ενημερωση για το καινουριο καταστημα της αριστοτελους 106..
το καταστημα της πατησιων 175 εκλεισε και μετεφερε τα μπαζα του στην αριστοτελους..
που σημαινει οτι τα δυο τεμαχια που δουλευαν, και τα δυο προελευσης κοκκινης πλατειας, ηταν τα εξης: μια πολυ γεματη, ελαφρως χοντρη στρογγυλοπροσωπη, η οποια στην πατησιων ηθελε τα μαμα της παρθενα (σε χρημα εννοω) για να την ακουμπησεις και.....
....και η Σίτα, για τους παλιους, που δουλευε πριν χρονια στη συγγρου 12, και η οποια ειχε χαθει για καμποσο καιρο..
με τη Σίτα λοιπον στο παρελθον ειχαμε αναπτυξει μια ιδιαιτερη σχεση (στα επαγγελματικα της πλαισια παντα, μην παει αλλου το πονηρο μυαλο σας !
), οπότε λεω, ''ας περασω μαζι της''.. σημειωστε για οσους δεν ξερουν οτι η Σίτα ειναι milf, που πλεον αρχιζει να βλεπει απο το διπλανο μπαλκονι τα πουρά και να νοιωθει ενα σφιξιμο μεσα της..
ξεκιναει λοιπον το 20 λεπτο μασαζ και καποια στιγμη με ρωταει:
- θυμασαι τι προγραμμα καναμε ?
- βεβαιως ! της απανταω..
- θυμασαι και τις τιμες ? ξαναρωταει..
- οχι, πού να θυμαμαι, εχει περασει τοσος καιρος.. της λεω..
- το φουλ ειναι 100 ευρω !!!! μου λεει με καμαρι..
- 100 ευρω ?? η πιατσα γλυκια μου ειναι πολυ πιο χαμηλα !! της απανταω ξανα..
και συνεχιζει να με τριβει για κανενα 10λεπτο ακομη, αφου εκανε διακοπη δευτερολεπτων για να παει στο γραφειο να φερει λαστιχο !!!!
περναει λοιπον το 10λεπτο, με γυριζει τανάσκελα (ναι !!! μια λεξη ειναι !!!!) και αρχιζει να με μπαλαμουτιαζει ωσάν αγαμητη απο πολυ καιρο !!
συνεχιζοντας, βαζει λαστιχο, και αρχιζει το προσκυνητό !!
μετα απο κανενα 10λεπτο λοιπον κι αφου ξεχασα να σας πω οτι φορουσε μονο αρωμα πλεον, κανω κινηση να την γυρισω με σκοπο να αρχισω πλεον να μασαω τη μπριζολιτσα και ακουω το εξης εκλπηκτικο !!!!!!!!!!!
ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ, ΕΓΚΩ ΝΤΕΝ ΝΤΙΝΩ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΜΕ 80 ΕΥΡΩ, ΑΝ ΤΕΛΕΙΣ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΙΩΣ ΜΟΝΟ BLOWING !!!!!!!!!
..νομιζε ΤΟ ΒΛΗΜΑ οτι θα ακουσω την πουτσα μου και θα της χαλαλισω το 20αρικο....
καλα μωρο μου, της λεω..
κατσε τωρα με το 10αρικακι που παιρνεις απ τα 60 ευρω, να δω τι θα βαλεις στο σημερινο σου σαντουιτς για να το γεμισεις....
μεταβολη, ντυσιμο και παμε γι αλλα..!!!!
υ.γ. λιγδιασε το αντεράκι μερικων και θελουν πολλες φάπες.. αλλα μη μασατε, αδιαφορία το καλλιτερο αντιδοτο.. ;) ;)