Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (6 μέλη και 39 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.733
Πόντοι
6.946
Υ.Γ.2: Μην με παρεξηγήσετε, δεν έχω κάτι με τους μπάτσους, έχω και στο σόι, τη δουλειά τους κάνουν και αυτοί.

Panos 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Κριτικές
25
Like
1.119
Πόντοι
990
Καλησπέρα
Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο μασάζ κοντά στη περιοχή του Χαλανδρίου;
Και προς Ψυχικό αν υπάρχει κάποιο;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.053
Πόντοι
42.697
Καλησπέρα
Γνωρίζουμε αν υπάρχει κάποιο μασάζ κοντά στη περιοχή του Χαλανδρίου;
Και προς Ψυχικό αν υπάρχει κάποιο;
κάποτε υπήρχαν μασάζ με φουλ πρόγραμμα και στις δύο αυτές περιοχές. εγώ και χρόνια όμως δυστυχώς έχουν κλεισει

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Πέρασμα από Β. Σοφίας 66 για χαλαρωτικό μασάζ(προτού αναχωρήσω για άλλα), με φυσιοθεραπευτή(με φθηνό κουπόνι από ιστοσελίδα). ΄Ήμουν πολύ πιασμένος τελευταία.

Στο τέλος, ρώτησα αν κάνουν και γυναίκες μασάζ εκεί, μου απάντησαν πως κάνουν ΜΟΝΟ αποτρίχωση και τέτοια γυναικεία(ενώ όσο έκανα μασάζ, άκουγα τα βογγητά κάποιας-του αγώνος- από άλλο δωμάτιο, και ΔΕΝ είναι η φαντασία ούτε είμαι τρελός, ακούγονταν καθαρά, έστω χαμηλόφωνα, προσπαθούσαν να τα καλύψουν οι κυρίες της υποδοχής ανεβάζοντας τον τόνο της -δήθεν-συζήτησής τους). Μάλιστα....

Τόσο πολύ φαίνομαι για μπάτσος; Τι να πω...

Υ.Γ.: να κάνω λάθος ότι παίζει και απολαυστικό μασάζ; Άντε να το δεχτώ(αν και έχω διαβάσει άλλα)... τα βογγητά όμως τα άκουσα, όπως και τον τόνο των φωνών που ανέβαινε για να σκεπάσουν.
Τους είχα πάρει τηλέφωνο πριν χρόνια να δω αν ήταν στο ίδιο στυλ με το Έλενα και τους ρώτησα αν ισχύουν τα κουπόνια, χωρίς να έχει προηγηθεί άλλος διάλογος πέρα από τα καλημέρα καλησπέρα κλπ Εκνευρισμένη μου απαντησε πως αν πάρετε κουπόνι μασάζ θα σας κάνει άντρας .. ρε ουστ από εκεί που θα σας παρακαλάμε κιόλας.. Η άλλη χαζή ειναι που λέει 25 ευρώ πας και σου λέει έχουμε κιαλλα προγράμματα καθήστε να σας τα πούμε ..

Nipper

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2019
Like
324
Πόντοι
20
Παιδες, πριν λιγο τελειωσα με την γυμναστική μου και μπηκα να σας γραψω κριτική, μιας και τρώω!

Λοιπόν, πηγε να εξελίχθει σε πολυ fail η βολτούλα μου προς την Μιχαλακοπούλου (nurumassage.gr). Είχα παρει τηλεφωνο τον τυπο, το μεσημερι, να τον ρωτησω περι τιμων και αν ειναι ανοιχτοι... Μου ειπε τις τιμες, τι συμβαινει πανω-κατω στο νουρου και οτι ειναι ανοιχτοι. Οκ του λεω, θα περασω το απογευματακι! "οκ" μου λεει ο λεκές.

