You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
καλησπέρα. Γνωρίζετε αυτό το μαγαζί? δεν βρίσκω κριτικές πουθενα...
Αν δεις και κανενα διάσημο ζητά αυτόγραφο
δεν σε κατάλαβα... άλλη ήταν η ερώτηση μου.
Αν δεις και κανενα διάσημο ζητά αυτόγραφο
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Καφέ έχεις πιεί;δεν σε κατάλαβα... άλλη ήταν η ερώτηση μου.
να κεράσω?Καφέ έχεις πιεί;
Επίσκεψη προ ημερών Μπακνανα!
Ρόστερ Δημητρα Έλενα και μια μαυρουλα νέα σχετικά όμορφη αλλά δε ρίσκαρα! Είχα πάει εξάλλου για Δημητρα! Τρομερο σοσιαλ ευγενική και χαμογελαστή! Ντους όπου ξεκίνησε το ματς και κατέληξε σε μασάζ και σεξακι ! Βυζαρες που χορταίνεις και γενικά άνεση χρόνου!
Θα περάσω μια παλι από σοφη Στουρνάρη αλλά δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από κάποιον αν έχει αδυνατίσει αρκετά η όχι το βυζι;
Ρόστερ Δημητρα Έλενα και μια μαυρουλα νέα σχετικά όμορφη αλλά δε ρίσκαρα! Είχα πάει εξάλλου για Δημητρα! Τρομερο σοσιαλ ευγενική και χαμογελαστή! Ντους όπου ξεκίνησε το ματς και κατέληξε σε μασάζ και σεξακι ! Βυζαρες που χορταίνεις και γενικά άνεση χρόνου!
Θα περάσω μια παλι από σοφη Στουρνάρη αλλά δεν έχω πάρει σαφή απάντηση από κάποιον αν έχει αδυνατίσει αρκετά η όχι το βυζι;
sbilios
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 385
- Πόντοι
- 21
stoudioσπα λένε αλλά εγώ στούντιο νομίζω ότι είναι.. τελικά τι έιναι ξέρει κανείς? τι προγράμματα έχει?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.682
- Πόντοι
- 6.946
Τις τελευταίες ημέρες γνωριμία με την Αναστασία(από Λαγουμιτζή), Όλια και Μίνα (Φραντζή 2) και Βασιλική(Φραντζή 7).
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Κλεφτά που την ειδα μια χαρα ηταν....Επίσκεψη προ ημερών Μπακνανα!
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.558
- Πόντοι
- 5.646
Εχει περασει κανενας απο το Elena's day spa τωρα τελευταια μετα την καραντινα?
Δουλευει ακομα η Μαργαριτα?
Αλήθεια λείπει μια ενημέρωση γι αυτό τώρα τελευταία
ioannisdebu
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.559
- Πόντοι
- 456
Η ρουμανα η Ελενη ειναι κορυφη στο ειδος τηςΠερασματάκι σήμερα από ηλιουπολεως από την γνωστή μου εδώ και χρόνια Ελένη Πήγα να δω ρόστερ Αλλά 3 Κοπέλες λόγω απεργίας λείπανε??μαζί της η Αλεξάνδρα ελληνίδα 33 άρα το πολύ με καμπύλες τρελες αυτά που γουστάρω τρέλα δεν το πολύ σκέφτηκα και πολύ και λεω δεν πάμε κοριτσια για ένα 4 χέρια ; και παίχτες παραλίγο να με πάρουνε 4 ?καιρό είχα να Νιώσω τέτοια χαλάρωση ο γερό ξεκούτης ???άντε και καλα να περνάμε μύστες
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.125
- Πόντοι
- 5.916
Βασιλική τι λέει???Τις τελευταίες ημέρες γνωριμία με την Αναστασία(από Λαγουμιτζή), Όλια και Μίνα (Φραντζή 2) και Βασιλική(Φραντζή 7).
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.682
- Πόντοι
- 6.946
Νεαρή κοπέλα σχετικά, σωματάκι με πιασιματάκια, όχι χοντρή φυσικά, με τις γυναικείες καμπύλες της. Πάει και gfe και pse, τουλάχιστον με εμένα(και φιλοχαδάκια και ανέβασμα στροφών) .Βασιλική τι λέει???
ananias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.739
- Πόντοι
- 216
Καλησπέρα στα ομορφόπαιδα!
Όποιος γνωρίζει πού θα μπορούσα να βρω την Χριστίνα την Καζακστανή που ήταν στο Σ4--42 κατά τα τέλη του 2018, (εάν παίζει ακόμα κάπου μπάλα το κορίτσι), θα μου κάνει μεγάλο καλό το οποίο θα εξαργυρωθεί μέσω του κάρμα του στο χιλιαπλάσιο τουλάχιστον!
Σας εύχομαι τα βέλτιστα κι ευχαριστώ!
Όποιος γνωρίζει πού θα μπορούσα να βρω την Χριστίνα την Καζακστανή που ήταν στο Σ4--42 κατά τα τέλη του 2018, (εάν παίζει ακόμα κάπου μπάλα το κορίτσι), θα μου κάνει μεγάλο καλό το οποίο θα εξαργυρωθεί μέσω του κάρμα του στο χιλιαπλάσιο τουλάχιστον!
Σας εύχομαι τα βέλτιστα κι ευχαριστώ!
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.682
- Πόντοι
- 6.946
Τις προηγούμενες ημέρες, επίσκεψη και γνωριμία σε Ηλιουπόλεως (Δάφνη), Στουρνάρη, Εθνάρχου Μακαρίου (Δάφνη, πέρασα υπέροχα, πολλή φιλική/ευγενική υποδοχή) και μια ακόμη επανάληψη Καλλιρρόης.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.084
- Πόντοι
- 4.130
Είδες Ειρήνη που ανέφερε συνάδελφος ότι είναι γκομεναρα?Νεαρή κοπέλα σχετικά, σωματάκι με πιασιματάκια, όχι χοντρή φυσικά, με τις γυναικείες καμπύλες της. Πάει και gfe και pse, τουλάχιστον με εμένα(και φιλοχαδάκια και ανέβασμα στροφών) .
Fernando Alonso
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2019
- Like
- 779
- Πόντοι
- 86
Χρειάζεται ραντεβού ή πας κι έτσι;Περασματάκι σήμερα από ηλιουπολεως από την γνωστή μου εδώ και χρόνια Ελένη Πήγα να δω ρόστερ Αλλά 3 Κοπέλες λόγω απεργίας λείπανε??μαζί της η Αλεξάνδρα ελληνίδα 33 άρα το πολύ με καμπύλες τρελες αυτά που γουστάρω τρέλα δεν το πολύ σκέφτηκα και πολύ και λεω δεν πάμε κοριτσια για ένα 4 χέρια ; και παίχτες παραλίγο να με πάρουνε 4 ?καιρό είχα να Νιώσω τέτοια χαλάρωση ο γερό ξεκούτης ???άντε και καλα να περνάμε μύστες
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.682
- Πόντοι
- 6.946
Όχι, δεν ήταν εκεί όταν πήγα. Θα την έχω στα υπόψιν όμως, μιας και την αναφέρεις.Είδες Ειρήνη που ανέφερε συνάδελφος ότι είναι γκομεναρα?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66