Μαπα και η Αννα η μαυρουλα απο Μπακνανα ,σε περιπτωση που επιστρεψει.
Σε περιπτωση που οχι εφαγα dejavou μαζι με τη φολα οτι εχω δει και εχω διαβασει πως ακριβως φερεται και τωρα το ζω.Τολμω να πω πως ειναι η Alex απο Your Angels,δεν ειναι σιγουρο αλλα το συντριπτικα πιθανοτερο.
Προσοχη τροπικο κουκλακι αλλα μεγαλη φολα.Υποχονδρια ως αηδιας μεχρι και στην καποτα βαζει απολυμαντικο αφου στην φορεσει για πιπα ενω προμοτορες λενε για ελευθερο ,επικινδυνο μασαζ με αγκωνες σε σπονδυλικες στυλες κλπ,γλωσσοφιλα με τιποτα μονο λαιμο μαγουλα αφησε ενω προμοτορες αφηνουν να εννοηθει οτι δινει,σταση εντελως παθητικη αντε γαμα να φυγεις και φυσικα εφυγα αχυστος χωρις να γαμησω καν μιας και λιγο η απαθεια λιγο το αβολο στρωμα μου επεφτε σε ms.Πιπα λογω χειλιων ψιλοκαλη μονο ετσι με κραταγε σκληρο αλλα "κουραστηκε" αντι εστω να με τελειωσει ετσι .
Δεν τα βαζω με το μαγαζι φυσικα μιας και θελω να δοκιμασω την Ελενα αλλα ειναι μαλακια στον ιδιο χωρο με τοσο γνωστη μασερ να παιρνεις τετοιο σερβις .Γλιτωστε χρονο και λεφτα η τυπισα ειναι σαν τις σειρηνες του Οδυσσεα κουκλαρα και την πατας για πλακα.Cute κ μη αγενης αλλα Φολαρα.