Κάνω τις ντουζάρες μου, βαζω τα ωραια μου τα ρουχαλάκια, ανοιγω και το a/c στο αμαξι για να μην ιδρώσω με την κολόζεστη και παω... Παρκάρω κοντα στο μαγαζάκι, βγαινω απο το αμαξι, περπαταω μεχρι την πολυκατοικια, αλλα δεν μπορω να βρω το κουδουνι, ηταν ολα με επιθετα. Τον παιρνω τηλεφωνο, του λεω οτι ειμαι απ' εξω. Μου λεει "Εχετε κλεισει ραντεβου?" , του λεω "ειχα παρει τηλεφωνο το μεσημερακι και ειχα πει οτι θα περασω", μου λεει "δυστυχως δεν εχουμε τιποτα για σημερα, γινεται ο κακος χαμος"... "ΟΚ" του λεω και κλεινουμε. Ξενερωμενος φουλ, αφου ειχα φαει ταλαιπα τσαμπα, μπαινω στο site να δω αν λεει καπου για ραντεβου και βλεπω οτι εχει ενα κουμπι που κλεινεις ραντεβου για μασαζ. Βλέπω ενα διαθεσιμο για τις 18:40, αλλα ηθελε πληρωμη μεσω paypal in advance, για να το κλεισεις (εγω ειχα σηκωσει 100αρου, που να ξερω..). Τον παιρνω ξανα, του λεω "βλεπω στο site οτι εχει 18:40". Μου λεει οτι αυτο κρατηθηκε, εχει μονο ενα ακυρωμενο για τις 8. Κοιταω το ρολοϊ μου, ηταν ακομα 5... Του λεω "καλα, σε παιρνω σε λιγο". Δεν υπηρχε περιπτωση να παω σπιτι και να ξανακατεβω Μιχαλακοπουλου. Πάντως, ο τυπος ειπε οτι εχει 8 ακομα ραντεβου για νουρου (και ηταν 5 το απογευμα οταν το ειπε).

Με τα πολλα, μπαινω λιγο στο site του Golden City Spa, μιας και ειναι 2 τετραγωνα απο κει, να δω τι εχει. Βλέπω, κατι μου αρεσει, παιρνω τηλεφωνο. Μου λεει οτι εχει καποιες καινουργιες, οκ της λεω, σου ερχομαι! Περπατησα, παω City Gold, με παει στο δωματιο, μου βαζει ενα ποτηρακι νερο και αρχιζουν να ρχονται τα κοριτσουδια. Τρεις βγηκαν, η Λιζα (ωραιο κοριτσάκι, λιγο διπλανη πορτα, ψιλο-μπαμπατσικο με ωραιο 2.5αρι βυζακι και ωραιο δερμα (24-25 χρονων ηταν, μου ειπε) και οι 2 ακομα, που δεν συγκρατησα ονομα, γιατι ειχα αποφασίσει. Κανω ενα ντουζακι, παω στο κρεβάτι, ερχεται μέσα, με ρωταει αν θελω να μου κανει με λάδι ή με κρεμα, της λεω "ο,τι προτιμας εσυ, δεν εχω θεμα", γδύνομαι, ξαπλωνω και ξεκιναει.

Της ειπα να μου κανει παρα πολυ χαλαρωτικο, δεν ειχα ορεξη για πιεσεις μεσημεριατικα. Εκανε χαδάκια, στην ουσια, αλλα αισθησιακα, οχι της ξεπετας. Περναγε απο ολα τα σημεια και εκανε ωραια παιχνιδάκια στα επιμαχα. Εκανε αρκετο μασαζακι (35' απο τα 45' που ειχα παρει, 100 ευρω το κοστος). Καποια στιγμη γυρνάω, συνεχιζει και εκει ενα ωραιο μασαζακι, μεχρι που αρχιζει και γδύνεται πανω-κατω και αρχιζει και παιζει παρα πουλ ωραια με τον "μικρό". Αμέσως γινομαι πετρα, ενω την πασπατευω και εγω λιγο διακριτικα (ανασκελα γαρ...). Μολις εγινε πετρα, μου φοραει σκουφο και αρχιζει πιπα ωραια, χωρις καθολου χερι και παρα το γεγονος οτι ηταν σε σκουφι, την εβρισκα απιστευτα (ειχε κανει και καλο build-up). Δυστυχως, ηταν πολυ καλή η πιπα και ενω σκεφτομουν πολυ ασχημα πραγματα, δεν καταφερα να μην τελειώσω (ποιος εγω, που με πιπα δεν τελειωνω ουτε σε 2 μερες), οπότε δεν προλαβα να παω στο κομμάτι του σεξ, οπου ήθελα.

