μου λέει για αφιλτρο μπουκι +20.
Ήταν και η τελευταία της .
Αρπακτικό.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Έτσι είναι η Μαριάνα.
Δυστυχώς μεγάλη ξεπετα.
Το περίεργο είναι πως δεν σου ζήτησε +20.
Μια φορά εμένα ενώ την είχα πάρει κιαλλες φορές μου λέει για αφιλτρο μπουκι +20.
Ήταν και η τελευταία της .
Αρπακτικό.
Τι να σου πω, δεν μου ζήτησε, αλλά θα της τα είχα δώσει αν το ζητούσε, είχα κ τρελή καύλα στο κωλαρακι της μέσα.

Την τελευταία φορά, της είπα να το κάνουμε ώρα, θα πλήρωνα τα 100(είχα πάρει μισάωρο), αλλά μου είπε ότι δεν είναι δυνατόν να βγάλει όλη την βάρδια αν οι πελάτες γαμανε σαν εμένα, σαν "25αχρονο", δεν αντέχει(ίσως και μην θέλει να ζοριστει σε υψηλούς ρυθμούς).
Τότε με είχε πειράξει λιγάκι αυτό, αλλά όταν το σκέφτηκα αργότερα, κατέληξα ότι για τα 40+ χρόνια μου είμαι ακόμη καλά.

Πάντως, δεν ξαναπήγα μετά από τις δύο τελευταίες φορές, ενώ η συγκεκριμένη γυναίκα με τρελαίνει, γίνομαι ηφαίστειο μαζί της... αλλά με τις ξεπετες που μου έριξε...

Τελευταία τροποποίηση:

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646

Ναι το καταλαβαίνω.Το έχουν πει και άλλοι μια έτσι μια αλλιώς είναι..

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.086
Πόντοι
2.836
Γεια σας παιδιά, απορία luxury spa έχει μόνο την Λαουρα ,ξέρει κάποιος τα ποσά στο 30λεπτο και 60λεπτο?????

Καντηλανάφτης

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Σεπ 2019
Κριτικές
38
Like
4.758
Πόντοι
5.646

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Αυτο είναι μασάτζιδικο η στούντιο;δεν έχω καταλάβει...
Είναι ένα studio που λειτουργεί και σαν μασαζ έχοντας τιμές για ολα τα γούστα. Δεν θα βρεις μια ώρα 80 με δυο, αλλα εχει τιμές καλύτερες απο studio, π.χ. 45 λεπτα 100.....
Η Λαουρα είναι/ηταν κατα την γνώμη μου ότι καλυτερο εχει περάσει ποτε απο τα studio. Εχει μεγαλώσει τώρα αλλα οι υπηρεσιες της παραμένουν τοπ. Το μαγαζι είναι πολυτελέστατο και ότι πιο καθαρο υπαρχει.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Είναι ένα studio που λειτουργεί και σαν μασαζ έχοντας τιμές για ολα τα γούστα. Δεν θα βρεις μια ώρα 80 με δυο, αλλα εχει τιμές καλύτερες απο studio, π.χ. 45 λεπτα 100.....
Η Λαουρα είναι/ηταν κατα την γνώμη μου ότι καλυτερο εχει περάσει ποτε απο τα studio. Εχει μεγαλώσει τώρα αλλα οι υπηρεσιες της παραμένουν τοπ. Το μαγαζι είναι πολυτελέστατο και ότι πιο καθαρο υπαρχει.
Πού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.092
Πόντοι
4.130
Πού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.
Γ. Μπουζιανη 2 & Βουλιαγμενης ένα η δυο δρόμους πιο κοντα (προς την Αθήνα) απο το Εθναρχου Μακαριου. Πορτα γκρι με εξωτερικό κουδούνι. Δεν υπάρχουν αλλα διακριτικά...

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Μύστες μου καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ξέρουμε ποια μασατζιδικα επιτρέπουν δυο πιστολιές στην ώρα η το μισάωρο , όπως είναι στη Σοφία στο Λαγουμιτζη ;;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496
Μύστες μου καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ξέρουμε ποια μασατζιδικα επιτρέπουν δυο πιστολιές στην ώρα η το μισάωρο , όπως είναι στη Σοφία στο Λαγουμιτζη ;;
Νομίζω είναι το μοναδικό..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom