κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.759
- Πόντοι
- 19.795
Σιγουρα η Αλισια. Καποιοι συναγωνιστες ειχαν γραψει και για αλλες.Καλλιρρόης Μαριάννα και Ρούλα
Στο Συγγρού ποιες;
Καλλιροης και η Τανια.
Σιγουρα η Αλισια. Καποιοι συναγωνιστες ειχαν γραψει και για αλλες.Καλλιρρόης Μαριάννα και Ρούλα
Στο Συγγρού ποιες;
με τόσο στενό που είναι της Ρούλας τι να το κάνεις το κωλαράκι? Επαθα πλάκα νόμισα το έσφιγγε όπως κάνει και η ζωή αλλά δεν παίζει να το κράταγε τόση ώρα σφιγμένο!Καλλιρρόης Μαριάννα και Ρούλα
Στο Συγγρού ποιες;
Λαγουμιτζή ποιες;Σιγουρα η Αλισια. Καποιοι συναγωνιστες ειχαν γραψει και για αλλες.
Καλλιροης και η Τανια.
πηγαίνεις και σου λέει εκείνη την ώρα η κα Σοφία αν την ρωτήσεις το ίδιο και ΣυγγρούΛαγουμιτζή ποιες;
με τόσο στενό που είναι της Ρούλας τι να το κάνεις το κωλαράκι? Επαθα πλάκα νόμισα το έσφιγγε όπως κάνει και η ζωή αλλά δεν παίζει να το κράταγε τόση ώρα σφιγμένο!
Τώρα πρέπει να είναι στο Συγγρού 40-42Είχαν πάει δύο καλές από Λ23.
Και φαντάσου τι κι αν έχει μπει εκεί μέσα .με τόσο στενό που είναι της Ρούλας τι να το κάνεις το κωλαράκι? Επαθα πλάκα νόμισα το έσφιγγε όπως κάνει και η ζωή αλλά δεν παίζει να το κράταγε τόση ώρα σφιγμένο!
Αν σου πω ότι δεν έχω καταλάβει;Μιλάμε για την γνωστή από Σαπφούς-Δημοκρίτου?Στις φωτογραφίες δεν μοιάζει.
Σίγουρο;Βέβαια έχω διαβάσει ότι είναι με τις ώρες της.Από Λαγουμιτζή η Αγάπη σταμάτησε να δώνει από πίσω.
Μηπως μαζι με τα βυζια εφτιαξε και το μουνακι;Και φαντάσου τι κι αν έχει μπει εκεί μέσα .
Εσύ τι κάνεις εδώ?? Νόμισα ήσουν μόνιμα στην Ταϊλάνδη! Η λογική αυτό λέει.. τόσα που έχουν μπει δεν παίζει να είναι τόσο στενό..Μηπως μαζι με τα βυζια εφτιαξε και το μουνακι;
Ταυλανδη απο Φλεβαρη, γμτ.Εσύ τι κάνεις εδώ?? Νόμισα ήσουν μόνιμα στην Ταϊλάνδη! Η λογική αυτό λέει.. τόσα που έχουν μπει δεν παίζει να είναι τόσο στενό..
Η καλύτερη περίοδος είναι από ότι λένε.Εγω δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει...Ταυλανδη απο Φλεβαρη, γμτ.
Μας κατέστρεψε ο covid .. έχω πάθει στερητικό 2 φορές τον χρόνο πήγαιναΤαυλανδη απο Φλεβαρη, γμτ.
Εγω να δεις. Ειναι μαγισσες εκει κατω και μας εχουν παρει τα μυαλα και την καρδια. Καθε φορα γυρναει το κορμι μονο, αδειο.Μας κατέστρεψε ο covid .. έχω πάθει στερητικό 2 φορές τον χρόνο πήγαινα
εγώ που έχω πάει όλες τις εποχές προτιμώ τον Αύγουστο πάντως, λίγος κόσμος καλή εξυπηρέτηση φτηνότερα όλα.. και δεν ψάχνεις καμία.. Μπορεί απο τις 100 καλές που θα βρείς Δεκέμβριο να είναι 50 τον Αύγουστο αλλά έχει 45 πελάτες τότε και όχι 105 πελάτες που έχει τον Δεκέμβριο.. Είναι προσγειωμένες όλες σε αυτά που ζητάνεΗ καλύτερη περίοδος είναι από ότι λένε.Εγω δεν έχω πάει αλλά έχω ακούσει...
Σήμερα ήμουν μαζί της, της το ζήτησα και μου είπε το σταμάτησε .Σίγουρο;Βέβαια έχω διαβάσει ότι είναι με τις ώρες της.