Ειχε μεινει ελαχιστη ωρα, οπότε δεν προχωρήσαμε σε σεξάκι. Ειπαμε 2,3 κουβεντες, ηταν αρκετα χαρουμενος ανθρωπος.
Μπορει να ξεκινησα για αλλου, αλλά αλλου κατεληξα. Ισως να περασα και καλύτερα, ποιος ξερει...

Συγκεντρωτικά, ωραια χαδάκια (εγω τα ζητησα, αυτη ηξερε μασαζ), ωραια κολπακια στην πιπα και στα επιμαχα, καθολου σνομπ, ωραιο κοριτσακι με μετριο βυζακι αλλα καθολου πεσμενο, κωλο τίμιο και προσωπο διπλανης πορτας (οχι σαν να την εχει φαει στη μουρη). 45' 100 ευρω πιπα με σκουφο και θα γινοταν και σεξ (και την 1η φορα που ειχα παει, πριν κανενα 5μηνο, ειχα παρει 1 ωριτσα και προλαβαμε καλό σεξ με μια αλλη κοπελα). Οκ, θα μπορουσε να ειναι πιο φθηνο, αλλα θα μπορουσε και πιο ακριβο...

Πέρασμα από Β. Σοφίας 66 για χαλαρωτικό μασάζ(προτού αναχωρήσω για άλλα), με φυσιοθεραπευτή(με φθηνό κουπόνι από ιστοσελίδα). ΄Ήμουν πολύ πιασμένος τελευταία.

Στο τέλος, ρώτησα αν κάνουν και γυναίκες μασάζ εκεί, μου απάντησαν πως κάνουν ΜΟΝΟ αποτρίχωση και τέτοια γυναικεία(ενώ όσο έκανα μασάζ, άκουγα τα βογγητά κάποιας-του αγώνος- από άλλο δωμάτιο, και ΔΕΝ είναι η φαντασία ούτε είμαι τρελός, ακούγονταν καθαρά, έστω χαμηλόφωνα, προσπαθούσαν να τα καλύψουν οι κυρίες της υποδοχής ανεβάζοντας τον τόνο της -δήθεν-συζήτησής τους). Μάλιστα....

Τόσο πολύ φαίνομαι για μπάτσος; Τι να πω...

Υ.Γ.: να κάνω λάθος ότι παίζει και απολαυστικό μασάζ; Άντε να το δεχτώ(αν και έχω διαβάσει άλλα)... τα βογγητά όμως τα άκουσα, όπως και τον τόνο των φωνών που ανέβαινε για να σκεπάσουν.

Όταν βλέπουν ή ακούνε για κουπόνια μάλλον παθαίνουν αλλεργία και... ανεβάζουν τον τόνο των φωνών!??

takis84

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2021
Like
18
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ στην παρεα.....πειτε κανα λαδομαγαζο να δεινουν και κωλαρακι...σας ευχαριστω εκ τον προτερον

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Εχει και άλλες δυο-τρεις όμορφες. Αλλα για να πούμε όλη την αλήθεια, που την έχω γραψει ήδη δυο φορές, οι πετσετες δεν είναι σφραγισμένες και παιρνεις μια εσύ και μια η κοπελα και αυτο είναι....επισης τα δυο σουτ κάνουν 100 για όσους το υπολογίζουν....
Το υπολογιζουμε δεν γίνεται αλλιώς.Λιγα εχουν μείνει με αυτή τη τιμολογιακή πολιτική.
Τα περισσότερα στα 80 είναι.

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.609
Πόντοι
496

walker 76