giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ακου φίλε
επειδή αισθάνομαι το πρόβλημά σου (με την έως τώρα εμπειρία μοθ που δεν μπορώ να πως πως είναι κα μεγάλη) θα σου πω τί έχω καταλάβει:
1.Καταρχάς το φραπέ που σερβίρουν στα μασάζ δεν πίνεται.Εκτός του ότι είναι ζεστό είναι και αλμυρό,οπότε σου συνιστώ να τον κεράσεις αν σου προσφερθεί και σε καμία περίπτωση μην τον πιείς.
Θα έλεγα πως το φραπέ στα μασάζ είναι καραβίσιο αφού ούτε αφρό δεν έχει.
Τα περισσότερα που έχω πάει δεν έχουν φραπεδομηχανή (οι μαλάκες πόσο πίσω είναι) αλλά το χτυπούν με το χέρι σε -αν έχεις το θεό σου- δερμάτινο!!! σέικερ.
2. Το full στο μασάζ και όχι μόνο(αναλυτικά)είναι:
Τρεις άσσοι
τρία δυάρια
τρία τριάρια ...
και γενικά ότι κάνεις χρησιμοποιώντας τρία (μπαγάσα!) της ίδιας οικογένειας (με πιάνεις?ε) έχοντας παραδίπλα άλλα δύο από άλλη οπικογένεια αλλά ίδια (σε μπέρδεψα έ?)
Αναλυτικότερα δε το full κερδίζει (οπωσδήποτε)τα δύο,την κέντα (την κάναμε κέντα που λένε-καταλαβαίνεις έτσι?)και ότι είναι μικρότερο(πονηρούλη!) από αυτό.
Χάνει όμως από το καρέ (που τέτοια τύχη να τα έχεις τέσσερα!)από το φλος και από ότι είναι μεγαλύτερο από αυτό (γαμώ τους μαύρους μου γαμώ που λένε!)
Ακόμα και τρία ίδια με τα δικά σου να έχει ο άλλος ,αν τα δύο διπλανά που είπα πριν είναι μεγαλύτερα τότε πάλι χάνεις!
Εγώ θα σου πρότεινα πάντως δύο εναλλακτικές:
-Αντί για φραπέ ζήτα Τούρκικο
-και αντί για full ζήτα καρεδάκι
και αν δεν μαμίσεις τουλάχιστον θα έχεις φχαριστηθεί το καφεδάκι σου παίρνοντας μάτι τις γκομενίτσες και αν σε συμπαθήσουν θα σου κάνουν δώρο καμιά δεντέλα κομοδίνου για το σπίτι!
Nitro
ισως θα επρεπε να ανοιχτει καποιο θρεντ που να μεταφερονται τα καλλιτερα ποστ εκει, και σιγουρα θα ειχες πολλα μεσα..