Tώρα τι ψάχνεις και συ?
Μετά φταίω εγώ που κριτικάρω το μασατζίδικο Σ40-42 για πρακτικές studio επειδή έχω γράψει 4 κριτικές για τις Μούσσες.
Για να τελειώνει η ιστορία και για τους υπόλοιπους που διαβαζουν, for the record, όλα τα μαγαζιά ανεξαρτήτως πρακτικών έχουν τα αστέρια τους.
Και επειδή μου ανέφερε πιο πάνω συναγωνιστής την Τζέσικα ως αντεπιχείρημα στην κριτική μου για το εν λόγω μαγαζί, εγώ δεν κριτίκαρα τις κοπέλες, αλλά το μαγαζί ως νοοτροπία studio. Ναι, ΚΑΙ οι Μούσσες έχουν νοοτροπία studio με τις φωτό που ανεβάζουν και την υποδοχή των πελατών (αν και κλασσεις ανώτερα από Σ40-42 με στοιχειώδη ευγένεια), αλλά το "περιτύλιγμα" του μασαζ είναι πιο πειστικό. Της Άννας τώρα στην Εθ. Μακαρίου έχει υψηλό επίπεδο και ξεφεύγει από studio φάση.
Και από τη μικρή μου εμπειρία έχω ξεχωρίσει τις εξής κοπέλες
Από Μούσσες: Για μασάζ και σεξ η Αντριάννα, για σεξ μόνο η Εμμανουέλα (gfe φάση)
Από Σ.40-42: Για μασάζ και σεξ Σάρα, για σεξ μόνο η Τζέσσικα ("θυρίο" η κοπέλα)
Από Εθνάρχου Μακαρίου, Δάφνη: Για μασάζ και σεξ η Χαρά
Αυτά τα ολίγα. Ο larousse σωστά αναφέρει τι θέλει ο σωστός μασαζάκιας. Και γω λέω να επιδιώκουμε και μεις σαν πελάτες το μασάζ πρώτα και το σεξ σαν φυσική συνέχεια, και όχι μόνο το σεξ διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τα λίγα καλά κομμάτια του χώρου και να διαλύσουμε το όλο concept με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες να υποβαθμίζονται και να γίνονται καθαρά διεκπαιρεωτικές από τις κοπέλες - κοινώς κομοδίνα.
Γεια σου φίλε μου κ καλή χρονιά. Μερικές ερωτήσεις κ επισημάνσεις εχω να κάνω αναφορικά με τον σχολιασμό σου. Αρχικά το να να συγκρίνουμε χώρους με "ιστορία" στην κατηγορία ,με τις musses, και μάλιστα χαρακτηρίζοντας ότι έχουν προφίλ studio σε αντίθεση με τις musses στα δικα μου αυτιά ηχεί ως ανέκδοτο....Οι εγκαταστάσεις, οι υπηρεσίες, η πληθώρα απο κοπέλες (που να καλύπτουν κάθε γούστο),και η εμπειρία χώρων όπως Στουρναρη 29, Συγγρού 40-42, Εθναρχου Μακαρίου, Καλλιροης κλπ δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με το χώρο που λες...Αλλά με ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη διαβάζω να χαρακτηρίζονται ως βαριά στο Σ40-42 η...Σάρα κ στην Δάφνη η....Χαρά (Εδώ απλά εεεελεος).ακόμα η Τζέσικα καλή μονο στο σεξ....Έχεις δοκιμάσει nuru με την Τζες; έχεις δοκιμάσει με Μόνικα, Μαρίνα, Λίζα, Αλεσια; Απο Δάφνη έχεις δοκιμασει Μαργαρίτα, Εύα, Άσπα; Και πολλοί ακόμα χώροι κ κοπέλες....δεν τίθεται σύγκριση μεταξύ ανομιων πραγμάτων.αυτο αποτελεί αξίωμα στα μαθηματικά...Δεν έχω τίποτα μαζί σου, απλά διαφωνώ απόλυτα στα περισσότερα απο οσα λες ( χωρίς να σημαίνει ότι έχω απαραίτητα κ δίκαιο)