Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Νέο entry στη Σουλίου στα Εξάθλεια
Xo VIP massage λέγεται
έχει φωτό στις Κυρίες. Για να δούμε τι θα δούμε

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.567
Πόντοι
46.232
Καλησπέρα. Έχει κανείς εμπειρία από " The famous Diamond Spa" στη Δάφνη; Δεν έχω βρει κάτι στο νήμα. Γαμάς ή όχι;
πέρασμα πριν από λίγο , οικοδέσποινα κλασσικά η Άννα , είχε 6-7 κοπέλες αλλά δυστυχώς όχι η Ρίτα που έχει σταματήσει , απ αυτές που είδα 3-4 φάνηκαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις , 3 μελαχρινές και μια ξανθιά , οι μελαχρινές Εύα που ήταν και η πιο τσαούσα στο σαλονάρισμα σώμα με πιασιματάκια μπουτάκια 2άρι βυζί αλλά και υπέροχο κωλαράκι , Κατερίνα με κανονικό σώμα και 2,5-3άρι βυζί ενώ έχει και τατουαζ πάνω απο το στήθος όπως φάνηκε απο την άσπρη ρόμπα που φορούσε και Μαρία μιλφάκι ψηλό λεπτό με 1.5άρι βυζί αυτη φορούσε ένα μαύρο φλοραλ φορεματάκι και όχι άσπρη ρόμπα , η ξανθιά είναι η παλία πλέον καραβάνα του μαγαζιού η Ροζαλίντα , ήταν ακόμα η Χαρά και η Αθηνά δύο χοντρουλές κοπέλες και μια σε συνεδρία που δεν είδα

jeisonkm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
4
Like
3.487
Πόντοι
456
Το μεγαλύτερο roster της Άννας πλέον είναι κυρίως αλβανικής καταγωγής και νομίζω έχει ψιλοχαλασει... Δεν ξέρω αν έχουμε ανανέωση..

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Έχει ανοίξει ξανά το sweetescape. Εάν έχει πάει κάποιος πρόσφατα να ενημερώσει παρακαλώ.

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Έχει καταφέρει κανεις να συναντήσει τη Λιζα ή τη Σοφία από Εθν. Μακαρίου; Δεν τις έχω πετύχει έως τώρα! Αξίζει μαζί τους; Ευχαριστώ.

Gerorockas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2021
Like
0
Πόντοι
0
Για το νέο μαγαζί στον Πειραιά που αναφέρθηκε πριν στην οδό Κουντουριώτου 210, το επισκέφτηκα σήμερα.
Λοιπόν δεν είναι καινούριο μαγαζί. Είναι μεταφορά του παλιού μασατζίδικου που βρισκόταν επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 132.

Δολεύουν οι δύο γνωστές από το παλιο μαγαζί Τζούλια και Μαριάνθη. Μεγάλες σε ηλικία και οι δύο. Η Λούσιντα, την έκανε για την μαμά πατρίδα.
Δεν υπάρχει κάποιο κουδούνι που να παραπέμπει σε μασατζίδικο. Τους παίρνεις τηλέφωνο για να σου ανοίξουν. Ενώ η αγγελία γράφει Κουντουριώτου 210, όταν φτάσεις απέξω και πάρεις τηλέφωνο σου λένε να πας απέναντι στο 209 γιατί εκεί είναι κανονικά το μαγαζί.
Στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο αλλά με άθλιο μπάνιο. Από τι μές και προγράμματα ισχύει ό,τι ίσχυε και στην Λαμπράκη. 50€ μασάζ και μπριζόλα.ειναι ευκολο

Για το νέο μαγαζί στον Πειραιά που αναφέρθηκε πριν στην οδό Κουντουριώτου 210, το επισκέφτηκα σήμερα.
Λοιπόν δεν είναι καινούριο μαγαζί. Είναι μεταφορά του παλιού μασατζίδικου που βρισκόταν επί της Γρηγορίου Λαμπράκη 132.

Δολεύουν οι δύο γνωστές από το παλιο μαγαζί Τζούλια και Μαριάνθη. Μεγάλες σε ηλικία και οι δύο. Η Λούσιντα, την έκανε για την μαμά πατρίδα.
Δεν υπάρχει κάποιο κουδούνι που να παραπέμπει σε μασατζίδικο. Τους παίρνεις τηλέφωνο για να σου ανοίξουν. Ενώ η αγγελία γράφει Κουντουριώτου 210, όταν φτάσεις απέξω και πάρεις τηλέφωνο σου λένε να πας απέναντι στο 209 γιατί εκεί είναι κανονικά το μαγαζί.
Στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο αλλά με άθλιο μπάνιο. Από τι μές και προγράμματα ισχύει ό,τι ίσχυε και στην Λαμπράκη. 50€ μασάζ και μπριζόλα.

Καλησπέρα μπορεις να μου δωσεις το τηλ. Τις εχω χασει απο Ηρωων πολυτεχνείου 85 αν ειναι οι ιδιες

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.682
Πόντοι
6.946
Κάποιες κοπέλες είναι συνεχώς κρατημένες, σε ορισμένα καταστήματα, για τους μεγάλο πελάτες. Ραντεβού σου λένε δεν γίνεται, αλλά για κάποιους άλλους γίνεται;
Κάνω λάθος;

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
11
Like
1.604
Πόντοι
496
Κάποιες κοπέλες είναι συνεχώς κρατημένες, σε ορισμένα καταστήματα, για τους μεγάλο πελάτες. Ραντεβού σου λένε δεν γίνεται, αλλά για κάποιους άλλους γίνεται;
Κάνω λάθος;
Εάν ακουμπάνε 400€ την εβδομάδα σίγουρα θα τους κάνουν γούστα

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.682
Πόντοι
6.946
Εάν ακουμπάνε 400€ την εβδομάδα σίγουρα θα τους κάνουν γούστα
Δεν μου λέει κάτι νούμερο, πλούσιος δεν είμαι, αλλά τα χρήματα αυτά τα έχω δώσει δεκάδες φορές την εβδομάδα, και περισσότερα. Άλλος τα τρώει στα ταξίδια, άλλος στα ζάρια, άλλος στις γυναίκες, περί ορέξεως...

Και λοιπόν; Εγώ ρώτησα να μάθω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι συνεχώς κλεισμένες, γιατί όσο και να θέλει κάποιος, κάποια στιγμή επέρχεται ο κορεσμός με τις ίδιες και τις ίδιες. Δηλαδή, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ώρα μέσα στην στην ημέρα/επόμενες ημέρες να σου πουν "ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ;" Και εγώ έχω πάρει 2 και 3 ώρες στη σειρά αρκετές φορές, να τις κρατούσαν συνέχεια για πάρτη μου τις κοπέλες;

Είναι λοιπόν καλή πρακτική αυτή, βιώσιμη μακροπρόθεσμα για το μαγαζί όταν συγκεκριμένα κορίτσια είναι "αόρατα/άφαντα" για τους περισσότερους; Γιατί εγώ να ξαναπάω εκεί ή μόνο εκεί;

Επεξεργασία
Τέλος πάντων, εγώ πήρα κάποια τηλέφωνα για προνομιούχους, αλλά η όλη φάση με χάλασε, δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι φανατικός θαμώνας, καλύτερα να γυρνάω και λιγάκι, δεν μου αρέσουν τέτοιες νοοτροπίες.

Τελευταία τροποποίηση:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.443
Πόντοι
456
καλησπερα , εχει παει κανει στη μπουζιανη στη δαφνη ? εχουμε πληροφοριες για τη μπιανκα ?

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
καλησπερα , εχει παει κανει στη μπουζιανη στη δαφνη ? εχουμε πληροφοριες για τη μπιανκα ?
σπα λένε αλλά εγώ στούντιο νομίζω ότι είναι.. τελικά τι έιναι ξέρει κανείς? τι προγράμματα έχει?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Δεν μου λέει κάτι νούμερο, πλούσιος δεν είμαι, αλλά τα χρήματα αυτά τα έχω δώσει δεκάδες φορές την εβδομάδα, και περισσότερα. Άλλος τα τρώει στα ταξίδια, άλλος στα ζάρια, άλλος στις γυναίκες, περί ορέξεως...

