xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Για ποιο λόγο;Η καλύτερη περίοδος είναι από ότι λένε.Εγω δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει...
Νοέμβρη είναι σούπερ.
Για ποιο λόγο;Η καλύτερη περίοδος είναι από ότι λένε.Εγω δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει...
Με την Μαριάννα , την τελευταία φορά, την γαμουσα ιεραποστολικά και στο μουνι, και όταν το έβαλα στον κωλο της δεν με άφησε να μπω καλά, κρατούσε απόσταση, και σε 2 λεπτά με σταμάτησε γιατί είπε ότι πονούσε.Καλλιρρόης Μαριάννα και Ρούλα
Στο Συγγρού ποιες;
Έτσι είναι η Μαριάνα.Με την Μαριάννα , την τελευταία φορά, την γαμουσα ιεραποστολικά και στο μουνι, και όταν το έβαλα στον κωλο της δεν με άφησε να μπω καλά, κρατούσε απόσταση, και σε 2 λεπτά με σταμάτησε γιατί είπε ότι πονούσε.
Λες να έπεσα σε άσχημη στιγμή; Γενικώς τις δύο τελευταίες φόρες (από τις τρεις που την είδα), ήταν η αποθέωση της ξεπέτας... Βιαζόταν πολύ να χύσω, να τελειώνω, άλλη συμπεριφορά από την πρώτη φορά που την γνώρισα.
Εβαλε σφιχτηρα.Μηπως μαζι με τα βυζια εφτιαξε και το μουνακι;
Τι να σου πω, δεν μου ζήτησε, αλλά θα της τα είχα δώσει αν το ζητούσε, είχα κ τρελή καύλα στο κωλαρακι της μέσα.Έτσι είναι η Μαριάνα.
Δυστυχώς μεγάλη ξεπετα.
Το περίεργο είναι πως δεν σου ζήτησε +20.
Μια φορά εμένα ενώ την είχα πάρει κιαλλες φορές μου λέει για αφιλτρο μπουκι +20.
Ήταν και η τελευταία της .
Αρπακτικό.
Ναι το καταλαβαίνω.Το έχουν πει και άλλοι μια έτσι μια αλλιώς είναι..Με την Μαριάννα , την τελευταία φορά, την γαμουσα ιεραποστολικά και στο μουνι, και όταν το έβαλα στον κωλο της δεν με άφησε να μπω καλά, κρατούσε απόσταση, και σε 2 λεπτά με σταμάτησε γιατί είπε ότι πονούσε.
Λες να έπεσα σε άσχημη στιγμή; Γενικώς τις δύο τελευταίες φόρες (από τις τρεις που την είδα), ήταν η αποθέωση της ξεπέτας... Βιαζόταν πολύ να χύσω, να τελειώνω, άλλη συμπεριφορά από την πρώτη φορά που την γνώρισα.
Αυτο είναι μασάτζιδικο η στούντιο;δεν έχω καταλάβει...Γεια σας παιδιά, απορία luxury spa έχει μόνο την Λαουρα ,ξέρει κάποιος τα ποσά στο 30λεπτο και 60λεπτο?????
Μασαζ ειναι..Αυτο είναι μασάτζιδικο η στούντιο;δεν έχω καταλάβει...
Άλλαξε γιατί πρώτα στούντιο ήταν.Ισως τώρα είναι πιο ενδιαφέρον.Μασαζ ειναι..
Σιγά μην ζητήσουν και αφμΈχει πάει κανείς ανεμβολίαστος να μάθουμε τι παίζει αν ελέγχουν αυστηρά;
Που ακριβώς;Έχεις συναντήσει σε κάποιο δυσκολία...;Έχει πάει κανείς ανεμβολίαστος να μάθουμε τι παίζει αν ελέγχουν αυστηρά;
Εμβολιασμένος είμαι αλλά πουθενά δε μου ζήτησαν αποδεικτικό.Έχει πάει κανείς ανεμβολίαστος να μάθουμε τι παίζει αν ελέγχουν αυστηρά;
Και ούτε θα σου ζητήσουν.Εμβολιασμένος είμαι αλλά πουθενά δε μου ζήτησαν αποδεικτικό.
Τι να πω αφού δεν έχω πάει...Για ποιο λόγο;
Νοέμβρη είναι σούπερ.
Είναι ένα studio που λειτουργεί και σαν μασαζ έχοντας τιμές για ολα τα γούστα. Δεν θα βρεις μια ώρα 80 με δυο, αλλα εχει τιμές καλύτερες απο studio, π.χ. 45 λεπτα 100.....Αυτο είναι μασάτζιδικο η στούντιο;δεν έχω καταλάβει...
Πού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.Είναι ένα studio που λειτουργεί και σαν μασαζ έχοντας τιμές για ολα τα γούστα. Δεν θα βρεις μια ώρα 80 με δυο, αλλα εχει τιμές καλύτερες απο studio, π.χ. 45 λεπτα 100.....
Η Λαουρα είναι/ηταν κατα την γνώμη μου ότι καλυτερο εχει περάσει ποτε απο τα studio. Εχει μεγαλώσει τώρα αλλα οι υπηρεσιες της παραμένουν τοπ. Το μαγαζι είναι πολυτελέστατο και ότι πιο καθαρο υπαρχει.
Γ. Μπουζιανη 2 & Βουλιαγμενης ένα η δυο δρόμους πιο κοντα (προς την Αθήνα) απο το Εθναρχου Μακαριου. Πορτα γκρι με εξωτερικό κουδούνι. Δεν υπάρχουν αλλα διακριτικά...Πού είναι αυτό; Δεν το βρίσκω ούτε σε αναζήτησε γκουγκλ ή εδώ. Μου βγάζει όλα τα άσχετα(πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να φτιάξουν μια μηχανή αναζήτησης αποκλειστικά για μπουρδελιάρηδες). Ευχαριστώ.
Νομίζω είναι το μοναδικό..Μύστες μου καλησπέρα να κάνω μια ερώτηση ξέρουμε ποια μασατζιδικα επιτρέπουν δυο πιστολιές στην ώρα η το μισάωρο , όπως είναι στη Σοφία στο Λαγουμιτζη ;;