Νομίζω δύο φορές στην 1 ώρα.Ρε παιδες μια διευκρινηση... Στο Central στο προγραμμα της μιας ωρας χυνεις οσες φορες προλαβεις ή μια και τελος?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Ευχαριστω!Νομίζω δύο φορές στην 1 ώρα.
Και να υποθεσω η τιμη ειναι καθαρη €80... αν πανε να μου ζητησουν εξτρα θα προσπαθουν να με πιασουν μαλακα..... Σωστα?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Νομίζω ότι για ώρα και δύο φορές, είναι στα 100€, όπως και στο Καλλιρρόης 40κατι(η ισως και ακριβότερα, π.χ.30' 60€, 45' 80€, 60' 100€). Πάντως, σίγουρα όχι 80€.Ευχαριστω!
Και να υποθεσω η τιμη ειναι καθαρη €80... αν πανε να μου ζητησουν εξτρα θα προσπαθουν να με πιασουν μαλακα..... Σωστα?
Μήπως ξέρει κανείς τι παίζει εδώ; https://beautycleaners.gr/
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Ολα αυτα μπορω να τα συζητησω με την τσατσα στην υποδοχη ή και καλα κανουν οτι δεν ξερουν και τα συζηταω με την κοπελα (και τον πουτσο μου τον κλαιγανε...)Νομίζω ότι για ώρα και δύο φορές, είναι στα 100€, όπως και στο Καλλιρρόης 40κατι(η ισως και ακριβότερα, π.χ.30' 60€, 45' 80€, 60' 100€). Πάντως, σίγουρα όχι 80€.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Τις τιμές τις ρωτάς και στις λέει η τσατσά. Αν θέλεις κάτι άλλο, πιθανόν να το κανονίσεις με την κοπέλα αν συμφωνεί, υποθέτω.Ολα αυτα μπορω να τα συζητησω με την τσατσα στην υποδοχη ή και καλα κανουν οτι δεν ξερουν και τα συζηταω με την κοπελα (και τον πουτσο μου τον κλαιγανε...)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Με το μπαρδον αλλά το σωστό είναι απολοτρυπικησυγγνωμη , το σαιτ ειναι αυτο που λεει ολοτροπικη ?
αυτά καλύτερα να τα συνεννοηθείς από κοντά.Συναγωνιστές τά φώτα σας!! Τήν Τάνια από τό central spa τήν έχω βάλει καιρό στό μάτι, αλλά τελικά όλο καί κάπου αλλού έμπλεκα καί δέν πήγαινα!! θά ήθελα λοιπόν τά φώτα σας ως πρός τό πρόγραμμα πού κάνει, κάποιοι συναγωνιστές είπαν ότι κάνει καί πρωκτικό, καθώς επίσης καί σέ τί τιμές κυμαίνεται τό πρόγραμμα αυτό, καθώς κάποιοι συναγωνιστές είπαν ότι είναι +20 ευρώ...ισχύει αυτό ή είναι όπως καί αλλού, 80 ευρώ η ώρα, μέ όλα νά συμπεριλαμβάνονται?
Οπότε πας εκεί και κανείς τις ερωτήσεις σου
Μην αλλά πούμε και άλλα γίνουν
giannis939
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.207
- Πόντοι
- 486
Το Λαγουμιτζη 23 δεν εχεις site να βλεπουμε τις κοπελες εεε?
Ή εγω ειμαι χαζος και δεν το βρισκω?
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Θέλω να πιστεύω ότι αυτο εννοούσε με το «όσες προλαβαίνεις»......Νομίζω δύο φορές στην 1 ώρα.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.098
- Πόντοι
- 4.130
Δεν εχει φωτο απο τις κοπέλες και στις περιγραφές που έχουν γίνει θα δεις ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, όποτε....ιδού η Ρόδος....Το Λαγουμιτζη 23 δεν εχεις site να βλεπουμε τις κοπελες εεε?
ωραιοςΜαπα και η Αννα η μαυρουλα απο Μπακνανα ,σε περιπτωση που επιστρεψει.
Σε περιπτωση που οχι εφαγα dejavou μαζι με τη φολα οτι εχω δει και εχω διαβασει πως ακριβως φερεται και τωρα το ζω.Τολμω να πω πως ειναι η Alex απο Your Angels,δεν ειναι σιγουρο αλλα το συντριπτικα πιθανοτερο.
Προσοχη τροπικο κουκλακι αλλα μεγαλη φολα.Υποχονδρια ως αηδιας μεχρι και στην καποτα βαζει απολυμαντικο αφου στην φορεσει για πιπα ενω προμοτορες λενε για ελευθερο ,επικινδυνο μασαζ με αγκωνες σε σπονδυλικες στυλες κλπ,γλωσσοφιλα με τιποτα μονο λαιμο μαγουλα αφησε ενω προμοτορες αφηνουν να εννοηθει οτι δινει,σταση εντελως παθητικη αντε γαμα να φυγεις και φυσικα εφυγα αχυστος χωρις να γαμησω καν μιας και λιγο η απαθεια λιγο το αβολο στρωμα μου επεφτε σε ms.Πιπα λογω χειλιων ψιλοκαλη μονο ετσι με κραταγε σκληρο αλλα "κουραστηκε" αντι εστω να με τελειωσει ετσι .
Δεν τα βαζω με το μαγαζι φυσικα μιας και θελω να δοκιμασω την Ελενα αλλα ειναι μαλακια στον ιδιο χωρο με τοσο γνωστη μασερ να παιρνεις τετοιο σερβις .Γλιτωστε χρονο και λεφτα η τυπισα ειναι σαν τις σειρηνες του Οδυσσεα κουκλαρα και την πατας για πλακα.Cute κ μη αγενης αλλα Φολαρα.
Φιλε με την πληροφορικη ασχολεισαι ( στρωμα μου επεφτε σε ms )
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 506
Προς Χαλάνδρι Χολαργό υπάρχει τιποτα
Jenny Jeny
Σε περιμένω με την φίλη μου την Jenny στον χώρο μας στην περιοχη του χολαργού για να σου προσφέρουμε μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων μασάζ. Από 60 ευρώ και ώρες επικοινωνίας από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. 6989675626
kanesex.com
Μασάζ με το στήθος
Μασάζ με το στήθος Ζίνα, αυταρχική Κυρία έμπειρη Ελληνίδα 37χρονη προσφέρω δυναμικό μασάζ tantra και kinky παιχνίδια προς εσάς. Με βρίσκεις στο προσωπικό μου χώρο στο Νέο Ψυχικό. Διακριτικό και εχεμυθο περιβάλλον. 69 94 - 72 - 29 - 83 Ώρες 10.30π.μ. – 20.00μ.μ.
kanesex.com
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.893
- Πόντοι
- 746
Στο σολωμού 70 (ιρις μασάζ) ξέρουμε τι τιμές παίζουν και αν αξίζει?
Ευχαριστώ.
Ευχαριστώ.
Λογικά 60 η μισή ωρίτσα...Στο σολωμού 70 (ιρις μασάζ) ξέρουμε τι τιμές παίζουν και αν αξίζει?
Ευχαριστώ.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
Νομίζω μισή ώρα 60 ευρώ 45 λεπτά 70 ευρώ. Εκεί παίζει μπάλα η Πολωνή Αλινα η βυζαρου που είναι πολύ καλή σε ολαΣτο σολωμού 70 (ιρις μασάζ) ξέρουμε τι τιμές παίζουν και αν αξίζει?
Ευχαριστώ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μεσογείων 208 υπάρχει μαδατζιδικοΠρος Χαλάνδρι Χολαργό υπάρχει τιποτα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όνομα, τιμές, παρουσίες, αν είναι όπως τα άλλα πέριξ της Συγγρού στο πρόγραμμα(και δεν μένουν μόνο σε φραπέδες).Μεσογείων 208 υπάρχει μαδατζιδικο
Ευχαριστώ.
Αφού είναι στα μασάτζιδικα που γαμας γιατί να παρέχουν μόνο φραπέ;Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, όνομα, τιμές, παρουσίες, αν είναι όπως τα άλλα πέριξ της Συγγρού στο πρόγραμμα(και δεν μένουν μόνο σε φραπέδες).
Ευχαριστώ.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.940
- Πόντοι
- 6.946
Σωστά, από κεκτημένη ταχύτητα το έγραψα, λάθος.Αφού είναι στα μασάτζιδικα που γαμας γιατί να παρέχουν μόνο φραπέ;
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66