Jelly Bean
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2021
- Κριτικές
- 53
- Like
- 6.806
- Πόντοι
- 7.636
Νομίζω είναι πλέον στούντιο.Ένα μασατζιδικο στη Θησέως Καλλιθέα με είσοδο δίπλα στο Μικελ, έκλεισε?
Αν θυμάμαι καλά
Νομίζω είναι πλέον στούντιο.Ένα μασατζιδικο στη Θησέως Καλλιθέα με είσοδο δίπλα στο Μικελ, έκλεισε?
ΠΙΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!Πέρασα για λίγο από Φ2 , βρήκα ξανθό μικρό χαμογελαστό με όνομα αντριάννα και πέρασα. ΚΡΙΜΑ.
Προγραμμα κασέτα ,λάδι - πιπα - χέρι - φιλί - λάστιχο-σεξ και πολύ χέρι....
Αλλά πολύ όμορφο και νεαρό....
Δηλαδή τόσο τυποποιημένο;ΠΙΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!
Τα έχουν γράψει και αναφέρει αρκετοί ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ μαπα σε υπηρεσίες.Πέρασα για λίγο από Φ2 , βρήκα ξανθό μικρό χαμογελαστό με όνομα αντριάννα και πέρασα. ΚΡΙΜΑ.
Προγραμμα κασέτα ,λάδι - πιπα - χέρι - φιλί - λάστιχο-σεξ και πολύ χέρι....
Αλλά πολύ όμορφο και νεαρό....
Πολύ σωστά, αυτή βαριέται που ζει.ΠΙΟ ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!
Έχω πει και εγω ότι γι αυτήν ούτε κριτικη δεν θέλησα να γράψω. Στο ίδιο μαγαζι υπαρχει η Πάμελα που είναι πρώην στουντιοκόριτσο με τρανό παρελθόν που είναι πολυ πιο τίμια ιστορία. Στα 100 πάντα για μια ώρα.....Τα έχουν γράψει και αναφέρει αρκετοί ότι η συγκεκριμένη είναι πολύ μαπα σε υπηρεσίες.
Έχει τριγύρω αξιόλογες επιλογές πάντως.
Θησέως 81 στον 2ο όροφο .Ένα μασατζιδικο στη Θησέως Καλλιθέα με είσοδο δίπλα στο Μικελ, έκλεισε?
Αυτό που ήταν σε όροφο κεντρικό μαγαζί . Ωραια τεμάχια έφερνε αλλα στενο σαλόνι !αν θυμαμαι καλά .Θησέως 81 στον 2ο όροφο .
κλειστό από το 2015-2016?
πορτιερισα Άννα Ρωσίδα ωραίο ρόστερ ωραίες εποχές.
δίπλα υπήρχε και το Θησέως 79 επίσης μασάζ το οποίο έκλεισε και αυτό κατά το 2016
Τι μου θυμισες,δουλευε εκει ενα κοντοπουτανο η Ντονα.....τι σπερμα ειχα αφησει εκειΑυτό που ήταν σε όροφο κεντρικό μαγαζί . Ωραια τεμάχια έφερνε αλλα στενο σαλόνι !αν θυμαμαι καλά .
Όχι εγώ ο zero , πολύ αμυδρά το θυμάμαι ,απλά έφερνε κάτι ωραια πιτσιρίκια .Τι μου θυμισες,δουλευε εκει ενα κοντοπουτανο η Ντονα.....τι σπερμα ειχα αφησει εκει
που εδινε και κωλο ? τι μου θυμησες !!!!Τι μου θυμισες,δουλευε εκει ενα κοντοπουτανο η Ντονα.....τι σπερμα ειχα αφησει εκει
Μια φορα που την γαμαγα βγαζω την καποτα και ειχε αιμα,λεω πω ρε πουστη την ξεπαρθενιασα???και το βλεπει και μου λεει μου ηρθε περιοδοςπου εδινε και κωλο ? τι μου θυμησες !!!!
Ναι!!!!!που εδινε και κωλο ? τι μου θυμησες !!!!
θησεως 81
ηταν μασαζ
τολεγανε aroma temple spa
η ντονα δουλευε το 2011 +/-
κοντη αλβανη με στηθος νομιζω φυσικο
το θησεως 79 ηταν στουντιο
απο κατω ηταν ενα θλιβερο καφε
παιρνανε ματι οι θαμωνες
ειχε ενα ανοιχτο παρκινγκ διπλα... κλασικο με το χαλικακι στο εδαφος
Είναι πιο β' κατηγορία από εμφάνιση αλλά Champions League από υπηρεσίες αν ξέρεις που θα πας.Άρα ουσιαστικά είναι πιο β κατηγορία σε σχέση με τα κορίτσια στα στούντιο
ε μα εχω αδικο μετα που στα ελεγα σε αλλο νημα?Αυτό που ήταν σε όροφο κεντρικό μαγαζί . Ωραια τεμάχια έφερνε αλλα στενο σαλόνι !αν θυμαμαι καλά .