Και λοιπόν; Εγώ ρώτησα να μάθω ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να είναι συνεχώς κλεισμένες, γιατί όσο και να θέλει κάποιος, κάποια στιγμή επέρχεται ο κορεσμός με τις ίδιες και τις ίδιες. Δηλαδή, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ ώρα μέσα στην στην ημέρα/επόμενες ημέρες να σου πουν "ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ;" Και εγώ έχω πάρει 2 και 3 ώρες στη σειρά αρκετές φορές, να τις κρατούσαν συνέχεια για πάρτη μου τις κοπέλες;

Είναι λοιπόν καλή πρακτική αυτή, βιώσιμη μακροπρόθεσμα για το μαγαζί όταν συγκεκριμένα κορίτσια είναι "αόρατα/άφαντα" για τους περισσότερους; Γιατί εγώ να ξαναπάω εκεί ή μόνο εκεί;

Επεξεργασία
Τέλος πάντων, εγώ πήρα κάποια τηλέφωνα για προνομιούχους, αλλά η όλη φάση με χάλασε, δεν ξέρω κατά πόσο θα είμαι φανατικός θαμώνας, καλύτερα να γυρνάω και λιγάκι, δεν μου αρέσουν τέτοιες νοοτροπίες.
Θες να δώσεις κάποιο παράδειγμα από κάποια εργαζόμενη που είναι συνεχώς κλεισμένη;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.682
Πόντοι
6.946
Θες να δώσεις κάποιο παράδειγμα από κάποια εργαζόμενη που είναι συνεχώς κλεισμένη;
Δεν θυμάμαι το όνομά της, αν μου συστήθηκε κιόλας(πέρα από το "και εγώ δουλεύω"). Η ίδια δεν μου είπε γιατί "δεν μπορεί", ενώ ήταν ανάμεσα στα εργαζόμενα κορίτσια όταν πήγα χωρίς πελάτη την στιγμή εκείνη, ούτε και όταν ρώτησα επανειλλημένως την υποδοχή μου δώθηκαν διευκρινήσεις για την ίδια, παρά αοριστίες.

Το θέμα δεν είναι αν έχει κάποια κοπέλα ζήτηση, κατανοητό, αλλά μπορείς να πεις στον πελάτη για κάποια άλλη ώρα/ημέρα, αυτό είναι το θέμα.

Δεν θέλω να πω περισσότερα, μην το κουράζουμε, είπα την άποψή μου.

Υ.Γ.:
και όχι, δεν έχω λέπρα ούτε βρωμάω, να πει κανείς ότι απλά η κοπέλα ήθελε να με αποφύγει, φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, σε πολλή καλή φυσική κατάσταση.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
πέρασμα πριν από λίγο , οικοδέσποινα κλασσικά η Άννα , είχε 6-7 κοπέλες αλλά δυστυχώς όχι η Ρίτα που έχει σταματήσει , απ αυτές που είδα 3-4 φάνηκαν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις , 3 μελαχρινές και μια ξανθιά , οι μελαχρινές Εύα που ήταν και η πιο τσαούσα στο σαλονάρισμα σώμα με πιασιματάκια μπουτάκια 2άρι βυζί αλλά και υπέροχο κωλαράκι , Κατερίνα με κανονικό σώμα και 2,5-3άρι βυζί ενώ έχει και τατουαζ πάνω απο το στήθος όπως φάνηκε απο την άσπρη ρόμπα που φορούσε και Μαρία μιλφάκι ψηλό λεπτό με 1.5άρι βυζί αυτη φορούσε ένα μαύρο φλοραλ φορεματάκι και όχι άσπρη ρόμπα , η ξανθιά είναι η παλία πλέον καραβάνα του μαγαζιού η Ροζαλίντα , ήταν ακόμα η Χαρά και η Αθηνά δύο χοντρουλές κοπέλες και μια σε συνεδρία που δεν είδα

Καλώς τον!!!!

Καιρό είχα να σε δω/διαβάσω!!

erethis72

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Οκτ 2017
Κριτικές
6
Like
7.212
Πόντοι
1.336

Στο ισόγειο της πολυκατοικίας. Το διαμέρισμα είναι μεγάλο αλλά με άθλιο μπάνιο. Από τι μές και προγράμματα ισχύει ό,τι ίσχυε και στην Λαμπράκη. 50€ μασάζ και μπριζόλα.
Φίλε μπορείς να μου στείλεις σε pm το τηλέφωνο γιατί είναι στα μέρη μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom