Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.660
Πόντοι
5.827
γιατι ειναι κουκλα

για οποιον θελει "υπερεσιες" γεματα ειναι τα μαγαζια με 45 - 55 αρες με κυταριτιδες :confused:
Απλά περιμένουμε να κάνει τη δουλειά της χωρίς να εκτελεί αγγαρεία στα κάτεργα, δεν περιμέναμε τις σούπερ ντουπερ υπηρεσίες.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.132
Πόντοι
371
Καλημέρα, χθεσινή βόλτα ()Δευτεριάτικα) μετά από μέρες (λόγο βροχής και πρόβλημα μηχανικό στη μηχανή )σε αρκετά ιδρύματα.
Έναρξη από Φίλωνος όπου πήγα να βρω τη Τζένη ( με αυτό το όνομα δουλεύει εκεί) αλλά είχε ραντεβού μέχρι αργά το μεσημέρι.
Ανέβηκα προς Φρατζή μιας και είχα δει ότι θα επέστρεφε η Νάνσυ και την πέτυχα ελεύθερη. Χαμογελαστή, κεφάτη με καινούρια εργαλεία μπροστά ενισχυμένα και περήφανα.
Μετά από ένα χαλαρωτικό μισάωρο συνέχισα τη βόλτα μου προς κέντρο, πέρασμα από Στουρνάρη.
Έψαχνα το κινεζακι μου αλλά δεν την βρήκα και μάλιστα μου είπαν οτι σταμάτησε (jennifer where are you??)
Γύρισα από κάτω για Σουλίου όπου ανέβηκα να έβλεπα τη μικρούλα που μου άρεσε και με ενημέρωσε η κατερίνα πως υπάρχει νέα εμφάνιση εκεί. Αράζω να δω την κοπέλα , ενα υπέροχο χαμογελαστό ξανθό κορμάκι , γυμνασμένο με 2 υπέροχα τατουαζ στα πλευρά και στην κοιλίτσα. Πέρασα με κλειστά μάτια που λένε και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Χαλαρή, αισθησιακή, σφιχτή και δεκτική η Νίκη ( θα ξαναπεράσω σύντομα).
Επιστρέφοντας μπήκα και μία στο Σ108 (οχι δεν θα έκανα κάτι αλλό, απλά να δω) και πέτυχα την Ντιάνα ,κλασσική και χρόνια στα μαγαζια με το αγριο πρόσωπο της αλλα και (δυστηχώς) τα σημάδια του χρόνου και του junk food πάνω της!!!!
Αυτά ελπίζω να μην κούρασα, τα έγραψα όσο πιο επιγραμματικά μπορούσα.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.529
Πόντοι
456
Μετά από ένα χαλαρωτικό μισάωρο συνέχισα τη βόλτα μου προς κέντρο, πέρασμα από Στουρνάρη.
Έψαχνα το κινεζακι μου αλλά δεν την βρήκα και μάλιστα μου είπαν οτι σταμάτησε (jennifer where are you??)
Jennifer στη Στουρνάρη;

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.529
Πόντοι
456
Μέχρι να γυρίσει η μελαχρινή λέγανε την Άσια Μόνικα. Μετά της το αλλάξανε για να μην μπερδεύεται ο κόσμος με τις δύο Μόνικες.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Πρόσφατο πέρασμα από το Φραντζή 2.

Εμφανίσιμη εκεί είναι η Αντριάνα, νέα, όμορφο σωματάκι, νόστιμο σχετικά πρόσωπο. Αλλά με προβληματικές υπηρεσίες όπως είναι πιστοποιημένο στατιστικά από πολλούς. Δεν δοκίμασα καθώς δεν μού περισσεύουν, ούτε αισθήματα, ούτε χρήματα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
29
Like
21.183
Πόντοι
5.946
Πρόσφατο πέρασμα από το Φραντζή 2.

Εμφανίσιμη εκεί είναι η Αντριάνα, νέα, όμορφο σωματάκι, νόστιμο σχετικά πρόσωπο. Αλλά με προβληματικές υπηρεσίες όπως είναι πιστοποιημένο στατιστικά από πολλούς. Δεν δοκίμασα καθώς δεν μού περισσεύουν, ούτε αισθήματα, ούτε χρήματα.
Αντριάννα να αποφεύγεται, είναι από τις χειρότερες... κάνει μόνο για αγάμητους με πρόωρη εκσπερμάτωση! στο Φ2 παίρνουμε Νάνσυ, Ζέτα, Πάμελα... όλες πολύ καλύτερες...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Αντριάννα να αποφεύγεται, είναι από τις χειρότερες... κάνει μόνο για αγάμητους με πρόωρη εκσπερμάτωση! στο Φ2 παίρνουμε Νάνσυ, Ζέτα, Πάμελα... όλες πολύ καλύτερες...
Μέγιστε συμφωνώ για Αντριάννα και Νάνσυ. Για τις άλλες δεν έχω γνώμη.

Τη Νάνσυ την είχα συναντήσει παλιότερα σε διάφορα μαγαζιά που εμφανιζόταν. Ήταν η καυτή 40(?)άρα ειδικά στο πρόγραμμα της ώρας.
Διάβασα ότι έχει κάτι έκανε με την εμφάνιση της πρόσφατα. Δεν ξέρω εάν ισχύει. Δεν την είδα εγώ!

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.660
Πόντοι
5.827
Διάβασα ότι έχει κάτι έκανε με την εμφάνιση της πρόσφατα. Δεν ξέρω εάν ισχύει. Δεν την είδα εγώ!
Στις φωτό που έχει στο site του μαγαζιού δεν έχει καθόλου ταττού. Τώρα είναι τίγκα. :P Επίσης πρέπει να έχει κάνει κάποιες πλαστικές σε βυζιά και χείλη.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.660
Πόντοι
5.827
Καλά, το Φραντζή 2 δεν έχει καταχώριση στο site;;

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
Γνωριζει κανενας αν η Λίζα απο Τατοιου σταματησε? εχει μερες να εμφανιστει στις βαρδιες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.660
Πόντοι
5.827
Η καινούρια η Άννα στο Φραντζή 2 λέει τίποτα;

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.132
Πόντοι
371
Η καινούρια η Άννα στο Φραντζή 2 λέει τίποτα;
Αρκετά καλή , πιτσιρίκα και "συζητήσιμη". Δεν βιάζεται, αλλά δεν καταλαβαίνει και πολλά ελληνικά. Γνώμη μου ένα καλό πιτσιρικί ( γιατι η αλλη η Αντριάννα... ).

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
26
Like
4.727
Πόντοι
2.846
Γνωριζει κανενας αν η Λίζα απο Τατοιου σταματησε? εχει μερες να εμφανιστει στις βαρδιες.

Αυτές αλλάζουν μαγαζιά σαν τα πουκάμισα. Ίσως να πήγε σε άλλο. Θα εμφανιστεί

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.832
Πόντοι
41.813
Πέρασμα πριν λίγο από Λ23.
Φαίνεται ότι η παρέλαση ξεκίνησε πιο γρήγορα εδώ
. :grin::grin::2funny::2funny:
Παρούσες όπως είπε η κυρία Σοφία 16 κοπέλες!!!

Μάρτα Ρίτα Κάτια Άννα Αγάπη Ζωή Μιλένα Κορίνα Κίρα Ναταλία Ξένια Ντάρια Γιαννα κι άλλες δύο τρεις που δεν θυμάμαι.
Ειχα καιρό να δω τόσα κορίτσια να παρελαύνουν.
Τιμήθηκε η Μάρτα που είχα καιρό να δω.
Ευτυχειτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom