You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Xo vip spa ευγενικες εμεπιρες πολυ 60 μσση ωρα 80 τη μια πολυ ομορφο περιβαλλονΟι "προνομιακές" τιμές του συγκεκριμένου στο 20λεπτο είναι 60 ευρώ, όσο δηλ. είναι η μισή ώρα στα υπόλοιπα. Το στάνταρ πρόγραμμα του συγκεκριμένου ξεκινά από τα 80 ευρώ το μισάωρο και ανεβαίνει.
Βέβαια οι κοπέλες που είχε όταν πήγα ήταν να τις πιείς στο ποτήρι, αλλά δεν ήμουν ψυχολογικά προετοιμασμένος για αυτό το τίμημα...
Εγω πηγα xo vip spa μιλανε μαζι ποτακι και ομορφη συνεδριαΧτεσινό πέρασμα απο Λαγουμιτζή, επιβεβαιώνω ότι γινόταν χαμός, μόνη ελεύθερη η Αγάπη με επιπλέον τατουάζ και μακρι μαλλί πλατινένιο με κοτσίδα που πρέπει να πω ότι της πήγαινε πολυ!
Αυτη η κοπελα εχει δυο πλευρές, ή θα σιχτιρησεις ειδικα όταν εχει το παγωμένο ύφος ή θα φύγεις πετώντας. Πως πας απο το ένα στο άλλο δεν ειμαι σιγουρος. Χτες ειχα την τιμιτικη μου......
τι ειναι και ποιο ειναι αυτο ρε φιλε?πες τιποτα.Εγω πηγα xo vip spa μιλανε μαζι ποτακι και ομορφη συνεδρια
Ειναι νεος χωρος σολωνος 109 παιρνεις τηλ με ρντβτι ειναι και ποιο ειναι αυτο ρε φιλε?πες τιποτα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.751
- Πόντοι
- 6.946
Δεν βρίσκω τίποτα στο Google, ούτε όνομα ούτε τηλέφωνο. Καινούργιο είπες;Ειναι νεος χωρος σολωνος 109 παιρνεις τηλ με ρντβ
Oxi 25-30Όμορφες παρουσίες;μιλφ;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 42.697
Ναι ισχύει από αύριο. Η Λίζα αναλαμβάνει το Sweet escape στο Αιγάλεω. Μαζί της θα είναι η Νάντια Στέλλα και Νάταλι. Το Σολωμού θα συνεχίσει και αυτό να λειτουργεί κανονικά με 3 κοπέλες επισηςΙσχύει πως το iris μασαζ μετακομίζει από σολωμού κάπου στην Ιερά οδό? Στο 259 αν άκουσα καλά?
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.200
- Πόντοι
- 456
ποιος εισαι ? η δομη ?Ναι ισχύει από αύριο. Η Λίζα αναλαμβάνει το Sweet escape στο Αιγάλεω. Μαζί της θα είναι η Νάντια Στέλλα και Νάταλι. Το Σολωμού θα συνεχίσει και αυτό να λειτουργεί κανονικά με 3 κοπέλες επισης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 42.697
Όχι ο ΖεροΤ?ποιος εισαι ? η δομη ?
jeisonkm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.511
- Πόντοι
- 456
Η Στέλλα του sweet escape συνεχίζει η άλλη?Ναι ισχύει από αύριο. Η Λίζα αναλαμβάνει το Sweet escape στο Αιγάλεω. Μαζί της θα είναι η Νάντια Στέλλα και Νάταλι. Το Σολωμού θα συνεχίσει και αυτό να λειτουργεί κανονικά με 3 κοπέλες επισης
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.688
- Πόντοι
- 42.697
πριν λιγο στο μαγαζι της Λιουντας στο ισογειο στη Λ. κηφισιας στους Αμπελοκηπους
περασα να δω το ανανεωμενο ροστερ
λοιπον εχουμε και λεμε
Ζωη Ουκρανιδα ξανθια μιλφ με ενισχυμενες βυζαρες μαυρισμενη
Ρενατα Πολωνη μιλφ αρχοντικη ψιλη με μεγαλο φυσικο στηθος (θα εφευγε να παει να κανει το εμβολιο)
Ελενη σχετικα νεαρη στρογγυλοπροσωπη καστανη Ρωσιδα με ωραιο ποδια και μεγαλο στηθος οπως διεκρινα απο το φορεματακι της. Πολυ συμπαθης και χαμογελαστη
Ολγα ξανθια νεαρη μπαμπατσικη Ρωσιδα με σπαστο μαλλι και επισης σχετικα μεγαλο στηθος
Γιαννα. Εδω εκανα σταση... Αδυνατη μελαχρινη με ισιο μαλλι Ρωσιδα και λευκη επιδερμιδα. Αψογο στεγνο κορμι πολυ ανοιχτα μπλε ματια. Φοραγε ενα κοκκινο φορεματακι και μαυρες γοβες και με καυλωσε
Στο δωματιο σκυλι του πολεμου. Εμπειρη γυναικα , ομιλητικη, ευδιαθετη, ατου το απιστευτο στοματικο παλια σοβιετικης σχολης με παρα πολυ σαλιο . το φτανει μεχρι το λαρυγγι για πλακα. συμμετοχη με πρωτοβουλιες και καθαρη. Ελπιζω να μεινει στο μαγαζι ειναι καλη περιπτωση
περασα να δω το ανανεωμενο ροστερ
λοιπον εχουμε και λεμε
Ζωη Ουκρανιδα ξανθια μιλφ με ενισχυμενες βυζαρες μαυρισμενη
Ρενατα Πολωνη μιλφ αρχοντικη ψιλη με μεγαλο φυσικο στηθος (θα εφευγε να παει να κανει το εμβολιο)
Ελενη σχετικα νεαρη στρογγυλοπροσωπη καστανη Ρωσιδα με ωραιο ποδια και μεγαλο στηθος οπως διεκρινα απο το φορεματακι της. Πολυ συμπαθης και χαμογελαστη
Ολγα ξανθια νεαρη μπαμπατσικη Ρωσιδα με σπαστο μαλλι και επισης σχετικα μεγαλο στηθος
Γιαννα. Εδω εκανα σταση... Αδυνατη μελαχρινη με ισιο μαλλι Ρωσιδα και λευκη επιδερμιδα. Αψογο στεγνο κορμι πολυ ανοιχτα μπλε ματια. Φοραγε ενα κοκκινο φορεματακι και μαυρες γοβες και με καυλωσε
Στο δωματιο σκυλι του πολεμου. Εμπειρη γυναικα , ομιλητικη, ευδιαθετη, ατου το απιστευτο στοματικο παλια σοβιετικης σχολης με παρα πολυ σαλιο . το φτανει μεχρι το λαρυγγι για πλακα. συμμετοχη με πρωτοβουλιες και καθαρη. Ελπιζω να μεινει στο μαγαζι ειναι καλη περιπτωση
Jokerdreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Μύστες μου scrollarοντας σε ινστα μου εβγαλε μια διαφημιση ενα hermes massage εχει και κανονικη σελιδα στο web...γνωριζει κανεις τι παιζει?
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.751
- Πόντοι
- 6.946
ΤΊΠΟΤΑ, είναι στα ΔΕΝ, αλλά καλό μασάζ, έχω κάνει με δύο τρεις προ κοβιντ.Μύστες μου scrollarοντας σε ινστα μου εβγαλε μια διαφημιση ενα hermes massage εχει και κανονικη σελιδα στο web...γνωριζει κανεις τι παιζει?
Υ.Γ.: αν κάποιος κατάφερε κάτι, μάλλον η εξαίρεση είναι.
Ούτε και μιλάω για καταστάσεις να σκάσεις κατοσταρικα για να πεις "σε εμένα έκατσε".
Jokerdreamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2019
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Σε ευχαριστω πολυ αδερφεΤΊΠΟΤΑ, είναι στα ΔΕΝ, αλλά καλό μασάζ, έχω κάνει με δύο τρεις προ κοβιντ.
Υ.Γ.: αν κάποιος κατάφερε κάτι, μάλλον η εξαίρεση είναι.
Ούτε και μιλάω για καταστάσεις να σκάσεις κατοσταρικα για να πεις "σε εμένα έκατσε".
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.086
- Πόντοι
- 2.846
Ποια καταστηματα ειναι ανοιχτα αυριο Κυριακη;
Διαγραμμένο μέλος 208355
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2021
- Like
- 1.344
- Πόντοι
- 206
Πιθανότατα γνωρίζει ο κύριος feragαmoΠοια καταστηματα ειναι ανοιχτα αυριο Κυριακη;
koumanidas
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5.086
- Πόντοι
- 2.846
Μπα για πλακα μου φαινεται! Παντως σ ευχαριστω για την απαντηση σου!Πιθανότατα γνωρίζει ο κύριος feragαmo
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.218
- Πόντοι
- 41.813
στα νηματα των μαγαζιων αναφερουν στις ενημερωσεις ποια ειναι ανοικτα.Ποια καταστηματα ειναι ανοιχτα αυριο Κυριακη;
ενδεικτικα
lelas massage,sweet escape,λαγουμιτζη 23,συγγρου 40-42 και νομιζω και το central spa.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 767K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66