Καλημέρα, χθεσινή βόλτα ()Δευτεριάτικα) μετά από μέρες (λόγο βροχής και πρόβλημα μηχανικό στη μηχανή )σε αρκετά ιδρύματα.
Έναρξη από Φίλωνος όπου πήγα να βρω τη Τζένη ( με αυτό το όνομα δουλεύει εκεί) αλλά είχε ραντεβού μέχρι αργά το μεσημέρι.
Ανέβηκα προς Φρατζή μιας και είχα δει ότι θα επέστρεφε η Νάνσυ και την πέτυχα ελεύθερη. Χαμογελαστή, κεφάτη με καινούρια εργαλεία μπροστά ενισχυμένα και περήφανα.
Μετά από ένα χαλαρωτικό μισάωρο συνέχισα τη βόλτα μου προς κέντρο, πέρασμα από Στουρνάρη.
Έψαχνα το κινεζακι μου αλλά δεν την βρήκα και μάλιστα μου είπαν οτι σταμάτησε (jennifer where are you??)
Γύρισα από κάτω για Σουλίου όπου ανέβηκα να έβλεπα τη μικρούλα που μου άρεσε και με ενημέρωσε η κατερίνα πως υπάρχει νέα εμφάνιση εκεί. Αράζω να δω την κοπέλα , ενα υπέροχο χαμογελαστό ξανθό κορμάκι , γυμνασμένο με 2 υπέροχα τατουαζ στα πλευρά και στην κοιλίτσα. Πέρασα με κλειστά μάτια που λένε και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Χαλαρή, αισθησιακή, σφιχτή και δεκτική η Νίκη ( θα ξαναπεράσω σύντομα).
Επιστρέφοντας μπήκα και μία στο Σ108 (οχι δεν θα έκανα κάτι αλλό, απλά να δω) και πέτυχα την Ντιάνα ,κλασσική και χρόνια στα μαγαζια με το αγριο πρόσωπο της αλλα και (δυστηχώς) τα σημάδια του χρόνου και του junk food πάνω της!!!!
Αυτά ελπίζω να μην κούρασα, τα έγραψα όσο πιο επιγραμματικά μπορούσα.