Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Σεπ 2017
Κριτικές
1
Like
256
Πόντοι
21
σοβαρα μαγαζια στην αθηνα ειναι 3 της ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου τα υπολοιπα ειναι studio με ταμπελα μασαζ !!!!!

να μην αδικησω στα υπολοιπα υπαρχουν κοπελες που κατεχουν την τεχνη του μασαζ πχ ελενη απο μπακνανα αλλα γενικα ειναι ξεπεταδικα!!!!!

με χειροτερο αυτο στην αγιων παντων καλλιθεα

Τα δύο πρώτα που ανέφερες έχουν μόνο μασάζ?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
σοβαρα μαγαζια στην αθηνα ειναι 3 της ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου τα υπολοιπα ειναι studio με ταμπελα μασαζ !!!!!

να μην αδικησω στα υπολοιπα υπαρχουν κοπελες που κατεχουν την τεχνη του μασαζ πχ ελενη απο μπακνανα αλλα γενικα ειναι ξεπεταδικα!!!!!

Ποιο είναι το en relax;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0

Εγώ νομίζω χειρότερο είναι το Συγγρού 40-42. Εντελώς νοοτροπία studio.

Συμφωνώ για το Εθ. Μακαρίου, το επίπεδο είναι αρκετά ψηλά.
Στων Αγ. Πάντων ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στην πορεία δεν πήρε στα υπόψη το feedback περί υποδοχής και νοοτροπία studio. Αλλά προσφέρει στις κοπέλες μαθήματα μασάζ. Άσχετα που αρκετές δεν πηγαίνουν νωρίς να τα παρακολουθήσουν.

Αλλά νομίζω ότι και οι πελάτες που τα βλεπουν ως στούντιο διαφθείρουν κατά την άποψή μου τον τρόπο που δουλεύουν τα κορίτσια και έτσι χάνουν τη μπάλα στο μασάζ.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Στων Αγ. Πάντων ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στην πορεία δεν πήρε στα υπόψη το feedback περί υποδοχής και νοοτροπία studio. Αλλά προσφέρει στις κοπέλες μαθήματα μασάζ. Άσχετα που αρκετές δεν πηγαίνουν νωρίς να τα παρακολουθήσουν.

Αλλά νομίζω ότι και οι πελάτες που τα βλεπουν ως στούντιο διαφθείρουν κατά την άποψή μου τον τρόπο που δουλεύουν τα κορίτσια και έτσι χάνουν τη μπάλα στο μασάζ.

Χωρίς να διαφωνώ συνολικά μαζί σου, για το Συγγρού 40-42 τα πράγματα δεν είναι τόσο μονοσήμαντα. Βλέπε π.χ. Τζέσσικα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

μαγαζι που ποσταρει κοπελες στο σαιτ με εσωρουχα απο μονο του βαζει τα χερακια του και βγαζει τα ματακια του!!!!!
τα σωστα μασαζ οι κοπελες ειναι ντυμενες η με ρουχα καθημερινα η με φορμα του μαγαζιου !!!!!
τι θελει ο σωστος μασαζακιας μια καταρτισμενη θεραπευτρια που να νομιζει οτι την φλερταρει και αυτη επεσε με την γοητεια του και κατα συνεπεια με τα φραγκα του!!!!!!!

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Παιδιά sorry αλλά επειδή το topic είναι "Μασατζίδικα που γαμάς", τα τρία που αναφέρθηκαν ("ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου") ανήκουν ή όχι στην κατηγορία του θέματος;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Παιδιά sorry αλλά επειδή το topic είναι "Μασατζίδικα που γαμάς", τα τρία που αναφέρθηκαν ("ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου") ανήκουν ή όχι στην κατηγορία του θέματος;

Το τρίτο ανήκει σίγουρα

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36

ανηκουν απο πριν ανοιξει τις πυλες του το σαιτ!!!!

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Μια χαρά ανήκουν και τα τρία στην κατηγορία "μασατζίδικα που γαμάς". Επαναλαμβάνω: ΚΑΙ τα τρία.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.190
Πόντοι
5.595

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
τα δυο πρωτα εχουν 'σκληρη' πορτα.. και πρεπει να εισαι 'δυνατος' παιχτης.. για να φας καλα..!!  Με λιγα λογια ειναι για γερά πορτοφολια...

Συμφωνώ. Αλλά αυτό που έγραψες εσύ δεν είναι κατ' ανάγκη αντίθετο με αυτό που έγραψα εγώ.

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.037
Πόντοι
1.436

μαγαζι που ποσταρει κοπελες στο σαιτ με εσωρουχα απο μονο του βαζει τα χερακια του και βγαζει τα ματακια του!!!!!
τα σωστα μασαζ οι κοπελες ειναι ντυμενες η με ρουχα καθημερινα η με φορμα του μαγαζιου !!!!!
τι θελει ο σωστος μασαζακιας μια καταρτισμενη θεραπευτρια που να νομιζει οτι την φλερταρει και αυτη επεσε με την γοητεια του και κατα συνεπεια με τα φραγκα του!!!!!!!
ακριβως οπως τα λες ρε μαγγα μου.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Καλά ο Τεντ που είναι φανατικός του Μούσσες και βγήκε να κριτικάρει το τοπ μασατζίδικο σε υπηρεσίες το Σ 40-42....;;;
Τυχαίο;

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
178
Πόντοι
0
Καλά ο Τεντ που είναι φανατικός του Μούσσες και βγήκε να κριτικάρει το τοπ μασατζίδικο σε υπηρεσίες το Σ 40-42....;;;
Τυχαίο;

Όλες οι κριτικές που έχω γράψει αφορούν "συνεδρίες" από τη μέρα της εγγραφής στο site και μετά. Έχω περάσει από του Σ40-42 δυο τρεις φορές πριν γραφτώ εδώ. Δεν νομίζω ότι θα ήταν εύλογο να γράψω για κάτι που έγινε 4-5 μήνες πριν. Μένω και εξωτερικό οπότε δεν βολτάρω στα μασατζίδικα της Ελλάδας συχνά.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.571
Πόντοι
5.946
Οκ φίλε
Ντάξει whatever που λεν και στο χωριό μου