ρεπό σήμερα και αφού ήπια ένα καφεδάκι στη Καλλιθέα ξεκίνησα μια βόλτα σε μερικά ελαιοτριβεία
Body Massage Σαπφούς 101
δούλευαν δύο κοπέλες η Κατερίνα (που εκτελούσε και χρέη υποδοχής )και η Στέλλα ,
η Κατερίνα ξανθοκάστανη κοπέλα ψηλή νταρντανοπαχουλή με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά και 3άρι βυζί και η
Στέλλα ξανθιά κατσαρομάλλα μιλφ , σώμα με πολλά πιασίματα και 2.5άρι σύν βυζί .
Silver SPA", Νέα Σμύρνη
μετά τη κριτική του φίλου συναγωνιστή ΜΠΑΡΟΥΧΟΥ καθώς και καλά λόγια εξωθεσμικού επίσκεψη για να δω το φαινόμενο Βάνα , δούλευαν τέσσερις κοπέλες , Τζένη ξανθιά μίλφ σώμα με πιασίματα και 2.5-3άρι βυζί , Βάνα μελαχρινή μίλφ σχετικά ψηλή (1.72) με ψιλοκανονικό σώμα και 2.5αρι σιλικονάτο βυζί , Μαρία ψηλή ξανθιά με κανονικό σώμα και 2άρι βυζί και τέλος η πιο ωραία η Helen κοντή κοπέλα με καστανό σκούρο ίσιο μαλλί μέχρι κάτω απο τους ώμους , κανονικό πολύ ωραίο κορμί και 2άρι σύν σιλικονάτο βυζί . Η Helen μου άρεσε πιο πολύ απ όλες αλλά απο πρίν είχα αποφασίσει να περάσω με τη Βάνα η οποία με τη ρόμπα και τα λεοπαρδαλέ εσώρουχα είναι πολύ καύλα αλλά χωρίς αυτά χάνει αρκετά ... για να μην παρεξηγηθώ μια χαρά είναι για 42 χρονών αλλά άλλη εντύπωση είχα σχηματίσει απ όσα είχα διαβάσει και ακούσει γι αυτή τόσο για την εμφάνιση της όσο και για τις υπηρεσίες της και ίσως να περίμενα περισσότερα...Με τη Βάνα λοιπόν τη μιλφάρα με το μεγάλο τατουαζ πισω χαμηλά δεξιά στη πλάτη και 2 ακόμη μικρότερα έγινε η πρώτη συνεδρία στη βόλτα μου που ήταν κατώτερη των προσδοκιών που μου είχαν δημιουργηθεί και εδώ να διευκρινίσω για να μην παρεξηγηθώ καλή ήταν δε πέρασα χάλια , Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .
Μασάζ Λαγουμιτζή 23
εδώ έφαγα σχεδόν μία ώρα ώστε να καταφέρω να δώ κάποιες από τις κοπέλες που δούλευαν μίας και είχε πάρα πολύ κόσμο που περνούσε κιόλας...η κα. Σοφία μου είπε ότι σήμερα δουλεύουν έξι κοπέλες από τις οποίες κατάφερα να δώ τις τέσσερις , Αγάπη ξανθιά(τελευταία φορά που την είχα πετύχει στο Συγγρού 40-42 τα είχε ροζ ) πια μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα πολλά τατουάζ και 2.5άρι βυζί , Ελλη καστανή κοπέλα με μαλλί μέχρι τους ώμους ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί , Αναστασία (το πιο καλό κορμί από αυτές που είδα )μελαχρινή λεπτή κοπέλα με ωραία λεπτά πόδια και Άννα ξανθοκάστανη παχουλή ίσα ίσα πρόλαβα να τη δώ απο το παραβαν... δούλευαν ακόμη η Ζωή(γνωστή) που ήταν σε πρόγραμμα δύο ωρών και Πωλίνα που δεν είδα , σε ερώτηση μου για Μαρίνα η κα.Σοφία είπε ότι θα λείπει για 3-4 μέρες .
Συγγρού 108 2ος Όροφος
εδώ δούλευαν 3 κοπέλες , Βικτώρια(έχει πάρει κιλά σε σχέση με προ καραντινας)ξανθιά με ωραίο πρόσωπο κιλάκια στη περιφέρεια 2άρι βυζί , Αναστασία μελαχρινή νταρντανοπαχουλή με μακρύ ίσιο μαλλί και 2.5άρι σύν βυζί και Σουζάνα μια ξανθιά κοντή μίλφ βυζοτούμπανο , σώμα με πιασιματάκια και 4-4.5άρι βυζί .
Delight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος
εδώ δούλευαν 3 κοπέλες , Βικτώρια(έχει πάρει κιλά σε σχέση με προ καραντινας)ξανθιά με ωραίο πρόσωπο κιλάκια στη περιφέρεια 2άρι βυζί , Αναστασία μελαχρινή νταρντανοπαχουλή με μακρύ ίσιο μαλλί και 2.5άρι σύν βυζί και Σουζάνα μια ξανθιά κοντή μίλφ βυζοτούμπανο , σώμα με πιασιματάκια και 4-4.5άρι βυζί .
Συγγρού 40-42 3ος όροφος
εδώ δούλευαν 3 κοπέλες η Αλέσια που κλασσικά ήταν δωμάτιο , η Τζούλια η μελαχρινή λεπτή και τέλος η Σοφία , ξανθιά μίλφ με λεπτό ωραίο κορμί ωραία πόδια μικρό στήθος πίρσινγκ στον αφαλό και 3-4 μικρά τατουάζ , εδώ με τη Σοφία έγινε η δεύτερη συνεδρία της βόλτας μου και έζησα όσα προσδοκούσα να ζήσω με τη Βάνα , η κοπέλα το έχει σε όλα (τσιμπούκι , σέξ ,μασαζ )θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική .