Οχι νεαρες. Προχθες ηταν στο Συγγρου 108.Εμφάνιση;milfs;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (5 μέλη και 37 επισκέπτες)
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Αφού δεν ενημέρωνε κανείς, είπα να κάνω εγώ το κασκαντεριλίκι. Σαλονάρισμα ενός δευτερολέπτου και από τις δύο που απέπνεε έναν αέρα φόλας. Διάλεξα την Αριάδνη που χαιρέτισε λίγο πιο ζωηρά. Της είπα ότι θέλω το απλό πρόγραμμα μισαώρου και τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να δώσω το πορνοπαράβολο, με πληροφορεί ότι οι πριγκίπισσες έχουν ειδικό πρόγραμμα επειδή θα δουλέψουν μόνο για 15 μέρες. 50 ευρώ το απλό για 20 λεπτά, 70 ευρώ αν θέλω και σεξ ΚΑΙ μασάζ για 20 λεπτά, 100 ευρώ για έξτρα ελεύθερο στοματικό και 69 για μισή ώρα, 150 ευρώ για μία ώρα. Της είπα ότι αυτά δεν τα γράφει πουθενά στο ίντερνετ και αποχώρησα ευγενικά. Για μαλάκες ψάχνουν; Είπαμε μουνάρες, αλλά σιγά μη δώσω και 100 ευρώ για να έχω αυτά που θέλω και μόνο για μισή ώρα. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα δε θα δίνανε φιλιά και θα ήταν φολάρες μέσα.
new_intown
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2021
- Like
- 1.088
- Πόντοι
- 201
και πολύ καλά έκανες! αν μας έλεγες και που θα ήταν ακόμα καλύτερα!Αφού δεν ενημέρωνε κανείς, είπα να κάνω εγώ το κασκαντεριλίκι. Σαλονάρισμα ενός δευτερολέπτου και από τις δύο που απέπνεε έναν αέρα φόλας. Διάλεξα την Αριάδνη που χαιρέτισε λίγο πιο ζωηρά. Της είπα ότι θέλω το απλό πρόγραμμα μισαώρου και τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να δώσω το πορνοπαράβολο, με πληροφορεί ότι οι πριγκίπισσες έχουν ειδικό πρόγραμμα επειδή θα δουλέψουν μόνο για 15 μέρες. 50 ευρώ το απλό για 20 λεπτά, 70 ευρώ αν θέλω και σεξ ΚΑΙ μασάζ για 20 λεπτά, 100 ευρώ για έξτρα ελεύθερο στοματικό και 69 για μισή ώρα, 150 ευρώ για μία ώρα. Της είπα ότι αυτά δεν τα γράφει πουθενά στο ίντερνετ και αποχώρησα ευγενικά. Για μαλάκες ψάχνουν; Είπαμε μουνάρες, αλλά σιγά μη δώσω και 100 ευρώ για να έχω αυτά που θέλω και μόνο για μισή ώρα. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα δε θα δίνανε φιλιά και θα ήταν φολάρες μέσα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Τατοΐου 71, το έγραψα πιο πάνω.και πολύ καλά έκανες! αν μας έλεγες και που θα ήταν ακόμα καλύτερα!
Τόσα προγράμματα έχουν...Τι να πω...;Τατοΐου 71, το έγραψα πιο πάνω.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Οι πριγκίπισσες έχουν το δικό τους ακριβό πρόγραμμα, γιατί είναι σε guest εμφάνιση15 ημερών. Λες και έχουν το χρυσό μουνί να τρέξουμε να τις προλάβουμε. Στη σελίδα τους δε γράφουν όμως τίποτα για αυτό το ειδικό πρόγραμμα, ούτε δίπλα.Τόσα προγράμματα έχουν...Τι να πω...;
Είπα και γω όταν είδα τις φωτό.Αφού δεν ενημέρωνε κανείς, είπα να κάνω εγώ το κασκαντεριλίκι. Σαλονάρισμα ενός δευτερολέπτου και από τις δύο που απέπνεε έναν αέρα φόλας. Διάλεξα την Αριάδνη που χαιρέτισε λίγο πιο ζωηρά. Της είπα ότι θέλω το απλό πρόγραμμα μισαώρου και τη στιγμή που ήμουν έτοιμος να δώσω το πορνοπαράβολο, με πληροφορεί ότι οι πριγκίπισσες έχουν ειδικό πρόγραμμα επειδή θα δουλέψουν μόνο για 15 μέρες. 50 ευρώ το απλό για 20 λεπτά, 70 ευρώ αν θέλω και σεξ ΚΑΙ μασάζ για 20 λεπτά, 100 ευρώ για έξτρα ελεύθερο στοματικό και 69 για μισή ώρα, 150 ευρώ για μία ώρα. Της είπα ότι αυτά δεν τα γράφει πουθενά στο ίντερνετ και αποχώρησα ευγενικά. Για μαλάκες ψάχνουν; Είπαμε μουνάρες, αλλά σιγά μη δώσω και 100 ευρώ για να έχω αυτά που θέλω και μόνο για μισή ώρα. Άσε που κατά πάσα πιθανότητα δε θα δίνανε φιλιά και θα ήταν φολάρες μέσα.
Το τυρί ήταν.Να και η φάκα
Οντως για λαλακες ψάχνουν.
Σιγά μην έγραφαν.Σου λέει όλο και κάποιος θα τσιμπήσει...Οι πριγκίπισσες έχουν το δικό τους ακριβό πρόγραμμα, γιατί είναι σε guest εμφάνιση15 ημερών. Λες και έχουν το χρυσό μουνί να τρέξουμε να τις προλάβουμε. Στη σελίδα τους δε γράφουν όμως τίποτα για αυτό το ειδικό πρόγραμμα, ούτε δίπλα.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ακριβώς, υπάρχει σχέδιο. Θα οδηγήσει ο άλλος μέχρι το Τατόι, θα ακούσει ότι δε θα μείνουν για πολύ στη χώρα και αφού είναι μουνιά άνω του μέσου όρου των μασατζίδικων, μπορεί να παραβλέψει και να τσιμπήσει. Αναρωτιέμαι πόσο κορόιδο πρέπει να είναι κάποιος για να δεχτεί να δώσει 60 ευρώ για ένα πρόγραμμα κατακουζηνός 20 λεπτών χωρίς μασάζ ή 100ευρώ για ένα πλήρες πρόγραμμα μισής ώρας.Είπα και γω όταν είδα τις φωτό.
Το τυρί ήταν.Να και η φάκα
Οντως για λαλακες ψάχνουν.
vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Ναι, αν ήταν και ο χώρος αντάξιος των studio όπως σωστά αναφέρεις. Επίσης ας το γράφουν σε ένα από τα πολλά νήματα όπου διαφημίζονται, όχι να σου το λένε ύπουλα από κοντά έχοντας κάνει τόσο δρόμο.Τιμές studio, ίσως και λίγο καλύτερες.....δεν είναι απαραίτητο ότι θα αποτύχει. Αν καποιος είναι πελάτης studio ίσως το σκεφτεί.....
Βέβαια ο χώρος δεν πολυ βοηθάει, στα studio έχουν κρεβαταρες.....
Koyiot
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2021
- Like
- 230
- Πόντοι
- 20
Αμα είναι να βγει όπως βγηκανε τα βυζια της . .γαμησετα και άστα! !Μηπως μαζι με τα βυζια εφτιαξε και το μουνακι;
manmegas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2018
- Κριτικές
- 16
- Like
- 1.062
- Πόντοι
- 371
Προφανώς μιλάς για αυτό το ίδρυμα:
697 5667683 σημερα Σολο νεο ταλεντο 23 μισαωρο μασαζακι
Σας περιμενουμε να ομορφυνουμε τη μερα σας,, με τονωςση χαλαρωση και ευεξια στον ομορφο καθαρο νεο χωρο μας στο κεντρο της Αθηνα,,,, ομορφες σας φτιαχνουμε τη μερα!!,6980081685 viberwhatsapp, για ραντεβου ζηταω και φιλες για συνεργασια☀️☀️☀️ Σοκολατα αλοη καφες και μασκες τονωτικες❤️❤️ Make...kanesex.com
Επειδή απ'οτι καταλαβαίνω Κατερίνα και Μαρία είναι γνωστές από άλλο κατάστημα μήπως θα μπορούσες να γράψεις περισσότερες λεπτομέρειες γι'αυτες αλλά και για την καινούρια που πήρες μαζί δηλαδή τί λένε από εμφάνιση και από υπηρεσίες;
Ευχαριστώ!
Ναι για αυτό. Η Μαρία και η Κατερίνα ειναι οι κλασσικές από εθνάρχου και μετά από Βουλής .
Η πιτσιρικά είναι αυτή στις φωτος , δε μιλάει πολύ αλλα είναι συμπαθέστατη εμπειρία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι από το Diamond Εθνάρχου Μακαρίου ,στην υποδοχή κλασσικά η Άννα πάντα ευγενική και εξυπηρετική , σκοπός της επίσκεψης συνεδρία με τη Ροζαλίντα μίας και χρειαζόμουν πρωτίστως καλό μασάζ , η Άννα με ενημέρωσε ότι η Ροζαλίντα έχει σταματήσει ...
Τέλος πάντως της είπα να στείλει να δω τις υπόλοιπες κοπέλες , παρέλασαν οι παρακάτω :
Εύα μελαχρινή κοπέλα (η πιο τσαχπίνα εκεί μέσα) με ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα μπουτάκια και 2άρι βυζί
Κατερίνα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι και 2άρι συν βυζί .
Χριστίνα ξανθιά μίλφ με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί .
Αθηνά μελαχρινή μίλφ χοντρή αλλά και 4-4.5άρια βυζιά .
Αλίνα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα και 3.5-4άρια βυζιά και
Βίκυ μελαχρινή μίλφ με σιλικονάτες τορπίλες και κάποια τατουάζ .
Είπα στην Άννα ότι θέλω να περάσω με την Κατερίνα αλλά θα έμπαινε δωμάτιο , τη ρώτησα πια από τις υπόλοιπες
είναι καλή, αλλά βασικά ποία ξέρει μασάζ , μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Χριστίνα , τη πήρα σε πρόγραμμα μίας ώρας , πράγματι στο μασάζ ήταν πάρα πολύ καλή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να είναι λίγο πιο "λυμένη"(όχι ότι ήταν κακή)στο υπόλοιπο πρόγραμμα .
Τέλος πάντως της είπα να στείλει να δω τις υπόλοιπες κοπέλες , παρέλασαν οι παρακάτω :
Εύα μελαχρινή κοπέλα (η πιο τσαχπίνα εκεί μέσα) με ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα μπουτάκια και 2άρι βυζί
Είπα στην Άννα ότι θέλω να περάσω με την Κατερίνα αλλά θα έμπαινε δωμάτιο , τη ρώτησα πια από τις υπόλοιπες
είναι καλή, αλλά βασικά ποία ξέρει μασάζ , μου πρότεινε να δοκιμάσω τη Χριστίνα , τη πήρα σε πρόγραμμα μίας ώρας , πράγματι στο μασάζ ήταν πάρα πολύ καλή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να είναι λίγο πιο "λυμένη"(όχι ότι ήταν κακή)στο υπόλοιπο πρόγραμμα .
Η Βίκυ με τις βυζάρες έχει εργαστεί αλλού;επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι από το Diamond Εθνάρχου Μακαρίου ,στην υποδοχή κλασσικά η Άννα πάντα ευγενική και εξυπηρετική , σκοπός της επίσκεψης συνεδρία με τη Ροζαλίντα μίας και χρειαζόμουν πρωτίστως καλό μασάζ , η Άννα με ενημέρωσε ότι η Ροζαλίντα έχει σταματήσει ...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.703
- Πόντοι
- 46.232
Λογικά σε κάνα studioΗ Βίκυ με τις βυζάρες έχει εργαστεί αλλού;
Α οκ σε ευχαριστώΛογικά σε κάνα studio
agronnn1991
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2021
- Like
- 592
- Πόντοι
- 86
με εξτρα λεφτα γαμας εκει?επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι από το Diamond Εθνάρχου Μακαρίου ,στην υποδοχή κλασσικά η Άννα πάντα ευγενική και εξυπηρετική , σκοπός της επίσκεψης συνεδρία με τη Ροζαλίντα μίας και χρειαζόμουν πρωτίστως καλό μασάζ , η Άννα με ενημέρωσε ότι η Ροζαλίντα έχει σταματήσει ...
Βασικα να γαμησεις πας αδελφε.με εξτρα λεφτα γαμας εκει?
Τα υπολοιπα δενουν το γλυκο.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις