Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.404
Πόντοι
456
η σόφη παιδιά από στουρνάρη κάποτε που έφυγε πήγε κάπου προς συγγρού ως μαρία ξέρουμε τώρα που είναι; την έχει δει κάποιος πρόσφατα γιατί στουρνάρη λένε συνέχεια έχει άδεια;
Ρώτα καλύτερα στο νήμα του μαγαζιού.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.198
Πόντοι
4.365
ετσι ηταν παντα αυτη .νομιζε οτι ειναι η μπελουτσι στα 30 της και οτι ειναι τιμη σου να συνευρεθειτε .αν ειχε διαφορετικη συμπεριφορα , τωρα θα ειχε 3 πολυκατοικιες στο μαρουσι .

Στα πρώτα της βήματα ήταν σε καλύτερη μοίρα η φάση.. Πάντα βασικό πακέτο παροχών έδινε, αλλά πρόσχαρα χωρίς ξινίλα. Οπότε στην αρχή θα την έκρινα decent τουλάχιστον. Μετά τα γνωστά...

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
ετσι ηταν παντα αυτη .νομιζε οτι ειναι η μπελουτσι στα 30 της και οτι ειναι τιμη σου να συνευρεθειτε .αν ειχε διαφορετικη συμπεριφορα , τωρα θα ειχε 3 πολυκατοικιες στο μαρουσι .
Προσπερνω απλά...Έχει και αλλού πορτοκαλιές

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Από τα μασάζ έχουν περάσει και κορίτσια με δυνατές εμφανίσεις και αρκετά καλές υπηρεσίες.

Εγώ ασχολήθηκα με τα μασάζ το 2018 ξεκινώντας με Μούσες.
Τότε που κάθε βδομάδα έφερνε και 1-2 νέα κορίτσια από Ουκρανία

Dr House

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2021
Like
32
Πόντοι
0
η σόφη παιδιά από στουρνάρη κάποτε που έφυγε πήγε κάπου προς συγγρού ως μαρία ξέρουμε τώρα που είναι; την έχει δει κάποιος πρόσφατα γιατί στουρνάρη λένε συνέχεια έχει άδεια;
Μηπως την εχουν επισκεφθει οι "κοκκινοι φιλοι".

badrobot

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2018
Like
14
Πόντοι
0
Εκτός από Λαγουμιτζή και Συγγρού 40-42 ξέρουμε κάποιο άλλο να κλείνει αργά και το Σάββατο;

Mitspan

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπέρα,
Πρωτ'απ'όλα μια συγνωμη που δεν γράφω συχνά πια. Οι βόλτες έχουν λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια (1-3) το χρόνο και απλά σας παρακολουθώ και όταν τύχει πηγαίνω κάπου στοχευμένα.
Μια ερώτηση θέλω να κάνω καθώς έχει γίνει 2-3 φορές αλλά ποτέ δεν έχουν δωθεί περισσότερες πληροφορίες, και ούτε υπάρχει νήμα ή σαιτ. Και φαντάζομαι κ άλλοι θα έχουν απορία.

Το μαγαζί στη Σουλίου τι έχει? Κοπέλες, προγραμμα, τιμές, ωράριο. Γιατί είναι τόσο "κρυμμένο"?
Πιο κρυμμένο και από το diamond στη Δάφνη

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
Θελω να ζητησω πληροφοριες σχετικα με το city golg spa βασιλισσης σοφιας.
Τι παιζει , αν καποιος ξερει για τα κοροτσια κλπ.
ευχαριστω

nzg

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2008
Κριτικές
36
Like
3.348
Πόντοι
5.595
Καλημέρα, χθεσινή βόλτα ()Δευτεριάτικα) μετά από μέρες (λόγο βροχής και πρόβλημα μηχανικό στη μηχανή )σε αρκετά ιδρύματα.
Έναρξη από Φίλωνος όπου πήγα να βρω τη Τζένη ( με αυτό το όνομα δουλεύει εκεί) αλλά είχε ραντεβού μέχρι αργά το μεσημέρι.
Ανέβηκα προς Φρατζή μιας και είχα δει ότι θα επέστρεφε η Νάνσυ και την πέτυχα ελεύθερη. Χαμογελαστή, κεφάτη με καινούρια εργαλεία μπροστά ενισχυμένα και περήφανα.
Μετά από ένα χαλαρωτικό μισάωρο συνέχισα τη βόλτα μου προς κέντρο, πέρασμα από Στουρνάρη.
Έψαχνα το κινεζακι μου αλλά δεν την βρήκα και μάλιστα μου είπαν οτι σταμάτησε (jennifer where are you??)
Γύρισα από κάτω για Σουλίου όπου ανέβηκα να έβλεπα τη μικρούλα που μου άρεσε και με ενημέρωσε η κατερίνα πως υπάρχει νέα εμφάνιση εκεί. Αράζω να δω την κοπέλα , ενα υπέροχο χαμογελαστό ξανθό κορμάκι , γυμνασμένο με 2 υπέροχα τατουαζ στα πλευρά και στην κοιλίτσα. Πέρασα με κλειστά μάτια που λένε και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Χαλαρή, αισθησιακή, σφιχτή και δεκτική η Νίκη ( θα ξαναπεράσω σύντομα).
Επιστρέφοντας μπήκα και μία στο Σ108 (οχι δεν θα έκανα κάτι αλλό, απλά να δω) και πέτυχα την Ντιάνα ,κλασσική και χρόνια στα μαγαζια με το αγριο πρόσωπο της αλλα και (δυστηχώς) τα σημάδια του χρόνου και του junk food πάνω της!!!!
Αυτά ελπίζω να μην κούρασα, τα έγραψα όσο πιο επιγραμματικά μπορούσα.
Καλησπέρα, Σουλίου τι αριθμό? Τι γράφει το κουδούνι?

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
Θελω να ζητησω πληροφοριες σχετικα με το city golg spa βασιλισσης σοφιας.
Τι παιζει , αν καποιος ξερει για τα κοροτσια κλπ.
ευχαριστω
μαλλον αυτο θα λες. υπαρχει νημα και καρτελλα με κριτικες.

• Like
Αντιδράσεις: baroc

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
αχχχχχ που ναι αυτές οι glory days του σολωμού 59 και της οικονόμου στην πλατεία εξαρχείων????

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Ανοίγει ξανά προσεχώς (το ΣΚ) το Ηλιουπόλεως 55 ? το επιβεβαιώνει κάποιος admin ?

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
μαλλον αυτο θα λες. υπαρχει νημα και καρτελλα με κριτικες.
φιλε σε ευχαριστω πολυ.
Καταλαβα οτι το δουλεμα παει συνεφο
δεν θα επισκεφθω

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813
φιλε σε ευχαριστω πολυ.
Καταλαβα οτι το δουλεμα παει συνεφο
δεν θα επισκεφθω
και πολυ καλα θα κανεις.
ουτε εγω εχω παει.
εκει και σε κανα δυο αλλα παρομοια,πιο πολυ κοροιδια κανουν παρα ολα τα αλλα.

manmegas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2018
Κριτικές
16
Like
1.076
Πόντοι
371
Πέρασμα βιαστικά από Σουλίου 4 για μια γρήγορη καλημέρα στη Μαρία αλλά αυτό που συνέβει κόντεψε να με κανει καρδιοπαθή.
Ανεβαίνω ανσανσερ ανοίγει πόρτα η Κατερίνα και αμέσως με βάση στο μεγάλο δωμάτιο μπροστά. Ούτε γεια δεν ειπα, μου λέει κανε αμέσως ντουζακι, οκ κάνω και μέχρι να βγω με περιμενουν και οι 3 εκει μπροστά στη σειρα, ξεκινάει μια πιπ@ τρελή η Μαρία και αρχίζει να με γλύφει και η Κατερίνα και εγώ να φιλάει το πιτσιρικάκι το μελαχρνό που με κοίταγε σαστισμένο.
Μην τα πολυλογώ, καταλήγω να γλύφω Μαρία, η πορτά ανοιχτεί να φευγει η κατερινα, να έρχεται να με γλύφει πάλι η μικρή όρθοια μπροστά μου να με χαιδεύει, δε φαντάζεστε.
τελειωνουμε ολα καλα, ρωτάω "τι παίχτηκε" μου λενε τπτ είχαμε κεφάκια, το κάνανε λέει λέει και προχθές σε έναν αλλον φίλο τους που πήγε πρώτος!!!
ΧΑΜΟΣ!!

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
Πέρασμα βιαστικά από Σουλίου 4 για μια γρήγορη καλημέρα στη Μαρία αλλά αυτό που συνέβει κόντεψε να με κανει καρδιοπαθή.
Ανεβαίνω ανσανσερ ανοίγει πόρτα η Κατερίνα και αμέσως με βάση στο μεγάλο δωμάτιο μπροστά. Ούτε γεια δεν ειπα, μου λέει κανε αμέσως ντουζακι, οκ κάνω και μέχρι να βγω με περιμενουν και οι 3 εκει μπροστά στη σειρα, ξεκινάει μια πιπ@ τρελή η Μαρία και αρχίζει να με γλύφει και η Κατερίνα και εγώ να φιλάει το πιτσιρικάκι το μελαχρνό που με κοίταγε σαστισμένο.
Μην τα πολυλογώ, καταλήγω να γλύφω Μαρία, η πορτά ανοιχτεί να φευγει η κατερινα, να έρχεται να με γλύφει πάλι η μικρή όρθοια μπροστά μου να με χαιδεύει, δε φαντάζεστε.
τελειωνουμε ολα καλα, ρωτάω "τι παίχτηκε" μου λενε τπτ είχαμε κεφάκια, το κάνανε λέει λέει και προχθές σε έναν αλλον φίλο τους που πήγε πρώτος!!!
ΧΑΜΟΣ!!
δεν καταλαβα γρι τι ειπες ρε φιλε.σουλιου τι ειναι και που ειναι?

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
26.456
Πόντοι
26.236
και πολυ καλα θα κανεις.
ουτε εγω εχω παει.
εκει και σε κανα δυο αλλα παρομοια,πιο πολυ κοροιδια κανουν παρα ολα τα αλλα.
Σαυροκατασταση, παλιομοδίτικο, αρπακτικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom