Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Πέρασμα πριν λίγο από Λ23.
Φαίνεται ότι η παρέλαση ξεκίνησε πιο γρήγορα εδώ
. :grin::grin::2funny::2funny:
Παρούσες όπως είπε η κυρία Σοφία 16 κοπέλες!!!

Μάρτα Ρίτα Κάτια Άννα Αγάπη Ζωή Μιλένα Κορίνα Κίρα Ναταλία Ξένια Ντάρια Γιαννα κι άλλες δύο τρεις που δεν θυμάμαι.
Ειχα καιρό να δω τόσα κορίτσια να παρελαύνουν.
Τιμήθηκε η Μάρτα που είχα καιρό να δω.
Ευτυχειτε.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Αρκετά καλή , πιτσιρίκα και "συζητήσιμη". Δεν βιάζεται, αλλά δεν καταλαβαίνει και πολλά ελληνικά. Γνώμη μου ένα καλό πιτσιρικί ( γιατι η αλλη η Αντριάννα... ).
Καλύτερα με όσες δε μιλάνε πολύ. Έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται να πεις πολλά πάνω στην πράξη, μόνο τα βασικά τι στάση θέλεις κλπ. Όσες μιλάνε πολύ συνήθως σε κουράζουν στην "κρεβατομουρμούρα". :P

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Καλύτερα με όσες δε μιλάνε πολύ. Έτσι κι αλλιώς δε χρειάζεται να πεις πολλά πάνω στην πράξη, μόνο τα βασικά τι στάση θέλεις κλπ. Όσες μιλάνε πολύ συνήθως σε κουράζουν στην "κρεβατομουρμούρα". :P
Υπάρχουν απανωτές κριτικές γι αυτήν αλλα απο άτομα που βάζουν δεύτερο ή τρίτο ποστ. Όποτε αν καποιος λερώσει τα χέρια του ας το πει......

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Υπάρχουν απανωτές κριτικές γι αυτήν αλλα απο άτομα που βάζουν δεύτερο ή τρίτο ποστ. Όποτε αν καποιος λερώσει τα χέρια του ας το πει......
Εννοείς ότι οι κριτικές είναι από άτομα με 2-3 ποστ, άρα προβοκάτορες; Κι εγώ που την έχω πάρει ίδια εντύπωση είχα.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.621
Πόντοι
5.946
Έχω μπερδευτεί
Για την Αννα ή την Αντριάνα είναι οι προβοκατόρικες κριτικές;

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
Εννοείς ότι οι κριτικές είναι από άτομα με 2-3 ποστ, άρα προβοκάτορες; Κι εγώ που την έχω πάρει ίδια εντύπωση είχα.
Η Αντριάνα που την είδα τη Κυριακή χωρίς βέβαια να περάσω μέσα βαριοταν και ήταν λες και κάνει χάρη που βγαίνει να την δεις...Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις

• Like
Αντιδράσεις: vril

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.096
Πόντοι
4.130
Δεν είναι απαραίτητο αλλα πολλές φορές εμφανίζονται κάποιοι απο το πουθενα, γράφουν μόνο για μια και εξαφανίζονται.....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Μάρτα Ρίτα Κάτια Άννα Αγάπη Ζωή Μιλένα Κορίνα Κίρα Ναταλία Ξένια Ντάρια Γιαννα κι άλλες δύο τρεις που δεν θυμάμαι.
Πέρασα και τις είδα. Οι περισσότερες δυστυχώς μέτριες σε εμφάνιση. Μόνο η Μαργκώ αξίζει, αλλά δεν άφηνε φιλιά και ήταν λίγο sassy.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Πέρασα και τις είδα. Οι περισσότερες δυστυχώς μέτριες σε εμφάνιση. Μόνο η Μαργκώ αξίζει, αλλά δεν άφηνε φιλιά και ήταν λίγο sassy.
ειναι γνωστο αυτο για την εμφανιση. δεν ψαχνουμε μοντελα στα μασατζιδικα. αν και ορισμενες τις λες και νοστιμες.
αν θελω ομως περισσοτερο εμφανιση παιρνω cg.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
ειναι γνωστο αυτο για την εμφανιση. δεν ψαχνουμε μοντελα στα μασατζιδικα. αν και ορισμενες τις λες και νοστιμες.
αν θελω ομως περισσοτερο εμφανιση παιρνω cg.
Για κάποιο λόγο καβλώνω περισσότερο στο μασατζίδικο παρά με cg. Ίσως γιατί η όλη φάση έχει το στοιχείο της φαντασίωσης μέσα ότι πας για αθώο μασάζ και καταλήγεις να πηδάς τη μασατζού σου, άσχετα ότι ξεκινάω με σεξ συνήθως.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Για κάποιο λόγο καβλώνω περισσότερο στο μασατζίδικο παρά με cg. Ίσως γιατί η όλη φάση έχει το στοιχείο της φαντασίωσης μέσα ότι πας για αθώο μασάζ και καταλήγεις να πηδάς τη μασατζού σου, άσχετα ότι ξεκινάω με σεξ συνήθως.
Και εγώ το ίδιο, καυλώνω περισσότερο(από ένα κρύο αλλά πεντάμορφο έπιπλο-κομοδίνο) αλλά για άλλο λόγο: μου αρέσει πολύ, υπερβολικά, το άγγιγμα και παθιάζομαι να μου κάνουν μασάζ, το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό, όμορφο και ερωτικό.
Αυτός είναι και ο λόγος που, έχω πάει με μασατζούδες τέτοιας χαμηλής εμφάνισης συνδυαστικά με διαφορά ηλικίας προς το χειρότερο(ευτυχώς όχι συχνά!), που δεν θα το έλεγα εύκολα ούτε σε φίλους....αλλά αυτό το μασάζ και τα χάδια σαν να με... εξημερώνουν, μου ξυπνούν μια φλόγα που μέχρι να σβήσει καίγομαι και δεν ησυχάζω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Και εγώ το ίδιο, καυλώνω περισσότερο(από ένα κρύο αλλά πεντάμορφο έπιπλο-κομοδίνο) αλλά για άλλο λόγο: μου αρέσει πολύ, υπερβολικά, το άγγιγμα και παθιάζομαι να μου κάνουν μασάζ, το βρίσκω πολύ χαλαρωτικό, όμορφο και ερωτικό.
Αυτός είναι και ο λόγος που, έχω πάει με μασατζούδες τέτοιας χαμηλής εμφάνισης συνδυαστικά με διαφορά ηλικίας προς το χειρότερο(ευτυχώς όχι συχνά!), που δεν θα το έλεγα εύκολα ούτε σε φίλους....αλλά αυτό το μασάζ και τα χάδια σαν να με... εξημερώνουν, μου ξυπνούν μια φλόγα που μέχρι να σβήσει καίγομαι και δεν ησυχάζω.
Άρα εσύ ξεκινάς με μασάζ σαν προκαταρκτικά. Εγώ το αφήνω σαν σβήσιμο στο τέλος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.831
Πόντοι
6.946
Άρα εσύ ξεκινάς με μασάζ σαν προκαταρκτικά. Εγώ το αφήνω σαν σβήσιμο στο τέλος.
όχι απαραίτητα... με τις κοπέλες-επαγγελματίες που έχω άριστη χημεία και γνωρίζω(που χαϊδεύουν, αλλά και φιλούν απαραιτήτως), είναι αρκετές φορές που δεν ξεκολλάω εύκολα από το κρεβάτι, στην ουσία είναι ένας μαραθώνιος μέχρι να φύγω ή να κάνουμε διάλειμμα για ντους και λίγο μασάζ και πάλι ξανά... Μερικές φορές προκαρτακτικά με σεξ διαρκούν σχεδόν 30-45 λεπτά, απορώ πού την βρίσκω τέτοια αντοχή(ακόμα δεν άρχισα με χάπια, δεν ξέρω πότε θα χρειαστεί), καθώς είμαι κάποιας ηλικίας και γυμνάζομαι ανελέητα σχεδόν καθημερινά(εκτός της κούρασης στην δουλειά), αλλά είμαι μόνος και μου λείπουν όλα αυτά όπως φαίνεται.
Τα θέλω όλα, γιατί εκείνη την στιγμή τα έχω.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
όχι απαραίτητα... με τις κοπέλες-επαγγελματίες που έχω άριστη χημεία και γνωρίζω(που χαϊδεύουν, αλλά και φιλούν απαραιτήτως), είναι αρκετές φορές που δεν ξεκολλάω εύκολα από το κρεβάτι, στην ουσία είναι ένας μαραθώνιος μέχρι να φύγω ή να κάνουμε διάλειμμα για ντους και λίγο μασάζ και πάλι ξανά... Μερικές φορές προκαρτακτικά με σεξ διαρκούν σχεδόν 30-45 λεπτά, απορώ πού την βρίσκω τέτοια αντοχή(ακόμα δεν άρχισα με χάπια, δεν ξέρω πότε θα χρειαστεί), καθώς είμαι κάποιας ηλικίας και γυμνάζομαι ανελέητα σχεδόν καθημερινά(εκτός της κούρασης στην δουλειά), αλλά είμαι μόνος και μου λείπουν όλα αυτά όπως φαίνεται.
Τα θέλω όλα, γιατί εκείνη την στιγμή τα έχω.
Ναι, κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Δεν μπορώ όσες δε φιλάνε ή που τσιγγουνεύονται τα φιλιά και τα κόβουν στη μέση. Συνήθως παίρνω μισάωρα προγράμματα όπου κάνω μόνο σεξ-προκαταρκτικά και αν μείνει χρόνος στριμώχνω και λίγο μασάζ στο τέλος. Την κούραση την ξεχνάς εκείνη την ώρα. Όντως, τα ψάχνουμε αυτά γιατί μάλλον μας λείπουν, αλλά μέχρι να τα πάρουμε κανονικά ας τα παίρνουμε από όπου είναι διαθέσιμα.

Whatever_13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
2.342
Πόντοι
456
εχει επισκεφθεί κανενας τις νεες παρουσιες του Τατοιου 71?

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1

Καλημέρα παιδιά. Εδώ τι παίζει καλή φάση; Χουφτωματα αφήνει;

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.753
Πόντοι
7.636

Καλημέρα παιδιά. Εδώ τι παίζει καλή φάση; Χουφτωματα αφήνει;
Όλα με ενα εικοσαρικο;

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Αν ήταν όλα θα ρωταγα και για συνεύρεση.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.472
Πόντοι
456
Η Αντριάνα που την είδα τη Κυριακή χωρίς βέβαια να περάσω μέσα βαριοταν και ήταν λες και κάνει χάρη που βγαίνει να την δεις...Από εκεί και πέρα καταλαβαίνεις
ετσι ηταν παντα αυτη .νομιζε οτι ειναι η μπελουτσι στα 30 της και οτι ειναι τιμη σου να συνευρεθειτε .αν ειχε διαφορετικη συμπεριφορα , τωρα θα ειχε 3 πολυκατοικιες στο μαρουσι .

Panos123abc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2020
Κριτικές
8
Like
538
Πόντοι
280
η σόφη παιδιά από στουρνάρη κάποτε που έφυγε πήγε κάπου προς συγγρού ως μαρία ξέρουμε τώρα που είναι; την έχει δει κάποιος πρόσφατα γιατί στουρνάρη λένε συνέχεια έχει άδεια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom