Τα δύο πρώτα που ανέφερες έχουν μόνο μασάζ?
τιποτα δεν εχει μονο μασαζ !!!!!!!!!
δυο ειναι τα βασικα εχεμυθεια και φραγκα !!!!!!!!
Τα δύο πρώτα που ανέφερες έχουν μόνο μασάζ?
σοβαρα μαγαζια στην αθηνα ειναι 3 της ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου τα υπολοιπα ειναι studio με ταμπελα μασαζ !!!!!
να μην αδικησω στα υπολοιπα υπαρχουν κοπελες που κατεχουν την τεχνη του μασαζ πχ ελενη απο μπακνανα αλλα γενικα ειναι ξεπεταδικα!!!!!
με χειροτερο αυτο στην αγιων παντων καλλιθεα
Ποιο είναι το en relax;
σοβαρα μαγαζια στην αθηνα ειναι 3 της ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου τα υπολοιπα ειναι studio με ταμπελα μασαζ !!!!!
να μην αδικησω στα υπολοιπα υπαρχουν κοπελες που κατεχουν την τεχνη του μασαζ πχ ελενη απο μπακνανα αλλα γενικα ειναι ξεπεταδικα!!!!!
σολωνος 80
Εγώ νομίζω χειρότερο είναι το Συγγρού 40-42. Εντελώς νοοτροπία studio.
Συμφωνώ για το Εθ. Μακαρίου, το επίπεδο είναι αρκετά ψηλά.
Στων Αγ. Πάντων ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στην πορεία δεν πήρε στα υπόψη το feedback περί υποδοχής και νοοτροπία studio. Αλλά προσφέρει στις κοπέλες μαθήματα μασάζ. Άσχετα που αρκετές δεν πηγαίνουν νωρίς να τα παρακολουθήσουν.
Αλλά νομίζω ότι και οι πελάτες που τα βλεπουν ως στούντιο διαφθείρουν κατά την άποψή μου τον τρόπο που δουλεύουν τα κορίτσια και έτσι χάνουν τη μπάλα στο μασάζ.
Εγώ νομίζω χειρότερο είναι το Συγγρού 40-42. Εντελώς νοοτροπία studio.
Συμφωνώ για το Εθ. Μακαρίου, το επίπεδο είναι αρκετά ψηλά.
Στων Αγ. Πάντων ξεκίνησε πολύ δυναμικά αλλά στην πορεία δεν πήρε στα υπόψη το feedback περί υποδοχής και νοοτροπία studio. Αλλά προσφέρει στις κοπέλες μαθήματα μασάζ. Άσχετα που αρκετές δεν πηγαίνουν νωρίς να τα παρακολουθήσουν.
Αλλά νομίζω ότι και οι πελάτες που τα βλεπουν ως στούντιο διαφθείρουν κατά την άποψή μου τον τρόπο που δουλεύουν τα κορίτσια και έτσι χάνουν τη μπάλα στο μασάζ.
Παιδιά sorry αλλά επειδή το topic είναι "Μασατζίδικα που γαμάς", τα τρία που αναφέρθηκαν ("ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου") ανήκουν ή όχι στην κατηγορία του θέματος;
Παιδιά sorry αλλά επειδή το topic είναι "Μασατζίδικα που γαμάς", τα τρία που αναφέρθηκαν ("ελενας day spa , το en relax και η εθναρχου μακαριου") ανήκουν ή όχι στην κατηγορία του θέματος;
Της Ελενας ειναι αυτο στην Ομηρου;ανηκουν απο πριν ανοιξει τις πυλες του το σαιτ!!!!
τα δυο πρωτα εχουν 'σκληρη' πορτα.. και πρεπει να εισαι 'δυνατος' παιχτης.. για να φας καλα..!! Με λιγα λογια ειναι για γερά πορτοφολια...Τα δύο πρώτα που ανέφερες έχουν μόνο μασάζ?
Της Ελενας ειναι αυτο στην Ομηρου;
τα δυο πρωτα εχουν 'σκληρη' πορτα.. και πρεπει να εισαι 'δυνατος' παιχτης.. για να φας καλα..!! Με λιγα λογια ειναι για γερά πορτοφολια...
ακριβως οπως τα λες ρε μαγγα μου.μαγαζι που ποσταρει κοπελες στο σαιτ με εσωρουχα απο μονο του βαζει τα χερακια του και βγαζει τα ματακια του!!!!!
τα σωστα μασαζ οι κοπελες ειναι ντυμενες η με ρουχα καθημερινα η με φορμα του μαγαζιου !!!!!
τι θελει ο σωστος μασαζακιας μια καταρτισμενη θεραπευτρια που να νομιζει οτι την φλερταρει και αυτη επεσε με την γοητεια του και κατα συνεπεια με τα φραγκα του!!!!!!!
Καλά ο Τεντ που είναι φανατικός του Μούσσες και βγήκε να κριτικάρει το τοπ μασατζίδικο σε υπηρεσίες το Σ 40-42....;;;
Τυχαίο;