dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Κρατατες και βαλτες στο μουσκιο !!!
Κρατατες και βαλτες στο μουσκιο !!!
Στα φρυδια μας, τι κάνεις...Δεν βγάζω φόρα παρτίδα κανένα .Απλως δεν το αναφέρω καν.
και μετα μου λες ,δεν σου γραφω.Χθες μεσημερακι πηγα για χαλαρωση σε ενα παλαιο στανταρακι μου απο μπου. Μιλφ ρωσιδα που πηρε μεταγραφη σε ελαιοτριβειο. Μετα απο ενα φρεσκαριστικο ντουζακι επεσε πολυ φακ στα ορθια πανω στον παγκο. Μετα καναπεδατο αλα ροντεο με ακαπελα και φουλ του κρεμπιε. Αφου τελειωσε η συνεδρια ηπια μια κρυα τονωτικη φαντα πορτοκαλι.
ναι,αλλαξε πλευρο.αν θελουν τα λαγωνικα του μπου,νομιζεις οτι δεν θα την ξετρυπωσουν?νομιζε εσυ ,οτι ειναι δικο σου στανταρακι.αχ,ερημια σου και σκοτηνια σου παικτη.Και εγώ πάω πάσο.. αν βγαζεις φορά παρτίδα τα στανταρακια σου που κάνουν ακα κρεμπιεδες..
Τώρα μας πλήγωσες...Στα φρυδια μας, τι κάνεις...
ΚΟΜΠΛΕΞΑ !!! καργα ο τυπος , οταν θα του την ξετρυπωσουμε να δω την καψουρα του που θα την ψαχνει .και μετα μου λες ,δεν σου γραφω.
ναι,αλλαξε πλευρο.αν θελουν τα λαγωνικα του μπου,νομιζεις οτι δεν θα την ξετρυπωσουν?νομιζε εσυ ,οτι ειναι δικο σου στανταρακι.αχ,ερημια σου και σκοτηνια σου παικτη.
παίδες συγνώμη είναι λάθος το μήνυμα ... το σωστό είναι ότι εδώ σήμερα δούλευαν τέσσερις κοπέλεςDelight , Φραντζή 7, 4ος Όροφος
εδώ δούλευαν 3 κοπέλες , Βικτώρια(έχει πάρει κιλά σε σχέση με προ καραντινας)ξανθιά με ωραίο πρόσωπο κιλάκια στη περιφέρεια 2άρι βυζί , Αναστασία μελαχρινή νταρντανοπαχουλή με μακρύ ίσιο μαλλί και 2.5άρι σύν βυζί και Σουζάνα μια ξανθιά κοντή μίλφ βυζοτούμπανο , σώμα με πιασιματάκια και 4-4.5άρι βυζί .
Καλα, γράψε πρώτα την πρώτη κριτικη σου μικρέ κλωνε, και ξαναελα τον σεπτεμβρη, μεταξεταστεος για φετοςοταν θα
Στα εγραψα , αλλα εσυ ουτε να διαβασεις δεν ξερεις , τηνπορτα εσυ την ανοιξες με τα κομπλεξικα σου , περαστικα !!!!!!!!!Καλα, γράψε πρώτα την πρώτη κριτικη σου μικρέ κλωνε, και ξαναελα τον σεπτεμβρη, μεταξεταστεος για φετος
Έλα κοιμήσου τώρα, που θα κάνεις και ψυχανάλυση.. κυρ μηδεν κριτικεςΣτα εγραψα
Εσυ κανεις κριτικες για τον εαυτο σου για να μας πεις οτι εχεις στανταρακια , αλλα δεν τα λες μπας και χασουν την παρθενια τους χαχα ,βαλτες και στο μουσκια για τις δυσκολες μερες , σου ξανα λεω δεν σου παει τοση καψουρα με την καθε τανα και τον κομπλεξισμο που εχεις , εσυ θελεις ψυχαναλυση κρυψινους και κομπλεξ που κουβαλας .ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ .Έλα κοιμήσου τώρα, που θα κάνεις και ψυχανάλυση.. κυρ μηδεν κριτικες
Συνεχίζουν να έχουν μόνο ωριαία συνεδρία ή έχουν και μισάωρο στα 60€;κ με αλλαγη στην τιμουλα...80 πηγε πλεον η ωρα..ηρθε η αναπτυξη
δεν αξιζει να ασχολεισαι συναδελφε.Τώρα μας πλήγωσες...
ΤΑ 20 ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ?Σε όλα τα στούντιο "παίζει" το ιδιαίτερο. Είναι θέμα προσέγγισης. Με 20 ευρώ επιπλέον γίνεται σπέσιαλ περιποίηση. Με αυτή την πληροφορία εγκαινιάζω την παρουσία μου εδω. Καλορίζικο το νέο forum.tr][/td][/tr][/table]
Εσυ κανεις
Μορε δεν μας παρατας , λοιπον αντε γεια
Οι "προνομιακές" τιμές του συγκεκριμένου στο 20λεπτο είναι 60 ευρώ, όσο δηλ. είναι η μισή ώρα στα υπόλοιπα. Το στάνταρ πρόγραμμα του συγκεκριμένου ξεκινά από τα 80 ευρώ το μισάωρο και ανεβαίνει.Ξέρει κανείς για το City Gold Spa Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας 66? Μιλάει για πρόγραμμα 20 λεπτών σε προνομιακές τιμές. Πήρε το μάτι μου ότι τρέχει πρόγραμμα.
Ακριβό, αλλά αν έχει τόσο ωραίες κοπέλες όσο λες, νομίζω ότι αξίζει μια επίσκεψη.Οι "προνομιακές" τιμές του συγκεκριμένου στο 20λεπτο είναι 60 ευρώ, όσο δηλ. είναι η μισή ώρα στα υπόλοιπα. Το στάνταρ πρόγραμμα του συγκεκριμένου ξεκινά από τα 80 ευρώ το μισάωρο και ανεβαίνει.
Βέβαια οι κοπέλες που είχε όταν πήγα ήταν να τις πιείς στο ποτήρι, αλλά δεν ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος για αυτό το τίμημα...