Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπορει να το παθω και εγω,καπου παπου,το μπερδεμα εννοω.τι περιμενεις κωλογεροι ειμαστε.
Πως και μου εχει ξεφυγει εμενα αυτο, εδω στα νοτια; Νομιζα οτι στην Ε. Μακαριου στο Περιστερι :-18. Στο ένα και μοναδικό κουδούνι, έχει ένα διαμάντι.
Στο Συγγρου 12 πηγαινα πριν απο καμμια 20αρια χρονια. Κυριως με την Σαντρα. Ακριβο, εκεινη την εποχη, αλλα κανονικο μπριζολαδικο, παρα το οτι η τσατσα ελεγε οταν πηγαινες οτι κανει μονο μασσαζ. Σημασια ειχε τι ελεγαν οι κοπελες μεσα στο δωματιο
Εγώ την συγκεκριμένη την έχω για ένα από τα καλύτερα - αν όχι το καλύτερο - "υβρίδια" στην αγορά. :S
Όπου υβρίδιο = (Μασάζ + Σεξ + Εμφάνιση), κάτι που δεν το βρίσκεις και συχνά στον χώρο νομίζω.
φουλ πανσιόν; ;)θα συμφωνησω σε ολα αν και ατυχης πιστευω η λεξη υβριδιο.
φουλ πανσιόν; ;)
Για αυτό την έβαλα μέσα σε εισαγωγικά την λέξη, ίσως αν έγραφα "το καλύτερο υβριδικό όχημα στον μασαζοστίβο" να ταν και καλύτερα.θα συμφωνησω σε ολα αν και ατυχης πιστευω η λεξη υβριδιο.
Είσαι θεός!!!! Το έθεσες τέλεια!Ετσι ακριβως ειναι, απαιτουμε απο τα κοριτσια υπηρεσιες πουτανας, όπως μερικοι ψυχαναγκαστικοι που πρεπει οπωσδηποτε να γαμησουν δυο φορες στην ωρα, ασχετα αν τρεμουν να τους σηκωθει για μια και μετα παραπονιωμαστε οτι τα μασατζιδικα γινονται μπουρδελα...
Εκεί που ήταν παλιά? Νομίζω είχε μεταφερθεί για ένα διάστημα.αν δεν ειδεσ την βερονικα 26 χρ ξανθο με γαλανα ματια συναγωνιστη εχασες τωρα δυστιχως εφυγε για καπιο καιρο.τωρα παιζουνε 2 αλλες αν ξαναπω θα σας πω!
Της Μυρτάλη, έχει γράψει ιστορία στο χώρο. Δεν είναι όλες οι σελίδες καλές βέβαια. Με νοοτροπία σφιχτή Κολωνακιώτικη. Για πορτοφόλια άνω του μέσου όρου, και αμφίβολο αποτέλεσμα. Εκτός του ότι πρέπει να σε εμπιστευτούν, συχνά έχει και κοπέλες που δεν το "παν το γράμμα", και "ξεχνάνε" να σε ενημερώσουν όταν τις επιλέγεις. Ο χώρος πολύ καλός.
καλησπερα παιδες... επισκεψη μετα απο χρονια σε χωρο μασαζ καθως προτιμουσα τα κατ οικον(ναι αυτα με τα πολλα ρισκα και τα χαμενα λεφτα) και επιλογη μου ηταν το εθναρχου ..παιρνω τηλεφωνο απανταει η αννα με πολυ ομορφο τροπο..ανεβαινω να κοψω κινηση να δω τα κοριτσια..συγκρατησα μια ευα και καθως η μαργαριτα -που εχω διαβασει τα καλυτερα ειχε δουλεια- φευγω με την προυποθεση να επιστρεψω να δω και εκεινη..οπως και εγινε.. τελικα ενω ειμαι ετοιμος να μπω με μαργαρτιτα και αφου περιμενα αρκετη ωρα στο δωματιο (με ενδιαμεσες επισκεψεις απο αννα και πολυ ωραιο σοσιαλ) μου λεει οτι δεν μπορει και ετσι επιλεγω την ευα που ηταν η δευτερη στην προτιμηση μου..μπαινει μεσα κι ενω ειμαι μπρουμητα αρχιζει ενα πολυ ωραιο μασαζ με τις βυζαρες της να ειναι ετοιμες να βγουν απ το σουτιεν..μετα απο λιγο μασαζ μεταφορα στον καναπε με ενα πολυ ομορφο δευτερο μερος..με μεγαλη συμμετοχη απο την κοπελα.. μαλλον θα αλλαξω χομπι παιδες.. επομενη σταση μαργαριτα!!
πίστεψε με, επιβάλλεται συνεδρία με Μαργαρίτα....!!!
Της Μυρτάλη, έχει γράψει ιστορία στο χώρο. Δεν είναι όλες οι σελίδες καλές βέβαια. Με νοοτροπία σφιχτή Κολωνακιώτικη. Για πορτοφόλια άνω του μέσου όρου, και αμφίβολο αποτέλεσμα. Εκτός του ότι πρέπει να σε εμπιστευτούν, συχνά έχει και κοπέλες που δεν το "παν το γράμμα", και "ξεχνάνε" να σε ενημερώσουν όταν τις επιλέγεις. Ο χώρος πολύ καλός.